To kvuli tem vterinkam,aby byli nejrychlejsi...hattori_hanzo píše:Ale zase mají boží veškerou telemetrii a diagnostiku v PDAčku na palubce!

Já na to koukal když jsme jeli do Španělska...Kecal jsem s autobusákem a má tam od aktuální rychlosti,přes otáčky,tlak ve všech pneumatikách,tlak oleje......až po funkci která provádí téměř neustálou diagnostiku komplet všech systémů a při zjištění nějaký závady to samo najde nejbližší servis a odešle jim to tam zprávu co s tím je,jestli je autobus pojízdnej a dokonce jaky díly si mají vzít s sebou!...Mikael píše:To kvuli tem vterinkam,aby byli nejrychlejsi...hattori_hanzo píše:Ale zase mají boží veškerou telemetrii a diagnostiku v PDAčku na palubce!
Pak už ti nezbejvá nic než si zakrejt oči a hystericky začít ječet "Všichni tady chcípneméééé!!!"Mikael píše:A co kdyz se podela to PDA-cko???
A nebo zastavit a vystoupit...treba...hattori_hanzo píše:Pak už ti nezbejvá nic než si zakrejt oči a hystericky začít ječet "Všichni tady chcípneméééé!!!"Mikael píše:A co kdyz se podela to PDA-cko???
No jasně,to provede za pomoci speciálního skenovacího modulu usazenýho mezi sedačkou a volantem diagnostiku kastle a máš to!ARV6 píše:a to jako myslis ze si to samo objedna i predni okno, svetlo, zrcatko a tak???
...ehm...no...nebo třeba no...Mikael píše:A nebo zastavit a vystoupit...treba...hattori_hanzo píše:Pak už ti nezbejvá nic než si zakrejt oči a hystericky začít ječet "Všichni tady chcípneméééé!!!"
zvooky píše:to je podplaceny
greene píše:zvooky píše:to je podplaceny
To máš to samé jako když zveřejnili že opeeeeelvyhrál v testu spolehlivosti atd. už nevím co to přesně bylo. To se taky někdo pěkne sek
Moje oblibena veta:greene píše:zvooky píše:to je podplaceny
To máš to samé jako když zveřejnili že opeeeeelvyhrál v testu spolehlivosti atd. už nevím co to přesně bylo. To se taky někdo pěkne sek
Ja myslim,ze se do toho za chvili vejdes...V12 píše:ja taky ne...nevesel bych se do toho....
hmm...Mikael píše:Ja myslim,ze se do toho za chvili vejdes...V12 píše:ja taky ne...nevesel bych se do toho....