MartinRS píše:tak jsem to prohledl a máš to opravdu pěkné ten kufr a music je gut prostě celé.....
kdyz me rekl cenu za jakou tu hudbu tam ma tak sem malem sla do kolen marto no jo, po znamostech se to vzdy vyplati a i kdyz je to sony, tak to hraje verry good
MartinRS píše:tak jsem to prohledl a máš to opravdu pěkné ten kufr a music je gut prostě celé.....
kdyz me rekl cenu za jakou tu hudbu tam ma tak sem malem sla do kolen marto no jo, po znamostech se to vzdy vyplati a i kdyz je to sony, tak to hraje verry good
pssssst.. nemusi to vsichni vedet ..
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jj.....cosby mě hodně navnadil když mě to ukazoval........ měl jsem toto v planu od začátku ale nechtěl jsem kupovat drahé monitory a cosby to rozlousknul
na autě dělám vše sám a věci které nezvládnu sám tak s Garnym jako třeba ten Motor ..................
MartinRS píše:až bude dole kolo udělám lepčí foto...........
ja to resim "zkracenim" podbehu...
to zebrovani je mozna lepsi pro intercooler ale co brzdy... ty nejsou vubec doreseny co se tyce chlazeni.. takze tam me cekaji jeste upravy aby to zacalo brzdit
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Přesně tak hlavně to že to člověk udělá sám..... pak ušetří mnoho finančních prostředků.
To si lidé občas asi neuvědomují že trávím víkendy a všechno volno v jejich mazlíkách sice Rád!!ale volno vůbec žádné.... .......pak to musí bohužel nejak ocenit.....
Dave0401 píše:
Fazeey píše:tak to je libovej swap (teda oba), aspoň je vidět že to není tak nákladný (jako kolující názor spap 1.8T = 160tis kč domo robo )
zalezi kdo to dela, jak to dela a z ceho to dela...
MartinRS píše:Přesně tak hlavně to že to člověk udělá sám..... pak ušetří mnoho finančních prostředků.
To si lidé občas asi neuvědomují že trávím víkendy a všechno volno v jejich mazlíkách sice Rád!!ale volno vůbec žádné.... .......pak to musí bohužel nejak ocenit.....
Dave0401 píše:
Fazeey píše:tak to je libovej swap (teda oba), aspoň je vidět že to není tak nákladný (jako kolující názor spap 1.8T = 160tis kč domo robo )
zalezi kdo to dela, jak to dela a z ceho to dela...
myslim reakci na cenu... muze se te hooodne lisit
svata pravda
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI