Taky nám něco upečeš?zvooky píše:no hoši nestačim se divit co se tady deje

Taky nám něco upečeš?zvooky píše:no hoši nestačim se divit co se tady deje
Mno vzhledem k moji nynejsi pracovni vytíženosti jsem rad ze se tak nejak trochu vyspim natož neco pect....hattori_hanzo píše:Taky nám něco upečeš?zvooky píše:no hoši nestačim se divit co se tady deje
Ale to zase jo...tweetyna píše:koukám, vy ty ženská vlastně ani nepotřebujete co?:D
Ale notak.Jak nahradis citovou stranku ???tweetyna píše:najdou se věci který samozřejmě zvládnete, ale proč je dělat, že?:D
tweetyna píše:najdou se věci který samozřejmě zvládnete, ale proč je dělat, že?:D
Ty mluvíš o citový stránce po tom,co jsi tuhle tak nadšeně přijal v threadu Ženský!?Mikael píše:Ale notak.Jak nahradis citovou stranku ???
Já nabízel jen ledvinu a varle!tweetyna píše:šak hattori se ti nabídl tudle někde ne?:D:D ale jo, chápu
jen rejpnout si člověk občas musí
Ty mluvíš o citový stránce po tom,co jsi tuhle tak nadšeně přijal v threadu Ženský!?hattori_hanzo píše:Mikael píše:Ale notak.Jak nahradis citovou stranku ???
Nooo,to by mě zajímalo co by na to řekla Káťa...Mikael píše:Ja a zensky????To je jak rozpoustet olej ve vode.
Se klidne zeptej.Sem cistej jak lilie.hattori_hanzo píše:Nooo,to by mě zajímalo co by na to řekla Káťa...Mikael píše:Ja a zensky????To je jak rozpoustet olej ve vode.
Já bych to viděl spíš na čerstvě padlej sníh v Ostravě!Mikael píše:Se klidne zeptej.Sem cistej jak lilie.
A čemu ty se směješ skrčku?tweetyna píše::D:D
Vůbec nevím co je ti jako k smíchu...tweetyna píše:celý týdle pslední stránce...:D
Ale tak kazdej to bere jinak to prirovnani....mysli si treba,ze sem cistej jak Ivan Horník....hattori_hanzo píše:Já bych to viděl spíš na čerstvě padlej sníh v Ostravě!Mikael píše:Se klidne zeptej.Sem cistej jak lilie.![]()
Jak nabízel?To byl výhodnej obchod!tweetyna píše:no třeba tomu žes nabízel ledvinu a varle ...![]()
:D:D
A já proč máš na stole vždycky tolik jablek!Mikael píše:Ale tak kazdej to bere jinak to prirovnani....mysli si treba,ze sem cistej jak Ivan Horník....
A já proč máš na stole vždycky tolik jablek!Mikael píše:Ale tak kazdej to bere jinak to prirovnani....mysli si treba,ze sem cistej jak Ivan Horník....
no zajimaci... Ale premyslim jestli jit do stary, nebo novou sou uz za 3700, + pam karta 450 a hra nekde starsi... Ale ted si jdu obednat volant maj posledni kus z 1100 na 530 tak si ho objednamMikael píše:Shanel nekdo ????
P: PS2, nové v lednu, komplet balení, stav 99%, bez jakéhokoliv poškození,návod,krabice, záručák. k tomu garn turismo 4, pam. kartu 8mb,optickej kabel ke kinu, na kartě 9O aut a 10mega kreditů!
cena 3750kč??- dohoda
pouze komplet..