Po e34 jsem koukal, chtěl jsem vidět tu tvojí bohhy, ale asi byl někdy mezi stanama nebo že bych tě přehlíd

mezi lepšíma auta na place byla tato
Moderátor: T-O-M
Jo cau Ale az nekde uvidis ty prahy tak rekni, docela by se mi tam hodily.Rendis píše:tak jsem tu Bohhy káru viděl na vlastní oko a bomba! Mám na ty svý co dohánět.....
Aaaaahaaaaaaa,no ale myslím že mu to bude slušet. A prej to má hooodně bručivej zvuk,tak uvidíme. Ale větší výfuk jsem neviděl,je to hroznej válec.T-O-M píše:Jenom k tomu Musketieru - to je firma upravující francouze - Citroen a možná i Peugeot
Nezkoušel,vím kde to koupit,ale je to dost drahý myslím. Za tu cenu mám celou E21 u nás. Viz fotky. Tyhle díly bych užil,ale je to dohromady tak 400 eur bez dopravy.bohhy píše:Hmm oni asi vsude budou mit max tak jencast toho cela.Zkousel si se ptat v Autecu, nebo u Satngla?Conscious píše:Potřebuju zadní čelo,ale komplet od hrany kufru až po spodek. No prostě kompletní zadek.
Myslím si, že 65k by tak mohlo stát auto (E21) po repasi a pokuď bys to neměl jako veterána, jen tak občas si vyjet, tak si myslím, že je to dost..bohhy píše:To sem zapomel dodat,SPZ jsou v depozitu a najeto to ma neco pres 200 000km.ma k tomu celej atch dokumentace s kazdym majitelem.Nevim jestli k tomu je serviska ale je tam uplne vsechno.I prevoznicisla.Auto bylo dovezeny z francie, takze k tomu i origo zluty svetla a jiny blbustky.
Ja osobne sem shanel auto do 30k na jezdeni i prez zimu, tak to vidim ze poridim e30 jen tak na trapeni.
Ale zajimalo me jestli to auto ma dneska uz takovou cenu nebo jestli ne.Jo a ten lak uz je jednou delanej.Sice krasne, ale neni puvodni.Jinak koroze minimalni, trebazlabky u vika kufru ale jinak ok.