Sraziky
- carlito
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sraziky
to bude to samé jako tendle pátek ale mě je to jedno.jen říkam jak to je.
no carlito nevim co si stěžuješ ukážeš se tu 2x za rok a když se to jednou nekoná tak se tu rozčiluješ.carlito píše:to bude to samé jako tendle pátek ale mě je to jedno.jen říkam jak to je.

- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
carlito píše:to bude to samé jako tendle pátek ale mě je to jedno.jen říkam jak to je.
..... já už si zvykl

- carlito
- Kontaktovat uživatele:
no a pravě proto se rozčiluji protože ted je to podruhý za ten rok víš?georg píše:no carlito nevim co si stěžuješ ukážeš se tu 2x za rok a když se to jednou nekoná tak se tu rozčiluješ.carlito píše:to bude to samé jako tendle pátek ale mě je to jedno.jen říkam jak to je.
a co jakocarlito píše:no a pravě proto se rozčiluji protože ted je to podruhý za ten rok víš?georg píše:no carlito nevim co si stěžuješ ukážeš se tu 2x za rok a když se to jednou nekoná tak se tu rozčiluješ.carlito píše:to bude to samé jako tendle pátek ale mě je to jedno.jen říkam jak to je.

A na co ti ty baby jsou když už jseš ve věku kdy můžeš už jen přihlížetPlacenta píše:ja zitra jedu na sraz, prej tam jezdi nejaky baby

http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 

no ja prave slysel ze se tam uz objevuji poradny baby okolo 25-30 let z petkama kozama, radne otunene a nablejskane kary a ze tam uz nejezdi ty deti co akorat zvatlali o tuningu a doma lestili bambule. No uvidime, nakoupit v kaufu musime tak jako tak a slyset nejakou tu novou pomluvu z rise bajek, kdo je vetsi svine ci hovado by neuskodilo..... 

- mortem
- Kontaktovat uživatele:
to mi jsme se meli dobre:D budou brzo fotky:D
tak to zas bude vostudamortem píše:to mi jsme se meli dobre:D budou brzo fotky:D

- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já mám do půl na devět...takže někdy v tu dobu u KFC, hm? 

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
já jedu do Globusu na nákup takže v pátek tam kolem osmý určo někde budu.
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 

- mortem
- Kontaktovat uživatele:
to brutus: tak prijed s Georgeosem
kolem ty pul devaty...