TKOZ - Tuning Klub Ostrava Zábřeh

Tuningová scéna v Ostravě a okolí
Zamčeno
blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Deliquente píše:To je blbost !Pokud se jedná o umyslné zabití tak možná ano ,ale ne při nehodě ,at se stala jakkoliv.
co je blbost, tu červenou přejel umyslně,co čekal,že tam nic nepojede, jestli ho bude někdo soudit tak za umyslne ublížení na zdraví z následkem smrti
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

DitrTKOZ
Moderátor

Příspěvek od DitrTKOZ »

blázen píše:
Deliquente píše:To je blbost !Pokud se jedná o umyslné zabití tak možná ano ,ale ne při nehodě ,at se stala jakkoliv.
co je blbost, tu červenou přejel umyslně,co čekal,že tam nic nepojede, jestli ho bude někdo soudit tak za umyslne ublížení na zdraví z následkem smrti
gdyž jedu na červenou nebo rychle...taxi musím uvědomit co dělám.....a musím si taky uvědomit následky....ale za umyslne ho myslím si soudit nebudou... :nono:
tkoz už nejsem..ale jebat nebudu měnit nick
ObrázekObrázek

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

DitrTKOZ píše:
blázen píše:
gdyž jedu na červenou nebo rychle...taxi musím uvědomit co dělám.....a musím si taky uvědomit následky....ale za umyslne ho myslím si soudit nebudou... :nono:
proto když si to uvědomuji,tak to dělám úmyslně..

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

blázen píše:
Pipotuning píše:
Freeman_TKOZ píše:Počkám si na veškeré info.. ale pokud to je tak, tak mě tommy sklamal... ale přeju mu brzké uzdravení a snad si uvědomí co udělal a napraví se...
taky mu přeji ať se uzdraví!Ale taky pak at čelí správnemu trestu ,který bude i tak malý za lidský život!!Na napravení je už pozdě nad tim měl uvažovat než se to stalo!!
správný trest je oko za oko, zabije neviného, tak zemře, ale ten kamarád ještě neumřel,pač sem tam byl dneska na místě nehody nejsou svíčky ..nic
a podle toho usuezuješ že neumřel jo ? kapku mimo tenhle názor ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

DitrTKOZ
Moderátor

Příspěvek od DitrTKOZ »

blázen píše:
DitrTKOZ píše:
blázen píše: co je blbost, tu červenou přejel umyslně,co čekal,že tam nic nepojede, jestli ho bude někdo soudit tak za umyslne ublížení na zdraví z následkem smrti
proto když si to uvědomuji,tak to dělám úmyslně..
nevím no...tomuhle tomu moc nerozumím....tagže se do toho nebudu moc vkládat.....
tkoz už nejsem..ale jebat nebudu měnit nick
ObrázekObrázek

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipotuning »

MarauderZ28 píše:
blázen píše:
Pipotuning píše: taky mu přeji ať se uzdraví!Ale taky pak at čelí správnemu trestu ,který bude i tak malý za lidský život!!Na napravení je už pozdě nad tim měl uvažovat než se to stalo!!
správný trest je oko za oko, zabije neviného, tak zemře, ale ten kamarád ještě neumřel,pač sem tam byl dneska na místě nehody nejsou svíčky ..nic
tak tak ,podle informací kluk už umřel!
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben :-(
ex Xclusivecars-............ :-)

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

MarauderZ28 píše:
blázen píše:
Pipotuning píše: taky mu přeji ať se uzdraví!Ale taky pak at čelí správnemu trestu ,který bude i tak malý za lidský život!!Na napravení je už pozdě nad tim měl uvažovat než se to stalo!!
jelikož jeho rodina bydlí opravdu blizoučko tak ano, navíc, bych to už patrně věděl od přátel

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

...

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Freeman_TKOZ »

Jeden mrtvý
Jeden s 20% šancí na přežití
Jeden v kómatu
Jeden s lehčími zraněními

Midas_Tkoz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Midas_Tkoz »

blázen píše:...
kámo ser na něj!!! :(

Midas_Tkoz
Kontaktovat uživatele:

No tak...tak teď jsem jsem se dozvěděl pravdu!!!Ohledně Tommyho...
Asi mi dáte za pravdu když řeknu že Tommy udělá dobře když se odstěhuje,nebo půjde rovnou do lochu :( :( :(
Kámoš mi teď psal...poté volal na Skype!
posílám foto co mi psal....je to rozhovor z ICQ...psal mi že nejde do školy...ale zapálit svíčky!

Potom mi volal přes icq...
stalo se to,že Tommy jel ve 130km/h na ČERVENOU,Pasat měl zelenou,tak vyjel na cestu,on ale nevěděl že mu tam vjede Bawo ve 130 na červenou!pokusil se to strhnout ale nepodařilo se!
17-ti letý kluk byl spolujezdec v Bawu!Jel s Tommy protože ho Mistr pustil ze školy dřív.
Tommy měl proražené plíce(proto ta operace)drží ho v umělém spánku.
17-ti letý kluk bude odpojen od přístrojů...polámané nohy,proražený hrudník a těžký otřes mozku!něco s páteří....je na tom hodně špatně!!!Bude odpojen a následně bude pohřeb!
V zadu seděl ještě jeden...ten má údajně jen lehké zranění....popálené ruce nebo co.

Takže, :( tommy to celé posral!!!!!!! :(
Přílohy
tomy.JPG
tomy.JPG (43.11 KiB) Zobrazeno 1631 x

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

blázen píše:
MarauderZ28 píše:
blázen píše: správný trest je oko za oko, zabije neviného, tak zemře, ale ten kamarád ještě neumřel,pač sem tam byl dneska na místě nehody nejsou svíčky ..nic
jelikož jeho rodina bydlí opravdu blizoučko tak ano, navíc, bych to už patrně věděl od přátel
Jeden mrtvý
Jeden v kómatu

Takže se potvrdilo že jsi věděl naprostý prd a jako vždy jsi dělal strašně chytrýho ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Re: TKOZ - Tuning Klub Ostrava Zábřeh

a mozek selhal spíš tomu driverovi co řídil ten střep ...

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

MarauderZ28 píše:
blázen píše:
MarauderZ28 píše: a podle toho usuezuješ že neumřel jo ? kapku mimo tenhle názor ...
Jeden mrtvý
Jeden v kómatu

Takže se potvrdilo že jsi věděl naprostý prd a jako vždy jsi dělal strašně chytrýho ...
Takhle mi to bylo řečeno osobně demonem
Naposledy upravil(a) Freeman_TKOZ dne 28 lis 2006 11:43, celkem upraveno 1 x.

Midas_Tkoz
Kontaktovat uživatele:

Re: TKOZ - Tuning Klub Ostrava Zábřeh

MarauderZ28 píše:a mozek selhal spíš tomu driverovi co řídil ten střep ...
no jo no....TomyQ to trochu nedal!Co jsem slyšel tak je na něj hooodně lidí nasraných!!! :(
Nedivím se...

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

MarauderZ28 píše: Jeden mrtvý
Jeden v kómatu

Pokud si myslel mě tak jsem měl prakticky pravdu
Jeden v kómatu - Tommy (umělé kóma)
Jeden s lehčími zraněními - Tommyho brácha
Jeden mrtvý -
Jeden s 20% šancí na přežití - (tak to bylo řečeno demonem na TKOZ, bylo to citované, napsal že je zde jeden s 20% šancí na přežití a pak napsal že je jeden mrtev, nevěděl jsem že se jedná o toho samého). Jinak jsou údaje pravdivé. Jen jsem jsem si neuvědomil že mluví o tom samém :(
Naposledy upravil(a) Freeman_TKOZ dne 28 lis 2006 11:42, celkem upraveno 1 x.

mazda323

Příspěvek od mazda323 »

Kluci,je mi líto co se stalo,ale dohadama,házením špíny na druhého a hádáním se tady nic nevyřešíte!!
Ať za to mohl kdooliv,určitě nechtěl a bude za to pikat až do konce života!!
Každopádně všem přeji mnoho sil!!
:(

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

MarauderZ28 píše:
blázen píše:
MarauderZ28 píše: a podle toho usuezuješ že neumřel jo ? kapku mimo tenhle názor ...
Jeden mrtvý
Jeden v kómatu

to debatuješ semnou?

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Tommy mě tímto zklamal.. Nedokážu si představit jak mohl jet 130 ne červenou :( Je to kurevská chyba a ještě když někoho vezu tak za něj mám zodpovědnost a nedělám cipárny! Tohleto kurevsky posral! (sorry za slovník)

mazda323

Příspěvek od mazda323 »

Freeman_TKOZ píše:Tommy mě tímto zklamal.. Nedokážu si představit jak mohl jet 130 ne červenou :( Je to kurevská chyba a ještě když někoho vezu tak za něj mám zodpovědnost a nedělám cipárny! Tohleto kurevsky posral! (sorry za slovník)
slovník je v poho!! Ono nejde zabránit těmto slovům!!
Pokud je to tak,jak to píšete,opravdu to ,,posral",ale nechte ho teď být,sám má starosti se sebou a svým životem!!
Třeba se Vám pak svěří,co ho k tomu vedlo nebo jak to bylo ve skutečnosti!!
Mnohdy jsou jen skreslené informace!!

Midas_Tkoz
Kontaktovat uživatele:

Freeman_TKOZ píše:Tommy mě tímto zklamal.. Nedokážu si představit jak mohl jet 130 ne červenou :( Je to kurevská chyba a ještě když někoho vezu tak za něj mám zodpovědnost a nedělám cipárny! Tohleto kurevsky posral! (sorry za slovník)
srát na slovník!Tohle je prostě kurevská chyba!!

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

mazda323 píše:
slovník je v poho!! Ono nejde zabránit těmto slovům!!
Pokud je to tak,jak to píšete,opravdu to ,,posral",ale nechte ho teď být,sám má starosti se sebou a svým životem!!
to je jednoduchý, prostě další mladej blbeček co si myslel že je na silnicích king
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

mie009

Jojojo

Příspěvek od mie009 »

No souhlasím s Tebou midasi. Je to mazec a toto byla uplná pičovina co udělal, ale také za to zaplatíl.No bohužel ale dráž to odnesl ten kluk. Je mi ho líto. A neví někdo něco o posadce toho Pasatu? Jak z toho vyvazli? No snad už nikdy tommy nesedne zavolant. Aspoň ja bych mu to nedovolil.

Midas_Tkoz
Kontaktovat uživatele:

to MarauderZ28:hele....můžu se zeptat....proč jsi tu v sekci Ostrava?Když víš že Prahu nemáme v lásce!!!
A proč tu meleš hovna!?Se tu něco napíše,člověk ti řekne že to jenom slyšel a ty se hned nasereš a napíšeš že neměl pravdu!!!
Víš co...já taky si nejsem na 100% jistý jestli to tak je...ale mělo by to tak být!!! :x
sorka...

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

mazda323 píše:slovník je v poho!! Ono nejde zabránit těmto slovům!!
Jsem zvědav, ale jak mám nové auto tak a ještě vezu lidi tak s tím přece nedělám pičoviny jak nějaký king, nevím co to auto může udělat a ještě mám zodpovědnost za lidi co sebou vozím!! Taky když mám sebou mladou tak nedělám cipárny! Mám o ní strach! Mám za ní odpovědnost! Se mnou pal čert... beze mě se svět obejde.. ale mám přece jenom nějakou zodpovědnost vůči těm které vezu! :(

Midas_Tkoz
Kontaktovat uživatele:

Re: Jojojo

mie009 píše:No souhlasím s Tebou midasi. Je to mazec a toto byla uplná pičovina co udělal, ale také za to zaplatíl.No bohužel ale dráž to odnesl ten kluk. Je mi ho líto. A neví někdo něco o posadce toho Pasatu? Jak z toho vyvazli? No snad už nikdy tommy nesedne zavolant. Aspoň ja bych mu to nedovolil.
Asi tak nějak!Prostě...jestli je barvoslepej...že tam je červená...a on tomu ještě přitne na 130....sorry,ale kokotina nehorázná!!!! :(

mie009

Červena

Příspěvek od mie009 »

No pro některé to je možná zelená. Ja mám z takových řidiču dost stracha a to jsem už toho dost najezdil. Hele midas nemaš nahodou ICQ? Pokecame. Jsem Marek z TKOZ.

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Re: Jojojo

mie009 píše:No souhlasím s Tebou midasi. Je to mazec a toto byla uplná pičovina co udělal, ale také za to zaplatíl.No bohužel ale dráž to odnesl ten kluk. Je mi ho líto. A neví někdo něco o posadce toho Pasatu? Jak z toho vyvazli? No snad už nikdy tommy nesedne zavolant. Aspoň ja bych mu to nedovolil.
Scháním... zatím nic bližšího... možná potom budou i fota...

mie009

Passat.

Příspěvek od mie009 »

No bylo by to fajn Freemene, protože se tu pořad keca o těch z Tommyho auta a nic se neví o tom druhém autě a to to taky muselo hodně odnest. Jo a jinak ja jsem Marek od vás z klubu.

mazda323

Příspěvek od mazda323 »

je to blbý!!
Holt je to tak,dneska se musíš spolehnout jen sám na sebe!! Nikdy nevíš,na jakýho ,,jezdce" narazíš!!
Já osobně taky jezdím optarně,pokud mám v autě posádku,tím spíš,je-li to někdo z rodiny či mladá!!
Co ho k tomu vedlo ví jen on sám!!Ale zaplatil za to nejen on,ale i jiní tím nejcennějším!!
Držte se klucí!!

Zamčeno

Zpět na „Ostrava“