Nudná videa s Mondeem - Pokorneo Production
Moderátor: Jardafox
Nudná videa s Mondeem - Pokorneo Production
Naposledy upravil(a) pokorneo dne 17 bře 2007 20:37, celkem upraveno 4 x.
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
Re: Mazeeec Viva Mondeo
až na ten zaměněnej zvuk motoru fakt o ničem...si točil ty ne?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Hajzli mě kázíte náladu ... náhodou zvuk je originál ....................................................................
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Tak ti nevim. Mondeo asi nikdy sporťák nebude, hudba alá negroviny a vcelku nic tam masakrálního nevidim 
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
Re: nudné video s mondeem
je to wo hovně kvalita videa páč to je na googlu jinak jsem si pěkně zajezdil ale je to na analogovy videokamere takze uz samotnej prevod je na hovino. Je to hrubej sestrih a jenom serazeny a hozena pod to hudba ... nikomu se to libit nemusi ale me to udela radost kdyz to zhlidnu ..
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale prd. Kdybys věděl jak na to, tak se dá i googla vymáčknout mnohem více. Viz moje http://video.google.com/videoplay?docid ... 7546571154 , http://video.google.com/videoplay?docid ... 9024113909 a další... Taky z analogu se dá dostat výrazně lepší kvalita - http://video.google.com/videoplay?docid ... 8729641775 - komplet z analogu. Ty tvoje kostky jsou tak na úrovni mého videa z K750i http://video.google.com/videoplay?docid ... 8651599430pokorneo píše:je to wo hovně kvalita videa páč to je na googlu ... ale je to na analogovy videokamere takze uz samotnej prevod je na hovino.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
http://video.google.com/videoplay?docid ... 4157031342
heh tohle je dobry ...
hned ze zacatku ... takže ondras s mírou prosímtě ...
a co používáš za kodovaní nebo respektive do ceho to kodujes tohle co jsem mel ja tak bylo wmv ..... a jake rozliseni to zkousne ?
heh tohle je dobry ...
a co používáš za kodovaní nebo respektive do ceho to kodujes tohle co jsem mel ja tak bylo wmv ..... a jake rozliseni to zkousne ?
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
používám XVID 320x240 (resize precise bilinear), bitrate max. možný, aby byl soubor lehce pod 100MB (google to stejně rekomprimuje, takže mu nabídni max. možnou kvalitu), zvuk mp3 mono 64kbps. Pokud chceš nejlepší kvalitu, hostuj na guba.com (ale konektivita do EU je nanicpokorneo píše:a co používáš za kodovaní nebo respektive do ceho to kodujes tohle co jsem mel ja tak bylo wmv ..... a jake rozliseni to zkousne ?
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
díky ...Ondras píše:používám XVID 320x240 (resize precise bilinear), bitrate max. možný, aby byl soubor lehce pod 100MB (google to stejně rekomprimuje, takže mu nabídni max. možnou kvalitu), zvuk mp3 mono 64kbps. Pokud chceš nejlepší kvalitu, hostuj na guba.com (ale konektivita do EU je nanicpokorneo píše:a co používáš za kodovaní nebo respektive do ceho to kodujes tohle co jsem mel ja tak bylo wmv ..... a jake rozliseni to zkousne ?).
Páč ta sviňa se mi lehce žačala hřát ... kravil jsem tam ještě na tom plácku takže to dostávalo za uši a ten plast je blbě udělanej + ještě k tomu je tam ten megaznak takže se k tomu hůř dostával vzduch ... potom co jsem to vyndal tak to bylo OK ... co jedeš teď 10.12. ?Merglos píše:jj díky
BTW:proč si tam měl vyndanou masku ?
pokorneo píše:je to wo hovně kvalita videa páč to je na googlu jinak jsem si pěkně zajezdil ale je to na analogovy videokamere takze uz samotnej prevod je na hovino. Je to hrubej sestrih a jenom serazeny a hozena pod to hudba ... nikomu se to libit nemusi ale me to udela radost kdyz to zhlidnu ..
Svíti hezky, pokud mondeo miluješ neni co řešit
klidně ti to pochválim, plkat umí každej.....
sám se na něco podobnýho chystam už asi rok a né a né se k tomu dokopat.
For Merglos: jo asi dorazim ... jenom me stve ze nikde nemuzu sehnat 16" plechace abych si mohl obout slicky ...
pokud by jsi o něčem věděl dej vědět ... 16" roteč 5x108
For Wuf: napevno neni jenomze jezdim casto na masine takze taham vozejk a furt abych to tam srouboval a sundaval na to sem moc linej ..
For T-O-M: ne pohoda já radši realitu a tvrdý fakta ... radši mi řekni že to stojí za hovno a je to nezáživný než aby mi mazal někdo med kolem huby ....
For Wuf: napevno neni jenomze jezdim casto na masine takze taham vozejk a furt abych to tam srouboval a sundaval na to sem moc linej ..
For T-O-M: ne pohoda já radši realitu a tvrdý fakta ... radši mi řekni že to stojí za hovno a je to nezáživný než aby mi mazal někdo med kolem huby ....
Jo no bomba a pak taky budes linej pri podelnym parkovani cumet dozadu, dyt tam mas hakpokorneo píše:For Wuf: napevno neni jenomze jezdim casto na masine takze taham vozejk a furt abych to tam srouboval a sundaval na to sem moc linej ..
no čuráci už se mi opřeli několikrát koulí o značku či o nárazník .....
co se týče mě nikdy jsem se koulí neopřel ... nebo aspoň o tom nevím ...
co se týče mě nikdy jsem se koulí neopřel ... nebo aspoň o tom nevím ...
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Sem cekal video od pokornea tak sem myslel nejakej mazec
zlepsi se trosku........ 
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
no jo když není dobrá kamera a plecháče ..... kdyby jsi měl kameru a na půjčení 16" plechy 5x108 tak natočíme takovej masakr že to nikdo nepobere ...DaveS píše:Sem cekal video od pokornea tak sem myslel nejakej mazeczlepsi se trosku........
- Merglos
- Kontaktovat uživatele:
Tak já mam teď z milovic tohle http://www.youtube.com/watch?v=bhJ2kasIY50 ale kvalita na kuloví je to z foťáku
stejně tam neni nic zajímavýho 
Peugeot 106 S16