Přední nárazník z Vectry i500
Re: Přední nárazník z Vectry i500
jj akorat to z nej chce udelat pofaclift  jedine, ze bys to predelal na predfaclift cely vcetne zadku
 jedine, ze bys to predelal na predfaclift cely vcetne zadku  ten jsem videl taky vcetne adapteru k vejfuckum
 ten jsem videl taky vcetne adapteru k vejfuckum 

jedine, ze bys to predelal na predfaclift cely vcetne zadku
 jedine, ze bys to predelal na predfaclift cely vcetne zadku  ten jsem videl taky vcetne adapteru k vejfuckum
 ten jsem videl taky vcetne adapteru k vejfuckum 
Vectra B 

- 
				thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
trošku ho poladím nebojte ...pak ho samozřejmě ukážu až bude hotov..

- 
				thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
originál irmschráckej zadek s tím nástavcem mají na vrakáči v úhřihněvsi za dvojku

- 
				thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
- 
				thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
- 
				thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
No, to jsem taky myslel, ale kdyz se podivam na fotky, to nevipada jako plast, ale laminattoitoi píše:a nemělo se to spíš svařovat plastem? pochybuju že firma jako irmscher to dělá z laminátu

Rieger taky ma narazniky s laminatu... Tak bych se nedivil kdyby i Irmscher mel jnake...
A mozna tohle uz je kopie od origos Irmscher naraznik

Ale mozna se mylim

- 
				thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
jo jo je to laminát ale už je opraveno .. dneska půjde poslední vrstva tmelu a pak hurá do lakovny...

- 
				thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
steinmetz ani irmscher neexistuje aby sis koupil od něj laminát...takže je to kopie kterých je na ebay mraky.ale super cena takže účel splní...

vectra2000 2.0 16v 160ps      -PRODÁNO
nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA opel warriors pilsen [/img]
          opel warriors pilsen [/img]
						nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA
 opel warriors pilsen [/img]
          opel warriors pilsen [/img]Re: Přední nárazník z Vectry i500
..nerad tě zklamu,ale Irmscher umí i s laminátemradek28 píše:steinmetz ani irmscher neexistuje aby sis koupil od něj laminát...takže je to kopie kterých je na ebay mraky.ale super cena takže účel splní...

blafuzo: a kde jsi vzal ten kit? ten byl z nejakyho supermarketu ne?

Vectra B 

- blafuzo
- Kontaktovat uživatele:
Darkbug:to je snad vic nez jasne kdyz ja to nechtel tmelit vubec at si stim pohraje lakoš,stejne vzdy vsechno strhnou a udelaji posvem to vim na sto pero. o kit nejde vsechno byloz z bauhauzu ale stim bych si hlavu nelamal. spise slo o ty podminky thomas smejdil po netu a ja makal ...........hlavne ze je opravenej

blafuzo: Noo vis co ja prave dneska jedu od lakyry, kterej dela ten thomasuv naraznik. ten kit mel defekt v tom, ze byl asi starsi nebo byl spatne skladovanej... proste nevytvrd tak jak mel a zustalo to strasne mekky  jinak jsem koukal ze tomu narazniku chybej jeste dva dulezity uchyty, tam by to chtelo dolaminovat nejaky vystupky a dat tam kdyztak sroubek, ale to ja nesvedu
 jinak jsem koukal ze tomu narazniku chybej jeste dva dulezity uchyty, tam by to chtelo dolaminovat nejaky vystupky a dat tam kdyztak sroubek, ale to ja nesvedu 

jinak jsem koukal ze tomu narazniku chybej jeste dva dulezity uchyty, tam by to chtelo dolaminovat nejaky vystupky a dat tam kdyztak sroubek, ale to ja nesvedu
Vectra B 

- blafuzo
- Kontaktovat uživatele:
jo jak vytvrdl to uz nevim protoze sem mu to natmelil na hrubo a zmizel sem od nej to ze neco tmelil dal sem se dozvedel az na foru.  a jak si to natuzil nevim a nevim ani jestli nebyl ten tmel zmrzlej a jak se to pozna pred tim nez ho naneses?   a ty srouby mu prilaminuju az bude chtit on ,on stim furt nekde trajda a nahani kotata.   je to oplastovane i z podbehu a nebylo tam nic videt a je to rub narazniku tak ho ani nepocakam plyskyrici .a co lakos ten tmel obrousil?!  

se to v podstate nepozna nez to naneses  pak to ale udela takovej cirkus
 pak to ale udela takovej cirkus  tohle je vec co se muze posrat vzdycky
 tohle je vec co se muze posrat vzdycky  jj tmel sel obrousit, ale on si s tim uz nejak poradi
 jj tmel sel obrousit, ale on si s tim uz nejak poradi  ja mu nosim sami jebky
 ja mu nosim sami jebky 

pak to ale udela takovej cirkus
 pak to ale udela takovej cirkus  tohle je vec co se muze posrat vzdycky
 tohle je vec co se muze posrat vzdycky  jj tmel sel obrousit, ale on si s tim uz nejak poradi
 jj tmel sel obrousit, ale on si s tim uz nejak poradi  ja mu nosim sami jebky
 ja mu nosim sami jebky 
Vectra B 

- blafuzo
- Kontaktovat uživatele:
 no vidis a jak sem to mel poznat ,ale to nic je to detail proti tomu jak byl nasracky  myslim ze su dobrej
  no vidis a jak sem to mel poznat ,ale to nic je to detail proti tomu jak byl nasracky  myslim ze su dobrej   taky sem mel 1x 120 mrknimizerna fotka ale je je to rok 1993  jedna fotka je tam urcite
 taky sem mel 1x 120 mrknimizerna fotka ale je je to rok 1993  jedna fotka je tam urcite  http://www.hicos.cz/garage/index.php?targa=
    http://www.hicos.cz/garage/index.php?targa=                                      :lol:s 110r  cupe
  :lol:s 110r  cupeRe: Přední nárazník z Vectry i500
jj deravej jako reseto  thomas pak urcite hodi fotku jak vyfinihsoval
 thomas pak urcite hodi fotku jak vyfinihsoval 

Vectra B 

- 
				thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
ne ne ne já sem skromný hošík co si udělal radost akorát pro sebe.. a už sem nikdy žádnou fotku nehodím