Kidy z netu
Moderátor: Dave0401
este rekni ze ty chodis do Pstrosatomoking píše:... jo jo Pstros to jistiJosh píše:Ja chdim skoro pravidelne.....doktorka mi rikala 3 litry denne, tak ji posloucham... Kam ty vubec chodis???
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
ok.. az pujdete zas tak mi dejte vedet... ikdyz ta cena 45,- za pullitr.. no nevim jak to utahnu...Josh píše:Joo, s Tomem tam chodime na pifko tak 2x do tydne.....luxusni hospa
holt luxus je luxus... a to Pstros samo sebou je
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Tak za pullitra dat 45KčDave0401 píše:ok.. az pujdete zas tak mi dejte vedet... ikdyz ta cena 45,- za pullitr.. no nevim jak to utahnu...Josh píše:Joo, s Tomem tam chodime na pifko tak 2x do tydne.....luxusni hospa
holt luxus je luxus... a to Pstros samo sebou je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já piju v Dukanu... a cestu kterou zvládám střízliv za 5 minut jsem šel minule hodinu a půlHanuš píše:Tak za pullitra dat 45KčDave0401 píše:ok.. az pujdete zas tak mi dejte vedet... ikdyz ta cena 45,- za pullitr.. no nevim jak to utahnu...Josh píše:Joo, s Tomem tam chodime na pifko tak 2x do tydne.....luxusni hospa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jsem rad za hospy na venkove. Tu mame takove fajne ceny. Jinak bych musel porad susit hubu.
Pro moji penezenku je vzdycky sok, kdyz piju jinde
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
To Hanus ... 45 kcDave0401 píše:ok.. az pujdete zas tak mi dejte vedet... ikdyz ta cena 45,- za pullitr.. no nevim jak to utahnu...Josh píše:Joo, s Tomem tam chodime na pifko tak 2x do tydne.....luxusni hospa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
to jo ale aby se pak kluci nehadalitomoking píše:To Hanus ... 45 kcDave0401 píše:ok.. az pujdete zas tak mi dejte vedet... ikdyz ta cena 45,- za pullitr.. no nevim jak to utahnu...Josh píše:Joo, s Tomem tam chodime na pifko tak 2x do tydne.....luxusni hospa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je i s kurbou pod stolem
Neboj.. to je full servismadman píše:to jo ale aby se pak kluci nehadalitomoking píše:To Hanus ... 45 kcDave0401 píše: ok.. az pujdete zas tak mi dejte vedet... ikdyz ta cena 45,- za pullitr.. no nevim jak to utahnu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je i s kurbou pod stolem
kdo komu
pod stolem jsou porad natesene zenske
Josh, Tomo tak kdy zajdem ???
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Kua, byl jsem vcera....asi v tom buse dneska pojdu....
Vcera jsem si dal pifko po 19,- bez kurby...a bylo fajn
To SLY: Jsem ti zapomel poprat stastnou cestu a luxusni pobyt.....uzij si to tam
s babou je s babou, ale s partyjou je s partyjou--uz to je vyzkousene
Vcera jsem si dal pifko po 19,- bez kurby...a bylo fajn
To SLY: Jsem ti zapomel poprat stastnou cestu a luxusni pobyt.....uzij si to tam
s babou je s babou, ale s partyjou je s partyjou--uz to je vyzkousene
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
jet s manzelkou na dovolenou to je polovicni sranda za dvojnasobne loveJosh píše:Kua, byl jsem vcera....asi v tom buse dneska pojdu....
Vcera jsem si dal pifko po 19,- bez kurby...a bylo fajn![]()
To SLY: Jsem ti zapomel poprat stastnou cestu a luxusni pobyt.....uzij si to tam![]()
s babou je s babou, ale s partyjou je s partyjou--uz to je vyzkousene![]()
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/krimi/pokusy-s-ru ... d8ts0.html ... no comment
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
pěkně po sobě plujoutomoking píše:http://video.google.com/videoplay?docid ... =back+fire
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kidy z netu
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
znám
...dobré jak cyp

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
dobre musim neco podobneho skusit akorat nemam bazen ani dum ani bohateho tatu ...... takze asi nic
neva...uhraješ to na vnitřní šarm a charisma!
ale to vlastně taky nemáš...napiš že máš bundu jak David Haselhoff a když brousíš, tak v brýlích vypadáš jak Denzel
ale to vlastně taky nemáš...napiš že máš bundu jak David Haselhoff a když brousíš, tak v brýlích vypadáš jak Denzel
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů