Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
- F.l.a.n.e.l.
Re: Live4Ride Syndicate
Tak ale že ty si trefil na špatný kus, tak nemůžeš vše házet do jednoho pytle ne? 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Ok, ted ji mam na vikend. Vyzkousim, dovezu na sraz. kluci na ni mrknou a pokud bude vse ok, beru ji. Mimochodem, ma barvu jako dankuv golfHanuš píše:kdybys tu feldu tedkom koupil a pak bys ji chtel strelit... tak jsem zajemce.. a prachy si najdu(vykradu i banku).. to by byla krasa mit tak zachovalou felinu, v pekelne dobrem stavu za solidni cenu

Live4Ride Syndicate
ale feliny v te barve byly jen v metalize ne?? 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Michale diky za nabidku, ale potrebuju auto, ktere bude zrat malo, nebude draha pojistka a dily budou za dobrou cenu. Navic tohle je od kolegy, takze jasny puvod a najeto opravdovych 52tis km, jsem se vcera dival.barry píše:Igor a chceš AR 156 2,0 16v 118kW za kilo? myslím že je to 1999
klima, elektrika, atd...
Live4Ride Syndicate
ne byla i taková vyblitá modraDave0401 píše:ale feliny v te barve byly jen v metalize ne??

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

no tak tu jsem asi ani nevidel 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jo, to je presne ono
Trumf se to jmenuje. Takova pastelova. Je mi u prdele, jakou to ma barvu, stejne to za chvili prodam
Jde mi o provozni naklady a aby to auto bylo jeste chvili bezudrzbove.

Live4Ride Syndicate

toto??? ty bys mel mit tu novou tvar ne???
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
ee, tohle je takova perlet. ta ma je svetlejsi a pastelova. jako ma dan.
to na obrazku neni trumf. to je snad nejaky atlantic nebo tak nejak se to jmenovalo. ta ma je nova s faceliftem. ty trumf byly jako uplne posledni varka. jakoze konci vyrobu, tak vytahnou trumf
to na obrazku neni trumf. to je snad nejaky atlantic nebo tak nejak se to jmenovalo. ta ma je nova s faceliftem. ty trumf byly jako uplne posledni varka. jakoze konci vyrobu, tak vytahnou trumf

Live4Ride Syndicate
njn.. tak v tom pripade to je kup jak blazen.. za ty penize!! 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
To se mi zacina libit. Za chvili jsou Vanoce ale to auto nedostanu... takze mam na to 6 mesicu, abych do fotriku hustil, at mi na 20tku koupi autoSly píše:Ok, ted ji mam na vikend. Vyzkousim, dovezu na sraz. kluci na ni mrknou a pokud bude vse ok, beru ji. Mimochodem, ma barvu jako dankuv golfHanuš píše:kdybys tu feldu tedkom koupil a pak bys ji chtel strelit... tak jsem zajemce.. a prachy si najdu(vykradu i banku).. to by byla krasa mit tak zachovalou felinu, v pekelne dobrem stavu za solidni cenu

Je to 1.3MPI nebo 1.6?
nikdo nema barvu jako ja.....je jen trochu podobnaSly píše:Ok, ted ji mam na vikend. Vyzkousim, dovezu na sraz. kluci na ni mrknou a pokud bude vse ok, beru ji. Mimochodem, ma barvu jako dankuv golfHanuš píše:kdybys tu feldu tedkom koupil a pak bys ji chtel strelit... tak jsem zajemce.. a prachy si najdu(vykradu i banku).. to by byla krasa mit tak zachovalou felinu, v pekelne dobrem stavu za solidni cenu

už tu má kdejaký šulinDan píše:nikdo nema barvu jako ja.....je jen trochu podobnaSly píše:Ok, ted ji mam na vikend. Vyzkousim, dovezu na sraz. kluci na ni mrknou a pokud bude vse ok, beru ji. Mimochodem, ma barvu jako dankuv golfHanuš píše:kdybys tu feldu tedkom koupil a pak bys ji chtel strelit... tak jsem zajemce.. a prachy si najdu(vykradu i banku).. to by byla krasa mit tak zachovalou felinu, v pekelne dobrem stavu za solidni cenu

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Sly píše:Hanuš> 1.3l 68hp

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

jj...dobre si pamatuju jak si po me chtel cislo barvyfelda píše: už tu má kdejaký šulin![]()

A teď hrabe na místě 

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
tak se mi dnes podarilo ziskat komplet sedacky z GIII GTi..... ZADARMO
ma to ovsem jeden hacek....jedna je mistama postrikana montazni penou, takze otazka zni....cim to dostat dolu, pokud to vubec pujde.
acetonem to jde, ovsem jen popovrchu....nedostanu se do hloubky...
uz jsem jednu rozkuchal....

ma to ovsem jeden hacek....jedna je mistama postrikana montazni penou, takze otazka zni....cim to dostat dolu, pokud to vubec pujde.
acetonem to jde, ovsem jen popovrchu....nedostanu se do hloubky...
uz jsem jednu rozkuchal....
jj ta rozkuchana to je ta ohla....pujde to vpoho narovnat, je ohle jen operadlo...
spis me trapi ta pena....
spis me trapi ta pena....
Dane .. montazni pena se odstranuje starsne tezko... 
ja jsem nakidal i na lino pri zastrikavani trubek od topeni a neslo to dolu nicim
a zkousel jsem snad uplne vsechno.. i sracku za 200,- primo na odstranovani PU peny.. a vazne nic moc.. jen lehce to pustilo..

ja jsem nakidal i na lino pri zastrikavani trubek od topeni a neslo to dolu nicim

a zkousel jsem snad uplne vsechno.. i sracku za 200,- primo na odstranovani PU peny.. a vazne nic moc.. jen lehce to pustilo..
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI