KFJ píše:leon4x4 píše:2 Taboo: jak jsi mi posledně říkal o tom, že dobrý řidič musí zajíždět velmi podobné časy mnohokrát za sebou........ vzal jsem si na poslední závod sebou lahev s rozprašovačem vody a stihl jsem řádně vychladit. Proto se oba zajeté časy rozcházení jen opravdu minimálně 12.18 a 12.22s ....... což v podstatě povtrzuje, že to není náhoda

Karle, dobry ridic se pozna na sprintech? desetina rozdilu se zajizdi na kopcich ve dvou zavodnich jizdach za sebou... zkus to nekdy

Neotáčej to naruby. Bylo řečeno, že dobrý řidič musí zajíždět velmi podobné časy ....... nikdo neřekl že já jsem dobrý řidič
Jezdím rád a snažím se jezdit tak na co mám. Z každého zlepšení mám radost a zlepšovat se snažím jak sám tak i díky ladění aut.
Jak jsem již někde a někdy avizoval jsem ve stvu rozestavěného baráku a to je pro mne teď hlavní směr toku financí. Až tento projekt dokončím pak se vrhnu na stavbu závodního a to čistě závodního auta se kterým bych toho rád najezdil moc a moc. Proto jsem si objednal auto za kterým budu moci tahat plato do 2tun a v něm veškeré zázemí. Proto jsem si rozšířil řidičské oprávnění. Až dostavím dům tak budu mít konečně kde na autech zamakat. Ladit auta před panelákem nebo po chvilkách někde na dílně am mne na pár hodin někdo pustí ení opravdu moc dobré.
Zatím jsem vždy s autem přijel a chtěl jsem i dojet po vlastní ose a z toho asi pramenil ten strach podnikat nějaké akce u kterých bych si nebyl jistý výsledkem. Proto jsem taky zatím ze všech akcí odjel po vlastní ose, i když jednou na 5válců z šesti, jednou s připečenou spojkou a jednou na rezervním kole.
Až budu vědět, že když se něco stane tak naložím auto na vlek a tradá pak už taky nebudu muset řešit kompromis mezi streetable a race díly a nastavením auta a výběru komponent pro úpravy. No amožná se propracuji i k agresivnějšímu stylu jízdy a typu závodů.
Není důvod proč bych nemohl říct, že se prostě bojím o auto se kterým musím každý den vozit syna do školy, sebe do práce a rodinu na nákupy a podobně. Není ani proč bych se styděl za to, že teď si prostě nemohu finančně dovolit roztřelit auto na okruhu či kopci kde jaksi běžná pojistka neplatí a asi si ani nemohu dovolit platit momentálně tu spotřebu běžně se opotřebovávajícíh dílů jako jsou brzdy, tlumiče, gumy a podobně.
Je to pro tebe dostatečně pochopitelné?...... myslím že ano.
A ještě jednou opakuji, nechápu proč pořád tak věříš (alepsoň to na mne tak působí) Čikorovi a Komárkovi a odemne si poradit nenecháš. Ano oba závodí atd...... pokud však moje znalosti sahají alespoň na základní úroveň poučeného lajka tak zatím vždy všechny tvoje trable byly jen a jen s něčí nedobře provedenou prací nebo s ochotou přistoupit na špatné řešení či postup. Nevím sice jak to nazvat, jestli se tomu dá říkat náhoda, nehoda nebo fušeřina, ale jednou to bylo špatně mazající turbo, pak špatně nastavená ecu,pak nezapojené hadičky, pak netěsnící difr, pak prasklé svody, pak opět špatně naladěná ecu...... prostě nebylo už těch chyb které tě stáli hodně peněz už moc ?
Ještě jednou: Fandím ti, nemám radost z tvých neštěstí, rád ti pomohu když to budu umět a ty si necháš poradit.
HAPPY BOOSTING
A ještě mi řekni co jsem dělal tak "dobrodružného" na té mimoni?