Praha 10, 15
- Kingmichal
- Kontaktovat uživatele:
Praha 10, 15
Co takhle udelat sraz nekde? treba v Tescu na skalce nebo v edenu???
Alfa Romeo 156 2.0TS 114KW 

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Praha 10, 15
aaaano, jsem pro. Klido eden, datum si vyber dle libosti 

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- Kingmichal
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
op op jop jop...Kingmichal píše:Tak co takhle patek 15ctyho od 18 hodin v edenu?

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Majkle, co takhle dat sraz později? Tesco má non-stop... třeba v 20:30.Kingmichal píše:Tak co takhle patek 15ctyho od 18 hodin v edenu?

Prodávám Felicii 1.3.MPi
Gravírování, vyřezávání - plast,dřevo,plech,samolepky.... za smluvní ceny
Kupuju něco novýho
Kupuju něco novýho
Majkle, co takhle dat sraz později? Tesco má non-stop... třeba v 20:30.Kingmichal píše:Tak co takhle patek 15ctyho od 18 hodin v edenu?

Prodávám Felicii 1.3.MPi
Kupuju něco novýho
Kupuju něco novýho
Nevadilo by to ani tobě? Vzal bych svoje fávo, o kterém se tak diskutuje... a přijel by i VoyagerAdieuD píše:op op jop jop...Kingmichal píše:Tak co takhle patek 15ctyho od 18 hodin v edenu?

Prodávám Felicii 1.3.MPi
Kupuju něco novýho
Kupuju něco novýho
-
- Kontaktovat uživatele:
Me je to fuk, ja stejne jedu sockou

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
non stop nevim, ale kazdopadne nas z garazi vykazali stim ze v deset zaviraj nebo co.... asi jenom ty garaze nebo jenom tu -2jku nebo nevim:)djbobr píše:Majkle, co takhle dat sraz později? Tesco má non-stop... třeba v 20:30.Kingmichal píše:Tak co takhle patek 15ctyho od 18 hodin v edenu?
ITB Power
-
- Kontaktovat uživatele:
takze kdyz si v 9.50 prjedu do garaze, ze si jeste vecer nakoupim v tescu, tak za pul hodiny prijdu a auto mam kde?Ryba píše:non stop nevim, ale kazdopadne nas z garazi vykazali stim ze v deset zaviraj nebo co.... asi jenom ty garaze nebo jenom tu -2jku nebo nevim:)djbobr píše:Majkle, co takhle dat sraz později? Tesco má non-stop... třeba v 20:30.Kingmichal píše:Tak co takhle patek 15ctyho od 18 hodin v edenu?

Hovno zaviraj... prudej, protoze se jim nelibi hlasiti nagelovani typani, co tam turujou svoje hustokary

Kdyztak muzem jit nahoru na kafe

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
nagelovanej typan tam byl snad jenom jeden:-) heheAdieuD píše:takze kdyz si v 9.50 prjedu do garaze, ze si jeste vecer nakoupim v tescu, tak za pul hodiny prijdu a auto mam kde?Ryba píše:non stop nevim, ale kazdopadne nas z garazi vykazali stim ze v deset zaviraj nebo co.... asi jenom ty garaze nebo jenom tu -2jku nebo nevim:)djbobr píše: Majkle, co takhle dat sraz později? Tesco má non-stop... třeba v 20:30.![]()
Hovno zaviraj... prudej, protoze se jim nelibi hlasiti nagelovani typani, co tam turujou svoje hustokary![]()
Kdyztak muzem jit nahoru na kafeFurt mi slibujete kafe! a ja ho chci! a furt to odpada!

ITB Power
-
- Kontaktovat uživatele:
no popravde, nas odtamtud nevyhodili. Ono jako, za co te maji vyhodit, kdyz si tam jen povidame? hlavne kazdej s jinym autem. Prijet tam 15 stejnejch, tak jim to prijde divnyRyba píše: nagelovanej typan tam byl snad jenom jeden:-) hehe

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
tjn ale zase vic jak polovina bylo seriovek:-) ale ja to chapu proc nas vyhodili:-) staci se podivat na tohle video: http://www.youtube.com/watch?v=rMJU6ECN ... ed&search= nekdo hold v klidu nevydrzi:-)AdieuD píše:no popravde, nas odtamtud nevyhodili. Ono jako, za co te maji vyhodit, kdyz si tam jen povidame? hlavne kazdej s jinym autem. Prijet tam 15 stejnejch, tak jim to prijde divnyRyba píše: nagelovanej typan tam byl snad jenom jeden:-) hehe
ITB Power
-
- Kontaktovat uživatele:
smarja stryt rejs... to je drsny... hlavne treba prejet nejakou maminu s kocarem... Ze na tohle mate nervy?Ryba píše:tjn ale zase vic jak polovina bylo seriovek:-) ale ja to chapu proc nas vyhodili:-) staci se podivat na tohle video: http://www.youtube.com/watch?v=rMJU6ECN ... ed&search= nekdo hold v klidu nevydrzi:-)AdieuD píše:no popravde, nas odtamtud nevyhodili. Ono jako, za co te maji vyhodit, kdyz si tam jen povidame? hlavne kazdej s jinym autem. Prijet tam 15 stejnejch, tak jim to prijde divnyRyba píše: nagelovanej typan tam byl snad jenom jeden:-) hehe

