Hans píše:
Tak to doufám, že vydrží déle než den

no ona třeba ta první baterka co přišla v balení s tim, tak ta mi vydržela asi 4 dny, až sem čuměl

taky je pravda že ty moje GP budou asi už trošku víc jetější, přece jen 40-ti minutový nabíjení pro ně nebude to nejlepší.
Ale když sem fotil tak nějak běžně spíš míň (ale to je dost relativní pojem - každej to má jinak

) tak mi tak tejden v tom foťáku vydržely

- a to je zas tak že já ten foťák taham furt sebou (do školy, do práce, na kolo, do auta, ...) a vlastně furt něco fotim
Třeba na válkách sem byl od pátku odpoledne a nabíjel sem snad jen jednou (takže vlastně 3 sady za ten výkend) a to sem foťák za celej den ani na cvhilku nevypnul. Fakt to je těžký takhle říct protože nějak nemám potřebu to sledovat
Ale jinak s foťáčkem maximální spokojenost, jen by nemusel tolik šumět, ale to se dá softwarově (Neat Image) odstranit, nevim teda v čem všem je ten tvuj lepší, ale u toho mýho mi vadí jen že nemá něco jako Focus Lock - že jednou zaostříš a pak už jen mačkáš, pak by mi bodlo i manuální ostření, rychlejší sekvenční snímání + víc fotek na něj, atd... je to dobrej foťák pro ty co chtěj začít trošku fotit, taky to byl muj první foťák, ale já už zas pokoukávam po něčem lepšim