pouzivejte tento odkaz

http://video.google.com/videoplay?docid ... 2588095225
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
obojí 1, jsou to děsný okresky 2, sehnat na to auto podvozek dle mejch představ je dobrý sci-fi, nezbude asi nic jinýho než ho nechat vyrobit na zakázku, resp. nedovedu si představit jak by se to chovalo tam dát tlumiče a péra z naprosto jinýho auta řekněme podobnýho, to asi nemá smysl ...Taboo píše:Jede to dobre, ale ten vuz se mi zda dost "nervozni". To je ale mozna zpusobeno jen nerovnym povrchem vozovky a na dobre pripravene trati anebo okruhu se to bude chovat lepe...
Protože hodně tupců co chtějí ukázat jaký jsou machři za volantem sem dávají videa jak kličkujou v hustým provozu na dálnici, nebo dokonce jak to smaží 190Km/h v centru města, nejlíp mezi plnejma tramvajovejma zastávkama. Nevzpomínám si že by se tu někdo navážel do někoho kdo předvede pěknou jízdu po volnejch okreskách. Zrovna tohle video s M6 je hodně povedený.Ilegaltuner píše:pěkné videodocela by mně zajímalo,proč když tady někdo vloží video jak jezdí jak prase,tak ho skoro všichni krytozujou,že někoho mohl zabít atd... a když to tady vloží marauder tak to všichni jen chválí
![]()
Já proti takovému spůsobu ježeění nic nemám,sám jezdím jak prase.Byl to jen takový postřeh
Myslim ze to je 87-89, ano? (ja se v BMW nevyznam...MarauderZ28 píše:sehnat na to auto podvozek dle mejch představ je dobrý sci-fi, nezbude asi nic jinýho než ho nechat vyrobit na zakázku, resp. nedovedu si představit jak by se to chovalo tam dát tlumiče a péra z naprosto jinýho auta řekněme podobnýho, to asi nemá smysl ...
sroup píše:me se to akorat proste nelibi. je stary hnusny a tezky.
sorry za muj nazor a uprimnost
Hlavně těžký no.)))sroup píše:je stary hnusny a tezky.
sroup píše:videl jsem prece obrazky a streetracing
jinak moje fabka je v okeji, nemusim se o ni starat, nerve tolik, zere 4x mene a da se v ni jezdit po meste, po dalnici, po polni ceste a to i v zime.
Za to ty si se něčim musel sjetsroup píše:hele do moji fabie se nenavazej dokud si v ni nesjedes jo?