ZIMA je tady.. prkna,boby,lyže,saně
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ZIMA je tady.. prkna,boby,lyže,saně

- Přílohy
-
- Snímek 016.jpg (56.61 KiB) Zobrazeno 1615 x
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: ZIMA je tady.. prkna,boby,lyže,saně
dnes jdu přezout favorita.. koupil jsem v mírový gumy za 2500 nový protektory..špalky jako kráva.. stačí na fačko.. no a dnes jdu natírat za spoda esco..
S-MAX
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja mam na renaultu cerstvou legalne udelanou STK, jsem na nej pysnej je mu uz 18letEskláda píše:dnes jdu přezout favorita.. koupil jsem v mírový gumy za 2500 nový protektory..špalky jako kráva.. stačí na fačko.. no a dnes jdu natírat za spoda esco..

No je to v prdeli zima je tady, musim si poridit PS2, pockam az vyjde 3ka snad ho zlevni...
Musime pomalu vymyslet dalsi prehradu

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je super,to už je plnoletej.......vožeremese...ARV6 píše:ja mam na renaultu cerstvou legalne udelanou STK, jsem na nej pysnej je mu uz 18letMusel jsem natrit jenom ten ram pod motorem jinak je vsude jeste puvodni gumovej nater
![]()
No je to v prdeli zima je tady, musim si poridit PS2, pockam az vyjde 3ka snad ho zlevni...

To by jsme mohli,akorát se prosím někdo z Chodova stavte u vás na ambulanci,ať objednají pořádnou zásobu Mezokainu!

Já už jsem taky dneska přezouval,vypadá to příšerně,jak nakopnutá koza!

✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm...tak to me nikdy nenapadlohattori_hanzo píše:Náhodou,já mám taky nerezový poklice........protože jak všichni víme,plast nerezne...Mikael píše:No pekny...jesteze mam zimaky na stejnejch elektronech jako letni...nemam totiz uz ty Saabi nerezovy poklice...

Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ZEPTER...woe kluku tobe to pali...du nakupovat.hattori_hanzo píše:Tak vidíš voe,tak taj jako voe nemachruj s nějakejma nerezovejma poklicema pyčovoe!Ty máme doma na hrncích taky!Mikael píše:Hmmm...tak to me nikdy nenapadlo
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Toz taky pekna tramvajhattori_hanzo píše:Tak to je super,to už je plnoletej.......vožeremese...ARV6 píše:ja mam na renaultu cerstvou legalne udelanou STK, jsem na nej pysnej je mu uz 18letMusel jsem natrit jenom ten ram pod motorem jinak je vsude jeste puvodni gumovej nater
![]()
To by jsme mohli,akorát se prosím někdo z Chodova stavte u vás na ambulanci,ať objednají pořádnou zásobu Mezokainu!
Já už jsem taky dneska přezouval,vypadá to příšerně,jak nakopnutá koza!Ale zase jsem zjistil že inženýři ve Francii neponechali nic náhodě,takže Clio jakožto řádnej supersport má tlumiče z M5ky!
![]()

No s tema tlumicema to je sazka na jistotu...

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To jo,ale zase na druhou stranu mě to oproti těm 185/50 překvapuje jak to jede a jak jde lehce točit volantem!ARV6 píše:Toz taky pekna tramvaj![]()

✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
R5 ma 145/65/13hattori_hanzo píše:To jo,ale zase na druhou stranu mě to oproti těm 185/50 překvapuje jak to jede a jak jde lehce točit volantem!ARV6 píše:Toz taky pekna tramvaj![]()
![]()

Jinak vcera jel Plzen a zpet za 4,5l/100km a porad 90-100

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
ARV6 píše:R5 ma 145/65/13hattori_hanzo píše:To jo,ale zase na druhou stranu mě to oproti těm 185/50 překvapuje jak to jede a jak jde lehce točit volantem!ARV6 píše:Toz taky pekna tramvaj![]()
![]()
![]()
slepjsi...my te vcera potkali v lokti...mavali jsme na tebe a ty nic......mno, ale byli jsme maskovani vozem ford

