A s čím kdo jezdí ???
Re: A s čím kdo jezdí ???
Tak ještě jednou - nějak to nejde.
- Přílohy
-
- 037_2006-06-13_11-14-04_18.jpg (56.77 KiB) Zobrazeno 2204 x
Motor, interiér a podvozek...
- Přílohy
-
- 037_2006-05-22_10-56-35_63.jpg (57.85 KiB) Zobrazeno 2192 x
-
- 037_2006-06-14_10-26-20_13.jpg (50.29 KiB) Zobrazeno 2192 x
-
- 037_2006-06-13_11-14-57_22.jpg (71.4 KiB) Zobrazeno 2192 x
Tuner 
tebe znám od Michala z Břas (tehdy chodil s Janou ale pak se s ní rozešel, byla to moje spolužačka)
jsi z Rokycan, vid
jinak já jezdím
-když má otec dobrou náladu tak tímto

-až se tohle dostaví tak tímto:
(civic 4.gen)

tebe znám od Michala z Břas (tehdy chodil s Janou ale pak se s ní rozešel, byla to moje spolužačka)
jsi z Rokycan, vid

jinak já jezdím
-když má otec dobrou náladu tak tímto

-až se tohle dostaví tak tímto:

HONDA CIVIC 4.GEN 1991 - PRODÁM PAPÍRY,JAKÉKOLIV ND ...
nová kára-peugeot 206
nová kára-peugeot 206

to Pepezx: Díky za pochvalu. Letos se chystám do Paneskýho týnce znova, tak se třeba zas potkáme. Klidně se přihlaš.
LadyCroft: Spíš se rozešla Jana s Michalem
ale to je fuck. Jinak Janu taky znám - bydlí na druhém konci vsi 
LadyCroft: Spíš se rozešla Jana s Michalem

- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
- Stanleysniper
slečna hezká, ale zajímá mne víc to auto
pokud je to to co máš v podpisu tak bych si to nekdy rád prohlídnul / svezl se.
je to sekvenční biturbo, nebo jsou to proste dvě paralelně zapojená turba ?? ( VW nijak nesleduju.. )
BTW - Plzenáci, už jsem rozchodil 2JZ v MKIII pokud byl někdo v Blatné tak ji mohl vidět v akci
Na příbrami bude premiéra - předtest obou nových turb a potom nás čeká mimon..
jinak včera "shodila" prvních 134,5kg

je to sekvenční biturbo, nebo jsou to proste dvě paralelně zapojená turba ?? ( VW nijak nesleduju.. )
BTW - Plzenáci, už jsem rozchodil 2JZ v MKIII pokud byl někdo v Blatné tak ji mohl vidět v akci

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Idaho píše:slečna hezká, ale zajímá mne víc to autopokud je to to co máš v podpisu tak bych si to nekdy rád prohlídnul / svezl se.
Gratuluju....

PS: Nechceš pár milovníkům tohoto magického vozidla předvést supřinu už dřív???? Nebo alespoň jednomu????? Třeba když bych moooooc smutně koukal a dělal očíčka??????

330i E90 

- Stanleysniper
hehe ne to si pleteš s tou druhou černou ta předbedla hrabání na 3 i 4 ale je z naší grupy nejslabší ( zhatím ) a je na prodej ... ( info u mne )Stanleysniper píše:Idaho:Já tam byl a vyděl,to je takový to jak to hrabe na 3 i 4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hrabe a tím ztrácí čas - majitel neumí ješte "sprintově" řadit

Jinak je to ta druhá černá co jsme na srat tlačili a dělala takovej bordel.. Bohužel s emoc nepředvedla protože odešlo první turbo ( už částečně spraveno - ale doma mi leží nová )
Pokud ccete předváděčku není problém, ale kvuli přípravě na Příbram pujde motor od příštího týdne ven ( takže víkend bude asi poslední šance supřinu slyšet než pujde na operační sál

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Nooo, to by si mi fakt udělal mooooooc velkou radostIdaho píše:hehe ne to si pleteš s tou druhou černou ta předbedla hrabání na 3 i 4 ale je z naší grupy nejslabší ( zhatím ) a je na prodej ... ( info u mne )Stanleysniper píše:Idaho:Já tam byl a vyděl,to je takový to jak to hrabe na 3 i 4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hrabe a tím ztrácí čas - majitel neumí ješte "sprintově" řadit, jinak nám to hrabe všem
Jinak je to ta druhá černá co jsme na srat tlačili a dělala takovej bordel.. Bohužel s emoc nepředvedla protože odešlo první turbo ( už částečně spraveno - ale doma mi leží nová )
Pokud ccete předváděčku není problém, ale kvuli přípravě na Příbram pujde motor od příštího týdne ven ( takže víkend bude asi poslední šance supřinu slyšet než pujde na operační sál)

330i E90 

na icq bývám ted dost sporadicky ( v práci ej bloknuté a doma jaksi zapomínám nahodit
) ale klidně se o víkendu zastav na pokec... ( číslo ti hodím do PM )

- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Idaho píše:na icq bývám ted dost sporadicky ( v práci ej bloknuté a doma jaksi zapomínám nahodit) ale klidně se o víkendu zastav na pokec... ( číslo ti hodím do PM )
OK...mooooooc díky

330i E90 

jinak k tématu čím kdo jezdí, vzhledem k poruše scorpia jezdím ted denně do práce ( DAIKIN Plzen ) touto krasavicí 

- Přílohy
-
- sup3.jpg (119.16 KiB) Zobrazeno 2199 x
-
- sup2.jpg (79.95 KiB) Zobrazeno 2199 x
-
- sup1.jpg (113.75 KiB) Zobrazeno 2200 x
tak s eomlouvám, vzhkledm k včerejším problémum sem se nedostavil...
- Stanleysniper
Idaho:tak dnes jsem Tě vyděl jet do práce,nejdřív zvuk,pak dlouho nic.............no a pak červenej Idaho
Byl jsem zrovna v kantýně mohlo být tak 7:15.

Rozhod jsem se skončit s Tuningem a začít dělat PERFORMANCE!!! Ale po zjištění,že toto slovo používají lidé,kteří ani neví co znamená,tak ještě nevím.

..BTW to je ten zvuk tak strašnej? vubec si ho neuvedomuju..

- Stanleysniper
Cau , ja klidne poslouzim jestli se bude libit moje autiduki píše:jsem fotograf, který hledá nějaké dobře vypadající tuning auto, které by bylo důležitou "rekvizitou" při focení pro jednu modelku. místo focení plzeň-jih

- Přílohy
-
- majda.JPG (163.12 KiB) Zobrazeno 2168 x
Mazda MX 5 . 1.6, 110PS
hezká mazdička
pro tyhle malá kupátk amám slabost ..
..jen pořád nemohu potkat a skouknut 1.8 V6

..jen pořád nemohu potkat a skouknut 1.8 V6

- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
heh se taky hlásím a mohu nabídnout hned dvě až tři supry ( viz fota ).duki píše:jsem fotograf, který hledá nějaké dobře vypadající tuning auto, které by bylo důležitou "rekvizitou" při focení pro jednu modelku. místo focení plzeň-jih
kontakt přes SZ...