Je přepracovanýFreeman_TKOZ píše:Ne, sorry myslel jsem že provocation neexistuje a na TCO se přiznám že jsem zapoměl..svanco1915 píše:nějak si spichl![]()
![]()
OMLOUVÁM SE!!!!

no to by jsi měl a ještě tam máte Tuning club Hrabuvka!Freeman_TKOZ píše:Ano a tímto se omlouvám! I provacationu.Pipotuning píše:a na TCO jsi zapoměl????
se hoď na nemocenskou a možná ti mozek začne zase pracovat!!Freeman_TKOZ píše:A renult club,...![]()
Jsem přepracovaný... už týden jedu 12ky a někdy aj 16ky-18ky
no jjooo velká hlava ale chybí ti tam ten mozek!!Freeman_TKOZ píše:Pracuje mi furt stejně... na 0,015% a proto mám tak velkou hlavuPipotuning píše:se hoď na nemocenskou a možná ti mozek začne zase pracovat!!
furt slibuješ nové a nic!Freeman_TKOZ píše:nové budou zase po víkendu... vytáhl jsem starou ať dám něco k občance pro ty co neví... změnil jsem to na odkazPipotuning píše:a proč sem hážeš jedny a ty same fotky furt dokola!když tak dej něco nového!
Co kecáš??Pipotuning píše:furt slibuješ nové a nic!
Po víkendu budou zde, pokud teda chcete fota 15ky...Pipotuning píše:No jo říkáš ,že stare jsou možná good ale co je hlavní tak jsou STARE!!!!!!!!tak nahazuj NEW!
Jen to sem házej 15 už bylo tak je vše okFreeman_TKOZ píše:Po víkendu budou zde, pokud teda chcete fota 15ky...Pipotuning píše:No jo říkáš ,že stare jsou možná good ale co je hlavní tak jsou STARE!!!!!!!!tak nahazuj NEW!
Takže čekám na vyjádření.. Pokud chcete fota 15ky ve spodním prádle tak je sem dám.. zjistil jsem že někomu to připadá jako blbost tak čekám vaše názory.. Klidně si je nechám pro sebe a budu si říkat úchyl..
V pohodě.. je to tak jak chtěli.. nic víc nic míň...azpek1 píše:v pravo tomu pořád něco chybí(sorry je to jem můj pocit
)
Po víkendu!Eskláda píše:fota fota fota nový nový nový
HnedFreeman_TKOZ píše:Po víkendu!Eskláda píše:fota fota fota nový nový nový
)tak tak tak -hned hned hnedEskláda píše:fota fota fota nový nový nový