Lucky píše:Slavisimo: No to sis pomohl tedaBeztak to patří pod Plzeňskou taky
![]()
Ale na moravský jsou aranžérky,co? Nějaký tam znám...tak se tam můžeš kochat
jj to je pravda tam byla moje segra

Lucky píše:Slavisimo: No to sis pomohl tedaBeztak to patří pod Plzeňskou taky
![]()
Ale na moravský jsou aranžérky,co? Nějaký tam znám...tak se tam můžeš kochat
Bizova? takova stara rasple, tlusta, kratky vlasy na blond, jeji manzel je hasic? Krom toho desna pipka, semetrika a fuchtle?Dukes píše:Heh,tak to si u nás moc dlouho nevydržel![]()
![]()
Hlavně sis moc nepomohl ,pač na moravskou přestoupila Bízová (nejoblíběnější učitelka mezi žáky a učiteli)
To je přesně ona.AdieuD píše:Bizova? takova stara rasple, tlusta, kratky vlasy na blond, jeji manzel je hasic? Krom toho desna pipka, semetrika a fuchtle?Dukes píše:Heh,tak to si u nás moc dlouho nevydržel![]()
![]()
Hlavně sis moc nepomohl ,pač na moravskou přestoupila Bízová (nejoblíběnější učitelka mezi žáky a učiteli)
Jedna Bizova me ucila na gymplu chemii... Potvrzovala "..Kdo neumi, uci"...![]()
Hehe Ten s tim kártáčem je Kůča,je to fakt případ ,je takovej trochu pomalejšíWilda píše:dyk se na to podivej jeste toho mrouska pod nosemschade.fan píše:Wilda píše:no ty pico ten vpravo nahore nejakej vlasovej mag![]()
ty vole to jsou kecy
Dukes píše:Hehe Ten s tim kártáčem je Kůča,je to fakt případ ,je takovej trochu pomalejšíWilda píše:dyk se na to podivej jeste toho mrouska pod nosemschade.fan píše:![]()
ty vole to jsou kecy
![]()
Nejhustější je ,když je nasranej,si něco pořád mumlá pod kartáčem a když se ho člověk zeptá co řikal ,tak řekne že nic.
Motol to je elitaschade.fan píše:Motol pyčo se tu nějak rozjelnjn už má asi celkem pověst
No ani bych se tomu nedivil,že by mě to tam přestalo bavitLucky píše:Motol to je elitaschade.fan píše:Motol pyčo se tu nějak rozjelnjn už má asi celkem pověst
![]()
Jinak když by Tě to v mastný přestlao bavit,tak přestup...rádi Tě uvidíme
![]()
tuning motol pico jo ? mam adeptyLucky píše:Založíme "Tuning Club Motol Pičo"A admini nás už sežerou
Jinak Jirka Perlík...borecMě dostávalo vždy to jak se začal tahat za tu bradku a do toho pronesl to svoje : "jo?"
Ale taky mě dostávalo to,jak mě dovedl krásně uspat
Jaký?Slavisimo píše:tuning motol pico jo ? mam adeptyLucky píše:Založíme "Tuning Club Motol Pičo"A admini nás už sežerou
Jinak Jirka Perlík...borecMě dostávalo vždy to jak se začal tahat za tu bradku a do toho pronesl to svoje : "jo?"
ty taky, ale spis sem myslel od nas ze sidlisteLucky píše:Jaký?Slavisimo píše:tuning motol pico jo ? mam adeptyLucky píše:Založíme "Tuning Club Motol Pičo"A admini nás už sežerou
Myslíš ty "tunery" ze studentského parkoviště?
Lucky píše:Add Lukash: Čoveče to už mi víckrát nedělej...člověk si jde takhle po ránu,ještě má zalepené oči a ty tohle![]()
Dukes píše:Hehe Ten s tim kártáčem je Kůča,je to fakt případ ,je takovej trochu pomalejšíWilda píše:dyk se na to podivej jeste toho mrouska pod nosemschade.fan píše:![]()
ty vole to jsou kecy
![]()
Nejhustější je ,když je nasranej,si něco pořád mumlá pod kartáčem a když se ho člověk zeptá co řikal ,tak řekne že nic.
Takhle ošklivě mluvit o panu profesoroviSlavisimo píše:ty taky, ale spis sem myslel od nas ze sidlisteLucky píše:Jaký?Slavisimo píše:tuning motol pico jo ? mam adeptyMyslíš ty "tunery" ze studentského parkoviště?
jinak znas ty koliky s ruskym fiatem
vypada to jak zigul....BTW. dneska sem videl na plzensky havlik duo
ve stribrny fabii
jeste ze me pres ty folie nevidel parchant jeden hnusnej
Si myslím,že by si přichystal nějakou kulišárnu určitě...by si byl určo schopnej do mě strčitLukash píše:Lucky píše:Add Lukash: Čoveče to už mi víckrát nedělej...člověk si jde takhle po ránu,ještě má zalepené oči a ty tohle![]()
Nějak jsem tě probrat musel.To buď rád že jsi zrovna nešel po silnici nebo po parkovišti.