Posilovac riadenia?
Moderátor: Idaho
Posilovac riadenia?
Zistil som taky detail, ked tocim volantom naplno do lava mozem tocit donekocna.. Je to mozne? cim je to.. Otacky motora mi pri tom dost klesnu, ked to vratim spat tak zase stupnu. Je to posilovacom? Olej v nom som kontroloval a je tam dost. Mate s tym niekto skusenost?
Re: Posilovac riadenia?
Jasně, otáčky kolísat budou, protože jede čerpadlo serva, který je hnaný od kliky motoru a tudiž je tam zátěž, nic nenormálního 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
no ale co to točení do nekonečna? to mi do hlavy nejdeSPEEDY píše:Jasně, otáčky kolísat budou, protože jede čerpadlo serva, který je hnaný od kliky motoru a tudiž je tam zátěž, nic nenormálního

Jo, to točení jsem taky nepobraljim.vw píše:no ale co to točení do nekonečna? to mi do hlavy nejdeSPEEDY píše:Jasně, otáčky kolísat budou, protože jede čerpadlo serva, který je hnaný od kliky motoru a tudiž je tam zátěž, nic nenormálníhoa jinak otáčky klesaj jen o kousíček, on píše že o dost ....

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Vy jste nikdy nejely autíčkem na pouti. Tak také můžeš točit do nekonečna. Třeba má právě takové.SPEEDY píše:Jo, to točení jsem taky nepobraljim.vw píše:no ale co to točení do nekonečna? to mi do hlavy nejdeSPEEDY píše:Jasně, otáčky kolísat budou, protože jede čerpadlo serva, který je hnaný od kliky motoru a tudiž je tam zátěž, nic nenormálníhoa jinak otáčky klesaj jen o kousíček, on píše že o dost ....
Jinak kolísání je normální, nesmí to ale chcípnout, když otočím volantem

Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
jestli treba neni priucpany ten hydraulicky okruh serva nebo zaneseny ze pumpa musi prekonet velky odpor a tim hodne zatizi motor kamaradovi se to zcalo dit po tom, co mu odtahli auto (renault laguna) a velmi chytre ho natahovali tak, ze proskripli tu chladici smycku hydrauliky hakem. pokud to slo tocit do nekonecna asi to bylo proste na konci toho hrebenu a nekde je opotrebovany doraz - mas stejne otacek volantu od stredni polohy na obe dve strany? je levej i pravej plnej rejd stejnej?