Prosakuje olej z převodovky

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
G3-Lower

Prosakuje olej z převodovky

Příspěvek od G3-Lower »

Dneska jsem si všiml, že mi na golfu II. 1,8 prosakuje olej z prevodovky. Primo dole pod autem ve spoji :( Sem tam to ukapne takze se mi behem noci udelala kaluz pod autem cca 10cm2. Koukali sme na to s kamosem a rikal, ze by mohlo stacit nalit do prevodovky nejaky pripravek ktery ma utesnit trhlinky a roztahnout trochu tesneni. Neco jako xeramic do motoru. A kdyztak prejet ten spoj zvenku tmelem. Co si o tom myslite? Rozdelavat prevodovku by byla kupa prace (a penez) a hlavne pry ji dat potom zase dokupy, aby nevyskakovali rychlosti a presne to radilo pry neni jednoduche. Ja se v tom moc nevyznam tak snad nekdo poradi co a jak.
Změna je život...

Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)

SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -

blázen
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosakuje olej z převodovky

Příspěvek od blázen »

G3-Lower píše:Dneska jsem si všiml, že mi na golfu II. 1,8 prosakuje olej z prevodovky. Primo dole pod autem ve spoji :( Sem tam to ukapne takze se mi behem noci udelala kaluz pod autem cca 10cm2. Koukali sme na to s kamosem a rikal, ze by mohlo stacit nalit do prevodovky nejaky pripravek ktery ma utesnit trhlinky a roztahnout trochu tesneni. Neco jako xeramic do motoru. A kdyztak prejet ten spoj zvenku tmelem. Co si o tom myslite? Rozdelavat prevodovku by byla kupa prace (a penez) a hlavne pry ji dat potom zase dokupy, aby nevyskakovali rychlosti a presne to radilo pry neni jednoduche. Ja se v tom moc nevyznam tak snad nekdo poradi co a jak.

tak ten XERAMIC nalil do motoru nismo.power z 200sx fora a od te doby má auto naprodej na ND zničilo se uvnitř motoru uplně vše :wink:

takže doporučuju opravit převodovku a ne do ní lít SAJRAJTY z reklamy :wink:
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

G3-Lower

Příspěvek od G3-Lower »

Ja znam co sem se pak ptal lidi a dost jich to ma a chvalej a ja muzu rict ze se mi motor ztisil a jede trosku lepe. A ze by to nekomu zprasilo motor sem teda jeste neslysel. Vim ze to neni ideal reseni. Proto se ptam kdo ma jake zkusenosti.
Změna je život...

Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)

Worm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Worm »

G3-Lower píše:Dneska jsem si všiml, že mi na golfu II. 1,8 prosakuje olej z prevodovky. Primo dole pod autem ve spoji :( Sem tam to ukapne takze se mi behem noci udelala kaluz pod autem cca 10cm2. ...
10cm2 nebo 10x10cm?? to je totiž rozdíl

G3-Lower

Příspěvek od G3-Lower »

Worm píše:
G3-Lower píše:Dneska jsem si všiml, že mi na golfu II. 1,8 prosakuje olej z prevodovky. Primo dole pod autem ve spoji :( Sem tam to ukapne takze se mi behem noci udelala kaluz pod autem cca 10cm2. ...
10cm2 nebo 10x10cm?? to je totiž rozdíl
Byl jsem to zmerit a je to asi 5x6cm :oops:
Změna je život...

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“