Honda Civic
Re: Honda Civic
ty jo... tak ta barva interieru by mi za jizdy vypalila oci... to je brutal odstin 

TDI
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
neco k smichu pane Tom_podtrzitkoTom_ píše:to vis danecek je performanec![]()
![]()

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
tak jsem v milovicích potkal majitele, když jsem ho zdravil tak netušil kdo jsem, tak jsem mu povídal že má auto na TF a on že to sem dával někdo jinej, no každopádně přítelkyni má velice pěknou

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
no nic já jsem mu jen zamával a oni na mě koukali kdo jsem no tak jsem jim to řekl no, na tom snad není nic špatnýho ne?kondy píše:no tak a co by ti majitel týhle hondy taky měl říct když k němu přijedeš a koukáš na něj a pak se z tebe vysipe .. čau já tě ZNÁM z fora.TAk jako to znám ho slušně dostalo....a pokud by si četl pořádně zjistíš že on to sem nedává...stačí číst toitoi
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
no nic, že mě taky pozdraví....kondy píše:to není nooo akorát nevim co si čekal že ti řekne
minule tady někdo ukazoval svoje auto, taky hondu jak na ni dal 18 kola, tak jsem mu to pochválil, v přerově jsem kolem něj projížděl a taky mě pozdravil, páč si mě z fópra pamatoval, ale chápu že když to sem nedával sám majitel, tak mě znát nemohl, a ty jsi vlastně kdo? tys tam s ním v tom autě seděl?
a nejseš ty ten z tý druhý hondy jak měla na spzce napsáno mišák?kondy píše:jo já sem s ním v tom autě seděl seděl no.sem četl že scháníš flock jo?ten s tou hondou co mu sem dávám ty fotky tak to dělá
odkud je? kvůli tomu flocku se ptám...
toitoi píše:a nejseš ty ten z tý druhý hondy jak měla na spzce napsáno mišák?kondy píše:jo já sem s ním v tom autě seděl seděl no.sem četl že scháníš flock jo?ten s tou hondou co mu sem dávám ty fotky tak to dělá
Jestli si můžu dovolit mluvit za toho joudu,tak je z Nymburka

Jinak toitoi,jsem tě tam zdravil a mával na tebe a tys na mě jen blbě koukal

CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/
ty vole kdy, to vůbec nevím...Skala píše:toitoi píše:a nejseš ty ten z tý druhý hondy jak měla na spzce napsáno mišák?kondy píše:jo já sem s ním v tom autě seděl seděl no.sem četl že scháníš flock jo?ten s tou hondou co mu sem dávám ty fotky tak to dělá
Jestli si můžu dovolit mluvit za toho joudu,tak je z Nymburka![]()
Jinak toitoi,jsem tě tam zdravil a mával na tebe a tys na mě jen blbě koukal
nevím jestli alcantru nebo flock, ale asi flock, sice je na piču po delší době, a dost to bylo vidět právě na tom mišákovým ale zase to vyhchází o dost levněji, že se vyplatí to každej rok předělávatkondy píše:ne ne já sem seděl v tý modro černý hondě ale ten co tam měl mišák tak toho taky znám.ty chceš udělat flock?

toitoi píše:no nic, že mě taky pozdraví....kondy píše:to není nooo akorát nevim co si čekal že ti řekne
minule tady někdo ukazoval svoje auto, taky hondu jak na ni dal 18 kola, tak jsem mu to pochválil, v přerově jsem kolem něj projížděl a taky mě pozdravil, páč si mě z fópra pamatoval, ale chápu že když to sem nedával sám majitel, tak mě znát nemohl, a ty jsi vlastně kdo? tys tam s ním v tom autě seděl?

hmhm, zase takovej šoukár nemám abych sebou vozil deku na palubkukondy píše:tak jako s předěláváním je docela dost práce ale když si koupíš nějakou látku proti sluníčku a když svítí sluníčko tak si jí dáš přes tu palubku tak se tito nevyšisuje