Minisraz v Usti n.L.

Tuningová scéna v Ústí a okolí
Soptik

Příspěvek od Soptik »

Miloshi:ty asi budeš mít s sebou foták vid?Nafotiš mi pár fotek at je můžu poslat Johanikovi.Já zatím digi foták nemam :oops:

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Soptik píše:Miloshi:ty asi budeš mít s sebou foták vid?Nafotiš mi pár fotek at je můžu poslat Johanikovi.Já zatím digi foták nemam :oops:
Jasny, no problem, ja vozim fotak vsude, kam jedu abych udelal dokumentaci 8)

Proto ten srazik nechci delat skoro za tmy, treba v 8-9H, aby taky neco bylo na tech foto videt :)

Soptik

Příspěvek od Soptik »

Paráda,Johan mi to slibuje už od Hradce ale ted furt někde lítá.Dáš info o tom srazu i na stánky TC-UL?

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Soptik píše:Paráda,Johan mi to slibuje už od Hradce ale ted furt někde lítá.Dáš info o tom srazu i na stánky TC-UL?
Johanik rikal, ze tam prej neco da, tak to necham na nem. Z fora by nas tam mohlo byt dost, takze uvidime, za dalsich 14 dni se to treba rozkrikne a hned ta bude plno :D

Auto nafotime kdykoliv, no problem 8)

Soptik

Příspěvek od Soptik »

Nevíš náhodou kdo se schází na tý Pragovce?Od tý doby co je club rozhádanej tak sem tam ještě nebyl. :(

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Soptik píše:Nevíš náhodou kdo se schází na tý Pragovce?Od tý doby co je club rozhádanej tak sem tam ještě nebyl. :(
Oni se schazej jak kdy, spis ale na garazich nad Kauflandem. Jinak je to Lajos, Jenda a spol. rekl bych..

Presne ti lidi, co grilovali, kdyz byl sraz na Uzine, proto s nima Johan nekomunikuje, aspon tak jsem to pochopil. Ale to bych sem nepletl, lidi z fora a okoli UL se snad hadat kvuli takovym kravinam nebudou 8)

Soptik

Příspěvek od Soptik »

Joo máš pravdu,od nich to bylo svinstvo,ale co bylo bylo.

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Soptik píše:Joo máš pravdu,od nich to bylo svinstvo,ale co bylo bylo.
Terazky mame nase srazy a to bude lepsi 8)
Hlavne aby bylo dobry pocasko...

Soptik

Příspěvek od Soptik »

To jo at jsem vyrazil na jakej koliv sraz tak jsem zmoknul.Ale kdyby bylo jako dneska tak je to gut 8) Musim s váma pokecat ani vas neznam možná na sebe narážime skoro furt a ani o tom nemáme páru!!!!

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Jasny, dame rec, to tom to taky je, néééé :lol:

Moje kara je tahle, to se neda prehlidnout. A pokud me prehlidnes, tak me ale jiste uslysis :D

Obrázek

Soptik

Příspěvek od Soptik »

Hm, ty kola jí seděj 8) já vím že máš Nexii ale ještě jsem tě v Ústí neviděl :( ,to já mam červenou Octavii s červenym pruhem a bílym napisem na čelním okně. :)

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Soptik píše:Hm, ty kola jí seděj 8) já vím že máš Nexii ale ještě jsem tě v Ústí neviděl :( ,to já mam červenou Octavii s červenym pruhem a bílym napisem na čelním okně. :)
Tak co dela ten obrazek u tvojeho profilu?
No koukam, ze budu muset tu tvoji krasavici co nejdriv vyblejsknout :)

Soptik

Příspěvek od Soptik »

Ta oktavka je souseda tak mi dal svolení :oops: Neměl bys náladu jí cvaknout třeba zítra?Jestli jo tak dej vědět a ja se přizpůsobim.

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Soptik píše:Ta oktavka je souseda tak mi dal svolení :oops: Neměl bys náladu jí cvaknout třeba zítra?Jestli jo tak dej vědět a ja se přizpůsobim.
Jasne, pisu ti SZ.

Chose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chose »

Taky můžu vzít digifoták kdyby Milošovi vypověděla paměť :?: Jo a pokud by jte chtěli ztlumit výfuk tak to jsem v háji a musím pěšky nebo na kole... :(
BMW E-30 Coupe

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Fotak vemte, kdo budete chtit. Cim vic bude fotek, tim lip 8)

TENTO PÁTEK 23.7. V 19H SRAZ NA PARKOVIŠTI U BÝVALÉ PRODEJNY BAUMAXX, NYNÍ KOBERCE BRENO !!!!!

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Jojo Mildo, hlavně hodně foťte, jsem zvědavej v jakym počtu se sejde ústecká odnož Tuning Fóra :)

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Laconi píše:Jojo Mildo, hlavně hodně foťte, jsem zvědavej v jakym počtu se sejde ústecká odnož Tuning Fóra :)
no neboj, uz se pripravuje reklama i na UL tuningclubu pro vsechny tunery z usteckeho okoli, tak se bojim, aby nebylo maly parkoviste :lol:

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Waci, klidne mi rikej Milosh, to mi nevadi :lol:

Auta pozname, toho se nebojim, oni se k nam sami prihlasi, doufam, jestli nas na tom parkovisti plnem aut najdou :D

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

milosh píše:Waci, klidne mi rikej Milosh, to mi nevadi :lol:

Auta pozname, toho se nebojim, oni se k nam sami prihlasi, doufam, jestli nas na tom parkovisti plnem aut najdou :D
Myslíš jako aby vás našli a přišli se poklonit jo svému bohovi? :lol:

jozamucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jozamucha »

waci píše:Reklama na minisrazík? Tak to nás tam asi nebude jen dvacet...A jestli máte u jmen obrázky jiných aut než svojich, jak vás s Mildou (MilosH promine :D ) poznáme?
já mám u jména svoje autí :lol: . Doufam, že mi do toho nic nevleze :alien: - chci přijééét :lol:
8) FELDA :lol: FELDA 8)

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

jozamucha píše: já mám u jména svoje autí :lol: . Doufam, že mi do toho nic nevleze :alien: - chci přijééét :lol:
No jasne, kdyby se neco snazilo vlezt, tak uz nemuze, protoze tohle bude prvni z pravidelnych akci v UL a to proste nikdo nesmi chybet :wink:

Jinak beru fotak jako jiz tradicne a tak udelame nakou poradnou fotogalerii. Samozrejme i vy ostatni si vemte taky fotoaparaty, pokud mate, at mame vic snimku, nez jen ty klasicke ode me :lol:

Chose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chose »

waci píše:Taky mám moc práce, ale na Ústeckej srazík si čas udělám. Nejde jen o ty dvě nebo možná tři hoďky co tam budem kecat a dokazovat policii pravost dokladů a technické prohlídky, ale jde o ten den před srazem, kdy budu muset umejt a vyleštit auto.... :roll: Možná by bylo jednoduší změnit obrázek na nějakého černo šedého rapida. Potom bych ho nemusel mejt a určitě by mě podle fotky každej poznal :lol:
Jo jo taky mam problém s umejváním auta :mad: Jak to umeju tak tutově začne pršet :cry:
BMW E-30 Coupe

Chose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chose »

Mám kamoše kterej auto meje skoro každej den :roll:
BMW E-30 Coupe

jozamucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jozamucha »

ja jsem myl auto pred vejkendem :plaz: , protoze bylo zaprasený :twisted: , jako bych s nim jezdil nějakou rally :drivers: . Jak jsem ho umyl , tak začlo pršet :( . To je hrůza . Doufám , že aspoň trochu vyjde počasí :lol:
8) FELDA :lol: FELDA 8)

HonzaDC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaDC »

Ja myl auto vcera, jestli zacne prset... tak :alien: :evil:
Kia Sephia GTX 1.5, r.v.96

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

HonzaDC píše:Ja myl auto vcera, jestli zacne prset... tak :alien: :evil:
no neboj, prset ma od zitra a to i v patek :(

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Mno, koukam na predpoved na Seznamu a nevim, aspon 30°... Jedu ji ted umyt, nemyl jsem ji od Tynce... Jestli bude fakt prset (zatim ani mracek) tak se z toho POS*RU...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Zemi píše:Mno, koukam na predpoved na Seznamu a nevim, aspon 30°... Jedu ji ted umyt, nemyl jsem ji od Tynce... Jestli bude fakt prset (zatim ani mracek) tak se z toho POS*RU...
Pokud bude prset, tak se presuneme jinam, treba do podzemnich garazi u pumpy Aral. Ale ja doufam, ze bude hezky, kua, vzdyt to je zase srazik po par mesicich :lol:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Ja jsem zvedavej na tebe MilosHi! Chci konecne poznat panovnika tohoto fora... :lol:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Odpovědět

Zpět na „Ústí nad Labem“