Dneska jsem měl konečně trochu volna tak jsem hned naběhl do garáže. Celkem bez úspěchu Prvně jsem zkoušel ty coil-over pružiny. rozebral jsem celý tlumič a ony tam nevešly, tak že nic.
No a pak jsem ještě zkoušel ten druhý nárazník a taky prd, Všechno by šlo upravit, akorát ten nový yaris má širší masku a proto je mezera mezi nárazníkem a maskou daleko větší.
Mr. Yaris píše:Dneska jsem měl konečně trochu volna tak jsem hned naběhl do garáže. Celkem bez úspěchu Prvně jsem zkoušel ty coil-over pružiny. rozebral jsem celý tlumič a ony tam nevešly, tak že nic.
No a pak jsem ještě zkoušel ten druhý nárazník a taky prd, Všechno by šlo upravit, akorát ten nový yaris má širší masku a proto je mezera mezi nárazníkem a maskou daleko větší.
madman - pekna prace. Mit skudku na vzduchaci, to jen tak nekdo nema By me zajimalo, odkud jsi to sehnal a jak jsi to tam dal?
Mr.Yaris - tvoje auti je uz dost zname.Hledam nejaky wallpapers na netu a co to nevidim tve auto
Jinak na kamosovem Pažoutu se pracuje, ale pomalu. Sehnat zadni cire svetla je velky problem. Doufam ze vase auta zas nekdy brzy uvidim live.
Verunka píše:Tomo Ty jsi nějak odpočinutý po dovolené, né???? A hýříš ostrovtipem
... odpocinutu jsem ... to je pravda , na druhou stranu jsem i celkem unaven ... jelikoz zena po me pozadovala sex i 2-3x denne a to po celou dobu dovolene .... byt tam jeste tyden tak by mi urcite partie zmodraly
.... jo jo uz vidim jak nekteri reknou , ze 3x za den to nic neni ..... souhlas, ve vasem veku to byl i u me podprumer ale pri mych letech me to mohlo zabit !
.... jo a jeste jedno po 20 letech ze stejnou zenskou to uz je skoro jako ze segrou
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
luboT4 píše:akorát mě už delší dobu kvůli tomu bolí ruce ale to už je zase o něčem jiném
já ti rozumím
výhoda masturbace je v tom že ti do toho nikdo nekecá...jestli máš dělat tohle, nebo tamto...děláš si co chceš...to je ovšem asi jediná výhoda...potom už mě napadají jen samé nevýhody!
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
luboT4 píše:akorát mě už delší dobu kvůli tomu bolí ruce ale to už je zase o něčem jiném
já ti rozumím
výhoda masturbace je v tom že ti do toho nikdo nekecá...jestli máš dělat tohle, nebo tamto...děláš si co chceš...to je ovšem asi jediná výhoda...potom už mě napadají jen samé nevýhody!
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Je fakt že k tomu Golfu jde víc origo nárazník.....a že tě tu Vojto tak vidím, na ICQ nejsi, pojistka bude muset počkat, trošku jsem pozměnil práce na autě a předpokládaný výjezd (doufám!!) na Jaře 2007