Von si zacal. Rekl "co treba pouzit mozek", tim naznacoval ze sem blbej. Tak ja sem mu to jenom na rovinu rekl, kdo je tady debil. tot vseleon4x4 píše:A ty každou diskuzi začínáš tím, že někoho urazíš? Asi nemáš moc kamarádů co? No oni tě ty roupy přejdou, v pondělí zase 8-mou ZŠ v Horních Kotěhůlkách a plná žákovská pětek za pravopis, prokládáno poznámkami za jazykové prostředky z kanálu.GrandBOY píše:Co treba ze bys sel doprdele. Tebe sem se neptal tak nevim co se seres se svym hnojem.FCS píše:Co třeba použít mozek(to je to co máš v hlavě a mrknout se na výsledky,které tu už proběhli asi 100x??pokud bys to udělal,zjistil bys,že Skala zajel 16,737s a nemyslím si,že to auto je skvělé na luxus,pohodlné povození...nikoli na sprinty...![]()
Kdybysi mel nejaky mozek, tak by jsi jiste pochopil, ze cilem nebylo zjistit cas, ale celkem si dat mensi diskuzi s majitelem. Jenze takovy blbec jako ty to proste nemuze pochopit. Jo a zacni hazet nadavky, uz se tesim!
Počítám, že nikdo tady o tebe a tvé pohrdání či urážky nestojí. Nebudu ti tady vyládat proč si myslím, že jsi primitiv když odsuzuješ "Skalu" a proč já si ho vážím i kdyby zajel 1/4míle za 30sekund, stejně by jsi to nepochopil. Ti kdo ho znají ví a ti kdo ne, tak se mu stejně nemusí posmívat za trochu pomalejší čas než jezdí špička. A když budu hodnotit jen jízdu, tak si nemyslím, že by dělal něco špatně. Dvoutunový měďák s automatem asi není ten pravý typ sprintera na krátké trati.
Mimoňské války X - dojmy, fotky, videa
Moderátor: Hasis
for GrandBOY
Neříkam,že to je dobrej čas,ale zkus si na ručním řízení zajed lepší,sice je to automat a má to 1420kg,ale já jsem spokojenej na to,že je to v seriovým stavu a vím,že když se to rídí normálně na pedály,tak je to zhruba o sekundu lepší čas a to mi stačí
Jinak zdravím všechny..sem ted na pobytu v lázních,tak se nedostanu k netu a ted sem jen na víkend u mladý
for KFJ a Leon..dík za podporu
SKALA
Neříkam,že to je dobrej čas,ale zkus si na ručním řízení zajed lepší,sice je to automat a má to 1420kg,ale já jsem spokojenej na to,že je to v seriovým stavu a vím,že když se to rídí normálně na pedály,tak je to zhruba o sekundu lepší čas a to mi stačí

Jinak zdravím všechny..sem ted na pobytu v lázních,tak se nedostanu k netu a ted sem jen na víkend u mladý

for KFJ a Leon..dík za podporu

SKALA
v květnu natáčel, sestříháno až v srpnu, takže k vánocům to snad dostaneteFirearms píše:toitoi sem neco urco hodi... jako delal v kvetnu...

ale tentokrát jsem neměl kameru, takže musím spolíhat na to co natočili jiní
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd