Tuning automobilu Chevrolet Impala
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
-
Tuning automobilu Chevrolet Impala
Chci z automobilu Chverolet Imapala udělat lowridera.
Mohli by jste mi někdo vypsat tuningové díly, které k tomu budu muset potřebovat?
Díky moc za odpověď
Mohli by jste mi někdo vypsat tuningové díly, které k tomu budu muset potřebovat?
Díky moc za odpověď
Re: Tuning automobilu Chevrolet Impala
tak budes potrebovat
-asi jeden kus automobilu chevy impala, doporucuju do roku 1970, ted sou zrovna na tipcars dve z r. 63, oba bohuzel sedany, nejlepsi by byl cabrio, nebo bys mohl zkusit Ford Thunderbird
-pak aby ti to skakalo tak nejakou tu hydrauliku nejlip z slcustom.cz a jeste na vsechna ctyri kola
-nejaky ty 14" zlaceny drateny kola a pneu s bilym pruhem
-nejakej hezkej paintjob a dobre udelat interier
jestli se ti to povede budes prvni u nas v republice
-asi jeden kus automobilu chevy impala, doporucuju do roku 1970, ted sou zrovna na tipcars dve z r. 63, oba bohuzel sedany, nejlepsi by byl cabrio, nebo bys mohl zkusit Ford Thunderbird
-pak aby ti to skakalo tak nejakou tu hydrauliku nejlip z slcustom.cz a jeste na vsechna ctyri kola
-nejaky ty 14" zlaceny drateny kola a pneu s bilym pruhem
-nejakej hezkej paintjob a dobre udelat interier
jestli se ti to povede budes prvni u nas v republice
156 f benzinu na letnich drifto dost
myslim ze si z vas nekdo dela prdel...
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
V Impale jsem se vozil v USA, takové konzumní vozidlo.
ja v ni taky jezdil v USA, v GTA san andreasIvan píše:V Impale jsem se vozil v USA, takové konzumní vozidlo.

milosh píše:ja v ni taky jezdil v USA, v GTA san andreasIvan píše:V Impale jsem se vozil v USA, takové konzumní vozidlo.

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Současná Impala je ale něco trochu jinýho než klasika, používaná na lowridery.Ivan píše:V Impale jsem se vozil v USA, takové konzumní vozidlo.
A nevím, proč zrovna '70 - nejtypičtější lowriderový auto je '63. A z kabria bych lowrider rozhodně nedělal, ta kastle se zkurví ještě dřív než se zkurví u sedanu.
Ta z tipcars by byla fajn, ale chce to tak půl mega ... spíš celý.
Lowrider může bejt i sedan, ničemu to nevadí. A ta Impala co jsi sem dal je nádherná, akorát bych jí nekurvil tou hydraulikou. Kamarád takovou má, dokonce to kdysi byl i lowrider (koupil to tak). Pak ho to začalo srát, tak to celý vyrval a je z toho zase normální automobyz píše:no ja sem myslel do roku 70, na tipcars sou bohuzel jen 4dverovy.. ja sem mel na mysli takovy to kupe nejak kolem roku 70, ale kupe z roku 63 je taky dobry

a myslím, že Milda ví kdomilosh píše:myslim ze si z vas nekdo dela prdel...

mobyz: tipuju, že to někam prodal. Každopádně udělal dobře, teď to auto vypadá mnohem líp a aspoň jezdí rovně 
http://www.americancars.cz/Fullsize/2005_1.pdf
strana 11, tam je o tom autě článek

Naprosto žeru kombinaci barva/kola.

http://www.americancars.cz/Fullsize/2005_1.pdf
strana 11, tam je o tom autě článek

Naprosto žeru kombinaci barva/kola.
Speed kills. Drive Ford and live forever.