A je to tady
Moderátor: Bohuš
- Vecernicek
- Kontaktovat uživatele:
- BaRRy-X
- Kontaktovat uživatele:
Re: A je to tady
asi tak, nikdy sem mu nefandil, ba dokonce téměř nenáviděl, ale teď mu přeju i ten titul, ať odejde na tom vrcholu se ctí.
Taky mu preju titul.
Jinak Schumacher vs.Hakkinen=nejlepsi zavodeni v F1 co jsem ja zazil.Viz rok 1999(to spis Irvine),2000,2001.Jak ho Mika predlej ve Spa pri predjizdeni Zonty,Ferrari pak zase v poslednim zavode v Suzuce-perfektni strategie v boxech.....Joo,to byly zavody.Skoda jen ze Mika odesel tak brzo.Schumimu drzim palce odjakziva,ale Mika byl taky skvelej.Ale myslim ze Kimi ho brzy dokaze plnohodnotne nahradit.
Jinak Schumacher vs.Hakkinen=nejlepsi zavodeni v F1 co jsem ja zazil.Viz rok 1999(to spis Irvine),2000,2001.Jak ho Mika predlej ve Spa pri predjizdeni Zonty,Ferrari pak zase v poslednim zavode v Suzuce-perfektni strategie v boxech.....Joo,to byly zavody.Skoda jen ze Mika odesel tak brzo.Schumimu drzim palce odjakziva,ale Mika byl taky skvelej.Ale myslim ze Kimi ho brzy dokaze plnohodnotne nahradit.
Nemám Shumiho moc v lásce a ten titul, no nevím asi mu ho moc nepřeju, za to co občas předvádí (viz Monte Carlo). Ale docela mě překvapil Kubica, z toho něco bude, pokud bude takhle jezdit dál, tak si myslím, že se máme na co těšit. jen mě trošku mrzí ty čachry s přetahováním pilotů.
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
No já nevím jak vi, ale Schumiho nějak dvakrát nemusím , ale uznávám že je špička...Ale závodění mi připadlo mnohel zajímavější za doby A. Senny...To byl pro mě Pán jezdec...
VW PASSAT B5
Neměl sem dřív rád šumiho, ale to dělal hodně prasáren na hranici pravidel. Teď má můj respekt a uznání že i v tomhle věku neztratil motivaci (protože vyhrává) a furt prohání konkurenci jako mlaďoch.
- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
Ja zustanu verny Ferrari jenom pokud bude Massa dal pokracovat. Ja Raikkonenovi neverim a nema na to aby byl jednicka. Ale tezko rict kdo by bzl schopnej nahradit Sumaka.
To bzch tam radsi videl Buttona

