jak to tam vypada s gumama? je tam vyber?Stiloman píše:dnes jsem tam bylMr. Yaris píše:Nejede někdo zvás náhodou do té Jasienice (nebo jak se to píše) ??? Potřebuju se poptat na sedadla z Yarise T-sport.![]()
blbý světlo na Pasat B6 variant ......asi až na 15.vrakáči
News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
Byl bych ti oc vděčný kdyby ses mi tam podíval po nárazníku na Sunny GTI...kurde nemůžu ho sehnat...je to jak kdybych sháněl něco na prototyp a ne sériovku....pokud by byl v dobrém stavu, tzn nepopraskaný a za dobrou cenu zal bych ho na 100%.....Vojtuch píše:Mr. Yaris píše:Nejede někdo zvás náhodou do té Jasienice (nebo jak se to píše) ??? Potřebuju se poptat na sedadla z Yarise T-sport.
no ve čtvrtek jedu do toho Krakowa ,tak se ti můžu zeptat pokuď je to poblíž

Vypadá takhle http://www.nismo.cz/new/album_pic.php?pic_id=534, akorát tam jsou mlhovky ještě na bocík ale když tam nebudou mám je u prdele, stejně je tam nechci..

SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
pro gumy jezdím do gliwic....tam výběr je a rozumný cenyDan píše:jak to tam vypada s gumama? je tam vyber?Stiloman píše:dnes jsem tam bylMr. Yaris píše:Nejede někdo zvás náhodou do té Jasienice (nebo jak se to píše) ??? Potřebuju se poptat na sedadla z Yarise T-sport.![]()

...... tak už jsem taky "TDI"pozitivní
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
Stiloman píše:pro gumy jezdím do gliwic....tam výběr je a rozumný cenyDan píše:jak to tam vypada s gumama? je tam vyber?Stiloman píše: dnes jsem tam byl![]()
jo gumy tam jsou levnejsi ale radsi se nauc polsky protoze kdyz na ne budes mluvit cesky tak ti nahodi takove ceny ze si radsi koupis nove v CR

HONDA CIVIC 8G
No takze slibovane kola MOMO CORSE SILVER nebudou protoze ten ko*ot co mi je mel poslat se mnou pekne vy*ebal....a az nekdy pojedu do Prahy tak se stavim na ulici Nad Panenskou 10 a chlapik bude polamanyma prstama sbirat svoje zuby!!!!!!!!
Ale nakonec jsem si jeste stihl objednat tyto kola abych stihl Slusovice....
Ale nakonec jsem si jeste stihl objednat tyto kola abych stihl Slusovice....
- Přílohy
-
- Anzio Drift.jpg (33.89 KiB) Zobrazeno 906 x
HONDA CIVIC 8G
Re: News Tuning Karviná
Anzio Drift, pekna kola, taky sem o nich uvazoval, jsem zvedavy jak budou vypadat live 
ty uz si tomu borcovi poslal nejakou zalohu nebo neco?

ty uz si tomu borcovi poslal nejakou zalohu nebo neco?
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
No proste pred mesicem jsem si ty MOMA objednal ale mi rikal ze jeste u nas nejsou nikde.....teprve zacina dovoz nebo neco takoveho do CR.....ze pry si musim pockat tak mesic.No auz mesic ubehl jako voda on mi nezveda mobil psal jsem mu a pritom uz me informoval nedavno ze je ma......taho seru.........stejne kdyz mi poslal svetla tak jsem na ne taky cekal pres mesic a jeste k tomu mi prisly praskle takze ty kola radsi ani nechci protoze by s nema taky mohlo neco byt. 

HONDA CIVIC 8G
ser na Moma a na ko*ota...když se neumí ani ozvat...ať si je potom nechá...
a ty Ainza vypadají dobře...budou Fiestě slušet...taky jsem o nich přemýšlel ale potom síla osudu mi přihrála zpět moje kradené kolečka
a ty Ainza vypadají dobře...budou Fiestě slušet...taky jsem o nich přemýšlel ale potom síla osudu mi přihrála zpět moje kradené kolečka

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
tak byla to prostě náhoda že se určití lidé vyskitovali na určitých místech v určitý čas a že jsem potom chytl v Bizonu válce pod krk...jinak bych měl prdnoreking píše:
síla osudu??tak teda rikas Hornymu......

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
karvina a okoli se zas ukazalo v plne krase 
proc nenapsali jakou meli barvu pleti.... kuwy
http://www.novinky.cz/krimi/pribuzni-ro ... 1ein2.html

proc nenapsali jakou meli barvu pleti.... kuwy
http://www.novinky.cz/krimi/pribuzni-ro ... 1ein2.html
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Před chvíli jsem to četl..myslím že tu barvu nenapsali schválně..nevím, ale sou to svině ti lidi. A hlavne 16letý parchant....
Chtělo by to nějaká autorská práva, alespon by yarisek vydělával 

no....me by tohle treba potesilo
Proč řešíte to TT,vždyť to je filmové auto z filmu "Já robot" Bylo to vytvořené pro tyto účely a v tom filmu,vám to ani hnusné nepříjde...
das Auto
citlivko...V-Y-V-I píše:Proč řešíte to TT,vždyť to je filmové auto z filmu "Já robot" Bylo to vytvořené pro tyto účely a v tom filmu,vám to ani hnusné nepříjde...

jen se mi líbilo jak pojmenovala tu hrůzu VT yarisa...jsem se zasmál a čekal jsem něco obdobného na adresu hybrit TT no glass
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%