MarauderZ28 píše:škoda, že to je nesmysl ...

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
MarauderZ28 píše:škoda, že to je nesmysl ...
nezdá se mi že by ford engine byl nevhodnej na čipování více než jakákoliv jiná NA platforma, zisk 7,5 ( st 220 ) nebo 8,8 ( cougar ) procenta výkonu chipnutím mi připaná u NA klasická hodnota..Amuse píše:To neni o moc,u motoru z ST220 nabereš *prej* z 226>243
koukám ford engine neni nak moc zralej na čipovaní
ja by som len podotkol, ze ak sa motor "naladi" na benzin s vyssim oktanovim cislom (tj 98 alebo 100) tak zisk moze byt aj vyssi, len dotoho clovek musi liat drahy benal...Idaho píše:nezdá se mi že by ford engine byl nevhodnej na čipování více než jakákoliv jiná NA platforma, zisk 7,5 ( st 220 ) nebo 8,8 ( cougar ) procenta výkonu chipnutím mi připaná u NA klasická hodnota..
spíš si mylsím že je to dukazem toho , že již v serii ma natolik vyladený SW že je takřka zbytečné do nej zasahovat a dokonce zbytečné ( nárust 17 PS je při původní hodnotě 226PS takžka nepoznatelný ) . - tot muj názor, osoben sy mylsíl že kdo očekává čipem NA motoru 10 a více procent výkonu ( při zachování seriových střev ) je fantasta - pokud to není motr v serii nejak extremně přiškrcenej z prodejních duvodu nebo podkud proste nemá blbej SW ze serie..