3S-GE/3S-GTE/BEAMS?

Moderátor: Zemi

Odpovědět
GReddy

3S-GE/3S-GTE/BEAMS?

Příspěvek od GReddy »

Zdravim, rozhodl sem se k nejakymu radikalnimu kroku a to za swap motoru do Celicy 5th kde drima 3s-ge...
uvazuji ze koupim dalsi motor na kterym budu pracovat jelikoz auto je daily ride a potrebuju ho do prace takze nez budu davat do auta koupim neco na dojizdeni za par tisic..

takze mam par dotazu...nebo spis co by jste mi doporucili...premyslim o zastavbe 3s-gte(jake problemy) nebo akorat plne zrenovovat a kapku vymazlit puvodni 3s-ge s tim ze bych stejne nejaky musel koupit(jde pouzit ten z MR2?) nebo ted me zaujala myslenka ohledne motoru red top -beams :) ktery ale asi bude tezko sehnatelny...tak co by bylo asi nejlepsi a nejrozumejsi popripade jestli nekdo prodavate nejaky z techto motoru...

Beaver

Re: 3S-GE/3S-GTE/BEAMS?

Příspěvek od Beaver »

GReddy píše:Zdravim, rozhodl sem se k nejakymu radikalnimu kroku a to za swap motoru do Celicy 5th kde drima 3s-ge...
uvazuji ze koupim dalsi motor na kterym budu pracovat jelikoz auto je daily ride a potrebuju ho do prace takze nez budu davat do auta koupim neco na dojizdeni za par tisic..

takze mam par dotazu...nebo spis co by jste mi doporucili...premyslim o zastavbe 3s-gte(jake problemy) nebo akorat plne zrenovovat a kapku vymazlit puvodni 3s-ge s tim ze bych stejne nejaky musel koupit(jde pouzit ten z MR2?) nebo ted me zaujala myslenka ohledne motoru red top -beams :) ktery ale asi bude tezko sehnatelny...tak co by bylo asi nejlepsi a nejrozumejsi popripade jestli nekdo prodavate nejaky z techto motoru...
Rovnou napiš Landerovi :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

GReddy

Příspěvek od GReddy »

ja se prave rozmejslim co dal protoze to nak nema budoucnost..spis teda nemam kontakty...chtel bych na to hromadu veci...

carlos sainz body kit,ciry prekrity..altezy na zadek asi ani nejsou ale aspon bily,ciry blinky,do mrkacek xenony,novej motor kterej jednak nemuzu sednat a pak nni nikdo o kom bych vedel kdo by mi ve strednich cechach pomohl motor rozebrat upravit to samy s elektrikou i kdyz to bych mozna nasel spis jde o nekoho kdo tomu rozumi nechci to davat nechanikovi co opravuje maximalne favority a tak...proste nakyho fandu.sam si an to netroufnu tak abych sam soobe po nastartovani veril ze ujedu vic jak 10km :D.. no a problem je na to auto tady cokoliv sehnat a to me pekne stve :(

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

vetsina dilu se objednava bud US a nebo JPN . taky zkus ebay.
Audi Coupe Quattro

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Tom_ píše:vetsina dilu se objednava bud US a nebo JPN . taky zkus ebay.
tak s ebay nemam zadny zkusenosti->tzn neumim s nim :D.....a ani nevim jak je to s objednavanim z usa pripadne na kolik to vyjde :)

Viking

Příspěvek od Viking »

Koukni na tohle www.tuning.cz/evo500 ten kluk se v úpravě Celicy určitě vyzná a mohl by ti poradit.

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Viking píše:Koukni na tohle www.tuning.cz/evo500 ten kluk se v úpravě Celicy určitě vyzná a mohl by ti poradit.
no jo vlastne :) na nej sem uplne zapomnel pritom sem jeho "pribeh" hlodal :)

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

pokud jsi se středních čech , písni mi sz nebo na mejl ( packall@centrum.cz ] a pokec8me, t5eba bzch ti mohl pomoci..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

GReddy

Příspěvek od GReddy »

ano jsem se strednich cech..na vychod od prahy...clovece ty jsi clovek kterej by se mi pobliz hodil s toyotama mas koukam velky zkusenosti anebal bych se jit i do neceho extremejsiho jenze tady? :( rozvody s kladkama mi delali 2 tydny :( ne ze by nemeli cas ale proste na tom aute delali takhle dlouho,neumeli to snad ani rozebrat a objednali xkrat jinej kus, kdyz mi menili spojku(mesic!) u znamyho v oplu servisu tak si auto hodil na zvedak a koukal co je jeste v tahu...tocil se zarazenou rychlosti tusim a kdyz se tocilo jedno kolo kterym otacel rucne nezavisle na druhym na rozdil od zpatecky tak mi rek ze je v prdeli prevodovka :D...takze tohle fakt ne :o)

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

:lool: no východ.. já jsme od příbrami.. písni mi do mejlu .. odepíšu, ted v práci mi nefunguje ICQ..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.

