http://www.gepard.cz/vwclub/CT%2024_200 ... 205_04.mpg
Moderátor: Jardafox
já myslel ře Rath zabodl kudlu zezadu všem doktorům a zdravotnictví jako celku, navíc asi by mě nenechalo klidným když maximální děvkař bude o mojí ženě a mě říkat do novin takový pindy co říkal Ráth, takže může bejt rád že to dopadlo takhleRudi píše:no největší ubohost jakou jsem v politice zatím vidělMacek se ho vyloženě bál, proč to neřekl, že teď mu jde jednu ubalit, aspoň to mohl čekat, ale todle, měl by zvážit svoje setrvání ve funkci a přinejmenším se veřejně Rathovi omluvit.
už nejen násilí ve fobale, ale i v politiceMarauderZ28 píše:já myslel ře Rath zabodl kudlu zezadu všem doktorům a zdravotnictví jako celku, navíc asi by mě nenechalo klidným když maximální děvkař bude o mojí ženě a mě říkat do novin takový pindy co říkal Ráth, takže může bejt rád že to dopadlo takhleRudi píše:no největší ubohost jakou jsem v politice zatím vidělMacek se ho vyloženě bál, proč to neřekl, že teď mu jde jednu ubalit, aspoň to mohl čekat, ale todle, měl by zvážit svoje setrvání ve funkci a přinejmenším se veřejně Rathovi omluvit.
Co to kecá ten lustej řiťopich z toho by člověk blil. Viděl jsem koně blejt hada chcát ale todle to je na mě moc