Mimoňské války X - dojmy, fotky, videa

Pouze foto ze srazů, příp. videa

Moderátor: Hasis

Odpovědět
GrandBOY

Příspěvek od GrandBOY »

leon4x4 píše:
GrandBOY píše:
FCS píše:Co třeba použít mozek(to je to co máš v hlavě a mrknout se na výsledky,které tu už proběhli asi 100x??pokud bys to udělal,zjistil bys,že Skala zajel 16,737s a nemyslím si,že to auto je skvělé na luxus,pohodlné povození...nikoli na sprinty... :wink:
Co treba ze bys sel doprdele. Tebe sem se neptal tak nevim co se seres se svym hnojem. :?
Kdybysi mel nejaky mozek, tak by jsi jiste pochopil, ze cilem nebylo zjistit cas, ale celkem si dat mensi diskuzi s majitelem. Jenze takovy blbec jako ty to proste nemuze pochopit. Jo a zacni hazet nadavky, uz se tesim!
A ty každou diskuzi začínáš tím, že někoho urazíš? Asi nemáš moc kamarádů co? No oni tě ty roupy přejdou, v pondělí zase 8-mou ZŠ v Horních Kotěhůlkách a plná žákovská pětek za pravopis, prokládáno poznámkami za jazykové prostředky z kanálu.
Počítám, že nikdo tady o tebe a tvé pohrdání či urážky nestojí. Nebudu ti tady vyládat proč si myslím, že jsi primitiv když odsuzuješ "Skalu" a proč já si ho vážím i kdyby zajel 1/4míle za 30sekund, stejně by jsi to nepochopil. Ti kdo ho znají ví a ti kdo ne, tak se mu stejně nemusí posmívat za trochu pomalejší čas než jezdí špička. A když budu hodnotit jen jízdu, tak si nemyslím, že by dělal něco špatně. Dvoutunový měďák s automatem asi není ten pravý typ sprintera na krátké trati.
Von si zacal. Rekl "co treba pouzit mozek", tim naznacoval ze sem blbej. Tak ja sem mu to jenom na rovinu rekl, kdo je tady debil. tot vse

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyR »

Von si začal mami..jak malý děti :(
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.

Vendetta

Příspěvek od Vendetta »

for GrandBOY

Neříkam,že to je dobrej čas,ale zkus si na ručním řízení zajed lepší,sice je to automat a má to 1420kg,ale já jsem spokojenej na to,že je to v seriovým stavu a vím,že když se to rídí normálně na pedály,tak je to zhruba o sekundu lepší čas a to mi stačí 8)

Jinak zdravím všechny..sem ted na pobytu v lázních,tak se nedostanu k netu a ted sem jen na víkend u mladý :D

for KFJ a Leon..dík za podporu :)

SKALA

BR4D3K
Kontaktovat uživatele:

Re: Mimoňské války X - dojmy, fotky, videa

Příspěvek od BR4D3K »

dělá někdo na nějakym videjku???
Obrázek

Firearms

Příspěvek od Firearms »

toitoi sem neco urco hodi... jako delal v kvetnu... 8)
DSM Team
Obrázek

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Firearms píše:toitoi sem neco urco hodi... jako delal v kvetnu... 8)
v květnu natáčel, sestříháno až v srpnu, takže k vánocům to snad dostanete :lol: :lol:
ale tentokrát jsem neměl kameru, takže musím spolíhat na to co natočili jiní
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Odpovědět

Zpět na „Fotky ze srazů“