Stolní přehrávač DivX, Xvid
Moderátor: Rudi
Stolní přehrávač DivX, Xvid
Zdravím, určitě už má mnoho z vás doma i přehrávač DivX, Xvid. Může mi prosím někdo poradit nějaký dobrý, něco levnějšího, jen aby to co nejlépe umělo číst zmíněné formáty+titulky.
Kupovaly jsme na vánoce nějaké obyč šmé v KB Expert asi za 2222,- je to nějaký Daewoo nebo něco takového docela obyč, se čtečkou karet, ale zatím naprostá spokojenost, přehrává jak DivX tak Xvid s titulkama (občas teda něco špatně napíše, ale není to moc časté), vybava solidní (dokonce i dekodér DTS).
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
Mel jsem moznost testnout CyberHome 452 a byl jsem prekvapenej jak pekne funguje a pritom je tak malinkej. DVD prehraval paradne a ani DivX mu nedal problem. Tytulky jsem nepruboval. Po 14 dnech mu bohuzel odesela mechanika.
Domu jsem si poridil SiGMATek XM-400 Pro! a jsem spokojenej. S DVD nema problem, DivX a Xvid prehrava taky v pohode. Tytule jsem zatim nezkousel, nejak se mi nechcou cist
Domu jsem si poridil SiGMATek XM-400 Pro! a jsem spokojenej. S DVD nema problem, DivX a Xvid prehrava taky v pohode. Tytule jsem zatim nezkousel, nejak se mi nechcou cist

Lancia Kappa 2.0T V5 20V 220 koniku
www.lanciaklub.cz
www.lanciaklub.cz
Naposledy upravil(a) iwi dne 11 srp 2006 08:17, celkem upraveno 1 x.
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
Re: Stolní přehrávač DivX, Xvid
Mam Philips DVP 630 a taky ok. Upgradovatelny firmware, coz uz je dnes asi samozrejmost. Mam jeden neoficialni, na kterem jsou titulky dolazene k maximalni spokojenosti a citelnosti. S ctenim nejruznejsich formatu problem neni.
Live4Ride Syndicate

http://www.h-keller.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i165.photobucket.com/albums/u41/ ... m7rvck.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem pořídil cyberhome a celkem to jde
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu