ALUKOLA.com
Re: ALUKOLA.com
jinak ty kola donz Torra chci v 18" na svýho leona taky....
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
JAJ KONEČNE PORADNA KVALITA FOTO NEMAS FOTKU ZEPŘEDU A ABY SLOVIDET NA BOK AUTA POTŘEBOVAL BYCH TO NA VT DIKY MOCDJ-Tom píše:Vím, že je to vysokej offroad - tento týden to půjde o 4 cenťáky dolů. Trošku vytáhnout lemy. Pak zavařit lišty, zamračit kapotu, zadek, a decentně upravit zadní nárazník - protáhnout dolů aby lícoval s prahy a předním nárazníkem a pak do laku![]()
Jinak každý mi říkal, že to na akceleraci poznám, ale já nic nepoznal. Dokonce to i gumuje (to jsem čučel). Jinak mám supervýkonnou 1.3 16v 75 koní¨Ty brdičky to je fakt sranda, jak tam ani nejsou vidět. Taky mám v plánu jiné, hlavně zezačátku buben do černa aby nesvítil a pak možná dopředu brzdy z Integry...

T670 dalaj v normálním laku a ještě v chromlaku.rocces píše:jinak ty kola donz Torra chci v 18" na svýho leona taky....
Dnes mě volali,že kolečka už jsou na cestě z Německa takže jednání zatim výborný.
Objednal jsem je v tom chromlaku...
AR147 1,9JTD
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
a jsme ještě ve stylingu? Nevypadá to vůbec hezky, nemám rád masivní kola natož chromáče in US style, protože kolo má auto opticky odlehčovat, ale tady to je druhej extrém, totálně tenký paprsky a za nima pomalu žádný brzdy, možná kdyby vzadu nelakoval ty bubny, že by to tak nápadně nepůsobilo.SkejT píše:to je asi jedina kloudna veta,kterou jsi tady v nekolika prizpevcich napsal.Nevim proc tady nekoho hanis za to,ze si koupil pekny kola.Jestli si jsi si nevsiml ,tak tadle sekce ma nazev ALUKOLA.com a ne ze by jsi dal radeji penize do brzdIvan píše:toitoi, investice do brzd se vždy vyplatí bez ohledu na to, jak výkonné auto máš.... chtěl jsem naznačit, že je to rozhodně užitečnější investice než krásná litá kola... ale je to každého věc.
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
morda píše:...jo a že zítra večer budou na skladě.

>> Czechferrari.cz <<
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je v pohodě já jsem si víc jak před rolem v Maku objednával 1 kolo Porsche design 18" protože ho kámoš rozštípal a dodnes ho nemammr.modena píše:morda píše:...jo a že zítra večer budou na skladě.tak to máš štěstí, my čekáme u Mako už víc 14 dnů na Dezenty N pro 147, prý nejsou v ČR ani v Německu......

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

hele a nebude to tím žes ho už dal tomu kámošoviTommy1978 píše:Tak to je v pohodě já jsem si víc jak před rolem v Maku objednával 1 kolo Porsche design 18" protože ho kámoš rozštípal a dodnes ho nemammr.modena píše:morda píše:...jo a že zítra večer budou na skladě.tak to máš štěstí, my čekáme u Mako už víc 14 dnů na Dezenty N pro 147, prý nejsou v ČR ani v Německu......

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neser kadibudkotoitoi píše:
hele a nebude to tím žes ho už dal tomu kámošovi![]()

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

No jo řikali my,že 7 dní a stačilo jim jenom 6...nerad čekám---ještě jezdím na zimákách a orig. 15" tak jsem rád, že to netrvalo..mr.modena píše:morda píše:...jo a že zítra večer budou na skladě.tak to máš štěstí, my čekáme u Mako už víc 14 dnů na Dezenty N pro 147, prý nejsou v ČR ani v Německu......
AR147 1,9JTD
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
ani na elektronech.cz mi nebyly schopný od úterý dát odpověď jestli jsou dostupnýTommy1978 píše:Tak to je v pohodě já jsem si víc jak před rolem v Maku objednával 1 kolo Porsche design 18" protože ho kámoš rozštípal a dodnes ho nemammr.modena píše:morda píše:...jo a že zítra večer budou na skladě.tak to máš štěstí, my čekáme u Mako už víc 14 dnů na Dezenty N pro 147, prý nejsou v ČR ani v Německu......
>> Czechferrari.cz <<
no jo ve čtvrtek jsem si pro ně dojel,v pátek koupil pneu a v sobotu v práci jsem si je hodil na alfu...takže alukola jen doporučuji.
AR147 1,9JTD
Taky můžu jen doporučit. Napsal jsem dotaz, hned opověděli, objednal jsem gumy a v úterý už byly doma. Doba necelý týden. Paráda 

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
takže s touhle firmou vidím je jen samá spokojenost....
určitě a hlavně ty ceny nejsou vůbec špatnýrocces píše:takže s touhle firmou vidím je jen samá spokojenost....

AR147 1,9JTD
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rudi píše:to vypadá skoro jako VTčko...od pohledu bych se skoro bál, aby to neprdlo

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
...co napsal???Danecek píše:Rudi píše:to vypadá skoro jako VTčko...od pohledu bych se skoro bál, aby to neprdloskoda ze nemas tuchy co jsi napsal...
AR147 1,9JTD
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
neumis cist?morda píše:...co napsal???Danecek píše:Rudi píše:to vypadá skoro jako VTčko...od pohledu bych se skoro bál, aby to neprdloskoda ze nemas tuchy co jsi napsal...

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.