GReddy

Příspěvek od GReddy »

nevite na kolik prijde lambda sonda do celdy??? do 5kovy 2.0GTi...nemuzu ji ani sehant..autokelly ani mjauto ji nema.bo sme ji nenasel....

Libas
Kontaktovat uživatele:

Lambada

Příspěvek od Libas »

Zdar, v Kelly asi neseženeš, v Toyotě origoš (tak 5 000,-) nebo potom univerzální, od Bosche jsou dobré......tak kolem 2 000,-, ale musíš mít pokud možno původní sebou, jsou různé typy (podle vývodů)........zrovna jsem se díval do schéma a na GTi tam schéma ECU není, takže nevim, kolik má vývodů..........nebo potom wideband v případě tuningu motoru.hmmm 8)

Firearms

Příspěvek od Firearms »

Ja jsem kamosovi hledal svetla na 6th a nasel jsem celkem tri typy (2 JAP a 1 myslim GER) . Pro 5th jsem nasel pouze jedny jediny zadni (a nebyla to nijak ohromujici zmena ) Proste tragedie !!! :cry: Taky nechapu proc altezza vubec do celic nejde. Jenom nova 7th jich ma mraky. :cry: :cry: :cry:
DSM Team
Obrázek

Beaver

Příspěvek od Beaver »

GReddy píše:nevite na kolik prijde lambda sonda do celdy??? do 5kovy 2.0GTi...nemuzu ji ani sehant..autokelly ani mjauto ji nema.bo sme ji nenasel....
Pokus se najit servis kterej umi objednavat od NGK. Ti delaji lambdy uni i takovy co pasujou misto origo.

Dan Mag

Příspěvek od Dan Mag »

Mírně OT: Byl pro evropský trh v jakékoliv Toyotě nabízen motor 3S-GTE??
Cougar od potomků Henryho Forda s sto sedmdesáti lučními kobylkami - doufám, že nějaký nechcípli
Gathering a car-toy information...

GReddy

Příspěvek od GReddy »

3S-GTE je v kazdy turboverzi pokud vim...takze byl...

GReddy

Příspěvek od GReddy »

nakupoval nekdo v autokelly?
kdyz se chci zaregistrovat chce to nazev spolecnosti,sidlo firmy a provozovnu? to nemuze kupovat soukroma osoba? nebo jak to je jeste sem tam neobjednaval

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

nakupuj.. jako firma :(

GReddy

Příspěvek od GReddy »

jeste jednou :D..sem po praci nechapavej :) ze misto nazev firmy mam napsat svoje jmeno? nebo jak si to myslel :)

GReddy

Příspěvek od GReddy »

jinak mam v aute hnusny zluty zarovky a ted sem narazil na tohle

http://www.sportovniautodoplnky.cz/stor ... odsID=3024

meli by tam pasovat bez problemu???? zarovky sem totiz jeste nemenil..musel bych se jet podivat dolu tak se radsi zeptam :D pac sedim s plnym kosikem a chci objednat :D

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

ne proste nevím jestli to funguje na "civily" ono to tiž ten katalog je se slavama a ty nedaj "civilovi" al epouze firme..

pokud nebudeš mít ICO a neodfaxuješ jim kopii výpisu z OR tak stejne nedostanej velkoobchodní ceny.

GReddy

Příspěvek od GReddy »

tak to je v haji :( kazdej "objednej to v autokelly" tak nevim jestli tam nekdo objednaval ze mi tohle radi..reknu znamymu mechanikovi co se tim zivi 8) diky

Beaver

Příspěvek od Beaver »

GReddy píše:tak to je v haji :( kazdej "objednej to v autokelly" tak nevim jestli tam nekdo objednaval ze mi tohle radi..reknu znamymu mechanikovi co se tim zivi 8) diky
V Autokelly jo, ale asi ne u nich na webu, jen u prodejcu :D

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba »

Beaver píše:
GReddy píše:tak to je v haji :( kazdej "objednej to v autokelly" tak nevim jestli tam nekdo objednaval ze mi tohle radi..reknu znamymu mechanikovi co se tim zivi 8) diky
V Autokelly jo, ale asi ne u nich na webu, jen u prodejcu :D
přesně tak 8) :lol:

GReddy

Příspěvek od GReddy »

strkali se 4. generace 3s-ge do nejakych evropskych aut? black top se strkal jen do lexusu IS200 ne?

LARRY-HK

Příspěvek od LARRY-HK »

Kdybys potřeboval cokoliv ohledně Celicy nebo náhradních dílů nebo tuningu motoru tak se mě můžeš ozvat.Napiš mě na můj e-mail: redsonya.driver@seznam.cz .Ahoj LARRY

GReddy

Příspěvek od GReddy »

LARRY-HK píše:Kdybys potřeboval cokoliv ohledně Celicy nebo náhradních dílů nebo tuningu motoru tak se mě můžeš ozvat.Napiš mě na můj e-mail: redsonya.driver@seznam.cz .Ahoj LARRY
Ahoj, a copak muzes nabidnout? 8)

Odpovědět

Zpět na „Honda Club & Japan Cars“