pokud neprijede malina, stejne to bude velmi komorni sraz

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
ja se toho nezucastnil, pac sem prijel pozde:-)AdieuD píše:smarja stryt rejs... to je drsny... hlavne treba prejet nejakou maminu s kocarem... Ze na tohle mate nervy?Ryba píše:tjn ale zase vic jak polovina bylo seriovek:-) ale ja to chapu proc nas vyhodili:-) staci se podivat na tohle video: http://www.youtube.com/watch?v=rMJU6ECN ... ed&search= nekdo hold v klidu nevydrzi:-)AdieuD píše: no popravde, nas odtamtud nevyhodili. Ono jako, za co te maji vyhodit, kdyz si tam jen povidame? hlavne kazdej s jinym autem. Prijet tam 15 stejnejch, tak jim to prijde divny![]()
pokud neprijede malina, stejne to bude velmi komorni sraz![]()
ITB Power
-
- Kontaktovat uživatele:
tak ted zkus dorazit nacasRyba píše:ja se toho nezucastnil, pac sem prijel pozde:-)

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
to je jasny, ono predtim sem se celej den mrdal s benzinovym potrubym kery bylo total zrezli a musel sem rezat a nastavovat:-) Sem tam prijel asi o hodinu pozdejc total zasvinenej. jenom jeden mi podal rukuAdieuD píše:tak ted zkus dorazit nacasRyba píše:ja se toho nezucastnil, pac sem prijel pozde:-)

ITB Power
-
- Kontaktovat uživatele:
normalka.. me pred srazama vyskakujou tahla od prevodovky, nebo se mi rozsypava tlumic pulzu... Hooolt stary auto noRyba píše:to je jasny, ono predtim sem se celej den mrdal s benzinovym potrubym kery bylo total zrezli a musel sem rezat a nastavovat:-) Sem tam prijel asi o hodinu pozdejc total zasvinenej. jenom jeden mi podal rukuAdieuD píše:tak ted zkus dorazit nacasRyba píše:ja se toho nezucastnil, pac sem prijel pozde:-)

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
jojo moje 20let stara plechovka by mohla vypravet:-)AdieuD píše:normalka.. me pred srazama vyskakujou tahla od prevodovky, nebo se mi rozsypava tlumic pulzu... Hooolt stary auto noRyba píše:to je jasny, ono predtim sem se celej den mrdal s benzinovym potrubym kery bylo total zrezli a musel sem rezat a nastavovat:-) Sem tam prijel asi o hodinu pozdejc total zasvinenej. jenom jeden mi podal rukuAdieuD píše: tak ted zkus dorazit nacas
ITB Power
-
- Kontaktovat uživatele:
my jsme letos plnoleti, je nam 18Ryba píše:jojo moje 20let stara plechovka by mohla vypravet:-)AdieuD píše:normalka.. me pred srazama vyskakujou tahla od prevodovky, nebo se mi rozsypava tlumic pulzu... Hooolt stary auto noRyba píše: to je jasny, ono predtim sem se celej den mrdal s benzinovym potrubym kery bylo total zrezli a musel sem rezat a nastavovat:-) Sem tam prijel asi o hodinu pozdejc total zasvinenej. jenom jeden mi podal ruku

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
AdieuD píše:my jsme letos plnoleti, je nam 18Ryba píše:jojo moje 20let stara plechovka by mohla vypravet:-)AdieuD píše: normalka.. me pred srazama vyskakujou tahla od prevodovky, nebo se mi rozsypava tlumic pulzu... Hooolt stary auto noA sestricce je jen 16, to je jeste mlada koza

ITB Power
-
- Kontaktovat uživatele:
no, to zase ja jsem vedle sveho auta historicka krabice.. i kdyz par lidi to smeruje spis na me autoRyba píše:to moje auto se narodilo ve stejnej rok jak ja, takze je to jasny, stejne sme se narodili a stejne taky zemrem, jenom doufam ze ne jiz zitra nekde ve strome...

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Kontaktovat uživatele:
ja bych se toho nebaladjbobr píše:Hele byl jsem tam včera nakoupit a nikdo mně nevyhodil. a to jsem tam byl cca v 23:30. jako nevim...musime to zkusit a uvidime.

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
hustý video....tam jezdim obden....Ryba píše:tjn ale zase vic jak polovina bylo seriovek:-) ale ja to chapu proc nas vyhodili:-) staci se podivat na tohle video: http://www.youtube.com/watch?v=rMJU6ECN ... ed&search= nekdo hold v klidu nevydrzi:-)AdieuD píše:no popravde, nas odtamtud nevyhodili. Ono jako, za co te maji vyhodit, kdyz si tam jen povidame? hlavne kazdej s jinym autem. Prijet tam 15 stejnejch, tak jim to prijde divnyRyba píše: nagelovanej typan tam byl snad jenom jeden:-) hehe

Prodávám Felicii 1.3.MPi
Kupuju něco novýho
Kupuju něco novýho
- Kingmichal
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
sory nedele ne...Kingmichal píše:Mrzi me to ale v patek nemuzu bohuzel musim do soboty pracovat... Ale presunul bych to na nedeli a uz napevno!!! takze v nedeli ve 20.30 Tesco Eden? ok?

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between