R6 twin turbo + V10 + V12
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je docela luxusní spotřeba!Sice Alfa je asi komfortnější,ale zase jet za polovinu má taky něco do sebe...ARV6 píše:R5 ma 145/65/13![]()

✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
fakt jo? Cim to jezdis na stary kolenaV12 píše:ARV6 píše:R5 ma 145/65/13hattori_hanzo píše: To jo,ale zase na druhou stranu mě to oproti těm 185/50 překvapuje jak to jede a jak jde lehce točit volantem!![]()
![]()
slepjsi...my te vcera potkali v lokti...mavali jsme na tebe a ty nic......mno, ale byli jsme maskovani vozem ford

Hattori: no je to fakt pohoda a i je to dost pohodlny jenom sedacka je az moc mekka... Ale je to z doby francouzskejch pohodlnejch lodi takze to beru

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To jo,já když přesednu do Sharana nebo Octávky,resp. pomalu do jakýhokoliv nefrancouzskýho auta tak si připadám jako na dřevěný lavici!ARV6 píše:Hattori: no je to fakt pohoda a i je to dost pohodlny jenom sedacka je az moc mekka... Ale je to z doby francouzskejch pohodlnejch lodi takze to beru

✠Luftwaffle✠
Mno mel jsem pujcenou sierru 2,3D...proste trhac asfaltuARV6 píše:fakt jo? Cim to jezdis na stary kolenaV12 píše:ARV6 píše: R5 ma 145/65/13![]()

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tyjo,nakonec skončíš na fordfans.cz!V12 píše:Mno mel jsem pujcenou sierru 2,3D...proste trhac asfaltua s nalozenym bawem do kopcu div necouvala (300km za 6,5h jizdy na plny plyn)

✠Luftwaffle✠
Mno jo no... chudinka mela jen 65koniku a tahla za sebou pres 2tuny... dovezl jsem si druhou 535i jako darce organu...hattori_hanzo píše:Tyjo,nakonec skončíš na fordfans.cz!V12 píše:Mno mel jsem pujcenou sierru 2,3D...proste trhac asfaltua s nalozenym bawem do kopcu div necouvala (300km za 6,5h jizdy na plny plyn)
To je docela "slušnej" čas,jakýho bavoráka jste vezli?
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tyvole to je skoro jako kdybych to hodil za Clio,teda akorát ten krouťák bude mít trochu větší...V12 píše:Mno jo no... chudinka mela jen 65koniku a tahla za sebou pres 2tuny... dovezl jsem si druhou 535i jako darce organu...

✠Luftwaffle✠
takže si to už dotahl?V12 píše:Mno jo no... chudinka mela jen 65koniku a tahla za sebou pres 2tuny... dovezl jsem si druhou 535i jako darce organu...hattori_hanzo píše:Tyjo,nakonec skončíš na fordfans.cz!V12 píše:Mno mel jsem pujcenou sierru 2,3D...proste trhac asfaltua s nalozenym bawem do kopcu div necouvala (300km za 6,5h jizdy na plny plyn)
BBS Motorsport
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty se nezajímej o tahání,opraš prkno a připravuj se na Krásno,letos s tebou překonáme 100km/h...zvooky píše:takže si to už dotahl?

✠Luftwaffle✠
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
máš něco protihattori_hanzo píše:Tyjo,nakonec skončíš na fordfans.cz!V12 píše:Mno mel jsem pujcenou sierru 2,3D...proste trhac asfaltua s nalozenym bawem do kopcu div necouvala (300km za 6,5h jizdy na plny plyn)

S-MAX
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jeste vetsi to sem dejEskláda píše:máš něco protihattori_hanzo píše:Tyjo,nakonec skončíš na fordfans.cz!V12 píše:Mno mel jsem pujcenou sierru 2,3D...proste trhac asfaltua s nalozenym bawem do kopcu div necouvala (300km za 6,5h jizdy na plny plyn)

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
zvooky píše:takže si to už dotahl?V12 píše:Mno jo no... chudinka mela jen 65koniku a tahla za sebou pres 2tuny... dovezl jsem si druhou 535i jako darce organu...hattori_hanzo píše:Tyjo,nakonec skončíš na fordfans.cz!To je docela "slušnej" čas,jakýho bavoráka jste vezli?
jj.... uz jo