http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
Button je taky dobrej.Rozhodne ne Alonsa.Toho vubec nemusim.Massa ma myslim u ferrari budoucnost.Taky se mi hodne libi ten R.Kubica.Na nic si nehraje a jezdi supr vysledky.
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
u Ferrari určitě zůstane, zatím není jasný co přesně bude dělat, ale jako testman a konzultant na poloviční úvazek bude mít pořád obrovskou cenuT-O-M píše:Takže Michaela uvidíme už jen s hůlkou a dýmkou občas na nějaké té GP a v Goodwoodu??
Ale u Ferrari asi bude jako testman aut, tech.poradce
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
Jednou to přijít muselo a v tento okamžik byl opravdu asi nejlepší. Ale i tak smutné....
Schumacher to narozdíl od ostatních dokázal. Odejde (bez ohledu na výsledky ve zbytku sezóny) na vrcholu. Navíc ukázal i hodně ze svého "sociálně-týmového" cítění, když při svém rozhodování myslel na budoucnost mladého kolegy Felipeho Massy. Doufám, že tento moment bude dalším výrazným políčkem do tváře všech trapných pózistů hlásajících něco o arogantním němcovi.
Nejen zde ale i v sekci video (téma o staré DTM) zazněl nářek nad kvalitou bývalého závodního dění. Víte ono je to dost pokrytecké. Na jednu stranu odsuzovat Schumachera za jeho prohřešky a na druhé stranu pět ódy na léta kdy podpásovky byly standartem. Stačí se kouknout na jakýkoliv záznam závodu F1 nebo DTM z první půlky devadesátých let.
Už po GP Monaca jsem napsal, že Schumacher je veliký. A nyní mě toto přirovnání napadlo opět. Když jsem viděl tisíce fanoušků na cílové rovince po závodě, když jsem si připomenul německé fanoušky po skončení Schumacherova dema při Ferrari racing days, opravdu jsem pochopil jeho velikost. Nikdo jiný na něj nemá, nikdo nedokázal strhnout takový počet lidí, kteří třeba ještě před 10 lety o formulích nic nevěděli. On je jedinečný a největší, ať chcete nebo ne.
Teď se také ukáže jak je na tom Ferrari samotné, jak jsou na tom "fanoušci", kteří jen šli s módní vlnou. Příští první neúspěch to ukáže v docela syrové podobě.
Já osobně jsem v F1 fandil Ferrari a z jezdců mě zaujal mladý bojovník Schumacher, protože byl v F1 nováček a dokázal bojovat s mnohem zkušenějšími kolegy. Když pak byl oznámen jeho přestup k Ferrari měl jsem z toho velkou radost, protože už jsem nemusel dělit svou pozornost. A pak už přišla éra, na kterou se bude ještě hodně dlouho vzpomínat a já jsem rád, že jsem si jí mohl prožít. A to, že jsem se na Nürburgringu dostal alespoň na chvilku do blízkosti Michaela bylo pro mě velkou odměnou.
Nyní nás čekají 3 GP, které odpoví na otázku zda bude po sezóně u jména Michael Schumacher připsáno 8 titulů mistra světa a zda budeme moci nosit trička s nápisem:
Alonso is WHO?????
....a looser !!!
Schumacher to narozdíl od ostatních dokázal. Odejde (bez ohledu na výsledky ve zbytku sezóny) na vrcholu. Navíc ukázal i hodně ze svého "sociálně-týmového" cítění, když při svém rozhodování myslel na budoucnost mladého kolegy Felipeho Massy. Doufám, že tento moment bude dalším výrazným políčkem do tváře všech trapných pózistů hlásajících něco o arogantním němcovi.
Nejen zde ale i v sekci video (téma o staré DTM) zazněl nářek nad kvalitou bývalého závodního dění. Víte ono je to dost pokrytecké. Na jednu stranu odsuzovat Schumachera za jeho prohřešky a na druhé stranu pět ódy na léta kdy podpásovky byly standartem. Stačí se kouknout na jakýkoliv záznam závodu F1 nebo DTM z první půlky devadesátých let.
Už po GP Monaca jsem napsal, že Schumacher je veliký. A nyní mě toto přirovnání napadlo opět. Když jsem viděl tisíce fanoušků na cílové rovince po závodě, když jsem si připomenul německé fanoušky po skončení Schumacherova dema při Ferrari racing days, opravdu jsem pochopil jeho velikost. Nikdo jiný na něj nemá, nikdo nedokázal strhnout takový počet lidí, kteří třeba ještě před 10 lety o formulích nic nevěděli. On je jedinečný a největší, ať chcete nebo ne.
Teď se také ukáže jak je na tom Ferrari samotné, jak jsou na tom "fanoušci", kteří jen šli s módní vlnou. Příští první neúspěch to ukáže v docela syrové podobě.
Já osobně jsem v F1 fandil Ferrari a z jezdců mě zaujal mladý bojovník Schumacher, protože byl v F1 nováček a dokázal bojovat s mnohem zkušenějšími kolegy. Když pak byl oznámen jeho přestup k Ferrari měl jsem z toho velkou radost, protože už jsem nemusel dělit svou pozornost. A pak už přišla éra, na kterou se bude ještě hodně dlouho vzpomínat a já jsem rád, že jsem si jí mohl prožít. A to, že jsem se na Nürburgringu dostal alespoň na chvilku do blízkosti Michaela bylo pro mě velkou odměnou.
Nyní nás čekají 3 GP, které odpoví na otázku zda bude po sezóně u jména Michael Schumacher připsáno 8 titulů mistra světa a zda budeme moci nosit trička s nápisem:
Alonso is WHO?????
....a looser !!!
>> Czechferrari.cz <<
- Vecernicek
- Kontaktovat uživatele:
Fandím asi tak jedním okem Komukoliv kdo sedí v McL Mercedes...
A nejvíc čechovi... Enge pro mě není čech, to byl jen frajírek dostrkanej...ale nějak se zamluvilo že by mohl jezdit Janiš. No mladej kluk tomu bych fandil. Vemte si v hokeji jsme dobří, v deseti boji taky, fotbal nic moc, ale kdysi jsme taky byli na špičce a v Rally taky žádná bída, takže už nám ta Formlue opravdu chybí
A nejvíc čechovi... Enge pro mě není čech, to byl jen frajírek dostrkanej...ale nějak se zamluvilo že by mohl jezdit Janiš. No mladej kluk tomu bych fandil. Vemte si v hokeji jsme dobří, v deseti boji taky, fotbal nic moc, ale kdysi jsme taky byli na špičce a v Rally taky žádná bída, takže už nám ta Formlue opravdu chybí

VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV
And PRV
- Vecernicek
- Kontaktovat uživatele:
Fandím asi tak jedním okem Komukoliv kdo sedí v McL Mercedes...

VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000
And PRV
And PRV
Schumacher je skutecna osobnost.Pro F1 toho udelal hrozne moc.Vetsina lidi odpovi na otazku co si prvni predstavi pod pojmem formule 1 je prave Schumacher.Uz jen to jmeno,to proste k F1 patri a patrit bude.
-