http://video.google.com/videoplay?docid ... 4600&q=DTM
Moderátor: Jardafox
tak to máš pravdu když se nato dívám tak mě to přijde že jedou 20x rxchleji než dnešní DTM, boj o každej cm a ty skokánky v zatáčkách je žrádlo, a zy jiskry atd!!!! Tomuhle říkám pravej okruhovej masakr!T-O-M píše:skvělýzdá se mi to, nebo technika jízdy byla v tý době jiná než dnes
![]()
přijde mi, že se tenkrát více předjíždělo a to i na místech, kde to nebylo zrovna ideální, více se také strkalo a vůbec ty závody byly takový akčnější.
no jisker produkuje letos Audi nějak moc.... teď na Nürburgringu praslo Abtovi zavěšení PZ pneu a to je už letos potřetí co se to u Audi stalo...ALES píše:tak to máš pravdu když se nato dívám tak mě to přijde že jedou 20x rxchleji než dnešní DTM, boj o každej cm a ty skokánky v zatáčkách je žrádlo, a zy jiskry atd!!!! Tomuhle říkám pravej okruhovej masakr!T-O-M píše:skvělýzdá se mi to, nebo technika jízdy byla v tý době jiná než dnes
![]()
přijde mi, že se tenkrát více předjíždělo a to i na místech, kde to nebylo zrovna ideální, více se také strkalo a vůbec ty závody byly takový akčnější.
když jsem to tahal, tak jsem ještě o torrentech vůbec nevěděl....ale i kdybych věděl, tak bych si nepomohl....nejsouTom_ píše:a torrenty na to nahodou nemas?mr.modena píše:přes net jsem to nikde nenašel...Tom_ píše:to mr.modena : a nevis kde by se to dalo sosnout pres net?pres p2p neumim