Vyjeli na Příbram

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

spyker
Moderátor

Příspěvek od spyker »

Chudy píše:to Rko je mého kamaráda a není ještě vůbec hotové... Snažil se to jen dát dokupy na náš domácí straz... Interiér je tak z třetiny, zatím žádná hudba a zadek se bude ještě dodělávat... Teda spíš zadek zespodu...
Tak to erko je fakt luxus ... nevíš jestli s tím kámoš jede do mimoně???
A podle mě by se to ez nějaký extrémní aparatury oběšlo 8)

BooM
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyjeli na Příbram

Příspěvek od BooM »

tywe ja myslel ze pinky ma fakt alfu a ona to je 19ka :D me zajhima jak dopadne rapid od AK47 se svetlama ze scanie :D
Looking for some car....

Chudy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chudy »

spyker píše:
Chudy píše:to Rko je mého kamaráda a není ještě vůbec hotové... Snažil se to jen dát dokupy na náš domácí straz... Interiér je tak z třetiny, zatím žádná hudba a zadek se bude ještě dodělávat... Teda spíš zadek zespodu...
Tak to erko je fakt luxus ... nevíš jestli s tím kámoš jede do mimoně???
A podle mě by se to ez nějaký extrémní aparatury oběšlo 8)
Zitra se ho zeptam, ale myslim si, ze s tim do Mimone nepojede... Kluci Mimon moc nemusi...
Chudy

Chudy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chudy »

Pinky píše:docala by mě zajímalo jak ted vypadá modrá š130 se světlama ze stila,asi se ještě na ní pracuje když nejela ani na domácí sraz...

:ja_nic:
Tak 130tka co myslíš je na druhém konci republiky. Bývalý majitel (můj dobrý kamarád) z Pb se z mnoha důvodů jí rozhodl prodat a za pár dní byla za velice nízkou cenu pryč... Jak dopadne netuším a je mi toho prodeje trošku líto... :-(
Chudy

Pinky

Příspěvek od Pinky »

Chudy píše:
Pinky píše:docala by mě zajímalo jak ted vypadá modrá š130 se světlama ze stila,asi se ještě na ní pracuje když nejela ani na domácí sraz...

:ja_nic:
Tak 130tka co myslíš je na druhém konci republiky. Bývalý majitel (můj dobrý kamarád) z Pb se z mnoha důvodů jí rozhodl prodat a za pár dní byla za velice nízkou cenu pryč... Jak dopadne netuším a je mi toho prodeje trošku líto... :-(
to je škoda,měl si jí nechat aspon kvuli tý práci co stim musela bejt,než to pak za pár korun prodávat....

Chudy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chudy »

Pinky píše:to je škoda,měl si jí nechat aspon kvuli tý práci co stim musela bejt,než to pak za pár korun prodávat....
Tak je prý někde v Rožnově a čeká na stříbrný lak... No to jsem na ní zvědav...

škoda to je, ale když se někdo rozhodne skončit s tuningem, tak nic nenaděláš :-(
Chudy

Pinky

Příspěvek od Pinky »

hmm...škoda ale jsem na její novou podobu zvědavej

A H.O.T. ještě fuguje?

Chudy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chudy »

Pinky píše:hmm...škoda ale jsem na její novou podobu zvědavej

A H.O.T. ještě fuguje?
H.O.T. funguje, akorát se už nedělají taková "extrémní" auta jako dříve... Teda dělají, ale jen pro ostatní a holt jsme všichni dospěli do stádia decentního tuningu a preferuje se použitelnost auta :wink:
Ti mladší ještě ne, viz. zelené Rko :-)
Chudy

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“