Impreza 2 in 1.... moje nervy...
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Impreza 2 in 1.... moje nervy...
Co na to říkáte... Podle mě tragédie...

Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
Re: Impreza 2 in 1.... moje nervy...
Fotka ze předu by prozradila více....
...ale takhle to vypadá jako vcelku slušně odvedená práce,otázkou je,co na to srdcaři značky?
...ale takhle to vypadá jako vcelku slušně odvedená práce,otázkou je,co na to srdcaři značky?

das Auto
chtělo by to více fotek ale jako mně se to libí,už mně nebaví se dívat na modrý imprezy ze zlatejma kolama a žlutejma nálepkama z hvězdičkama.
vypada ze je to sice solidne odvedeny, ale mam rad imprezy takovy jaky jsou a cumak ty prvni verze sem dycky miloval, a nevidim duvod to takhle bastlit do sebe 

Looking for some car....
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že se jedná o nabastlení posledního předku na impru předchozí generace. Pokud je ta kapota pootevřená a ne špatně udělaná, tak se mi to líbí, ale chce to další fotky, nebo vidět naživo.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- F.l.a.n.e.l.
Neviděl si v top gearu test mondeo st vs mazda 6, vs vectra OPC? Jak ta vectra jezdí do zatáček to bylo mazec. Jak pak se vrátili do studia a ten jak s tim jezdí tak ukazoval jako že zvrací a ten druhej říká něco jako že je to špatný. A on na to - špatná je přijít o nohu, tohle je nebezpečnýTROY píše:raději měli zkurvit OPLa

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ritchma píše:Neviděl si v top gearu test mondeo st vs mazda 6, vs vectra OPC? Jak ta vectra jezdí do zatáček to bylo mazec. Jak pak se vrátili do studia a ten jak s tim jezdí tak ukazoval jako že zvrací a ten druhej říká něco jako že je to špatný. A on na to - špatná je přijít o nohu, tohle je nebezpečnýTROY píše:raději měli zkurvit OPLaKaždá zatáčka a kouřilo se od gum a při tý rychlostní zkoušce s ní vylítli z trati
Paráda.... Tak jsme slyšeli tvůj názor a jedeme dál... Drž se tématu... Děkuji..

Me se libi moc...ale hezci by to bylo na novejsi impreze..... Ale i tak super, akorat kola by to chtelo origo a zlate...
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Docela hezký ale ten předek k tomu zadku vůbec nejde
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych, že se jedná jen o jednu generaci zpět. Nezaměňuj generace a facelifty.Ozzy_Vita píše:...origo předek z poslední verze... ne? Je to psycho bastlit do kupy ten samý model a tři generace dozadu...
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ondras píše:Řekl bych, že se jedná jen o jednu generaci zpět. Nezaměňuj generace a facelifty.Ozzy_Vita píše:...origo předek z poslední verze... ne? Je to psycho bastlit do kupy ten samý model a tři generace dozadu...
Jo jo... máš pravdu.. špatně jsem se vyjádřil... dvě generace se měnil jen předek..

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne, ten předek je z imprezy o jednu generaci novější. Zatím se vyráběly Imprezy jen dvou generací. To že to je předek z posledního (myslím že druhého) faceliftu druhé generace je věc jiná.Ozzy_Vita píše:Jo jo... máš pravdu.. špatně jsem se vyjádřil... dvě generace se měnil jen předek..
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak teď už se do toho začínám zamotávat... Ten předek je z poslední verze no a zbytek je verze první ...Ondras píše:Ne, ten předek je z imprezy o jednu generaci novější. Zatím se vyráběly Imprezy jen dvou generací. To že to je předek z posledního (myslím že druhého) faceliftu druhé generace je věc jiná.Ozzy_Vita píše:Jo jo... máš pravdu.. špatně jsem se vyjádřil... dvě generace se měnil jen předek..
Jinak první verze

druhá

třetí

a poslední

presne tak, ozzy ma pravdu-- sou to uplne odlisny generace (neco jako Evo VII, VIII a IX) ....
Looking for some car....