Tommy1978 píše:Mě je to uplně fuck kdy to bude bo na vás seru
a tak nam polibte prdelo, vikaji
To ne to byste musela mít prdelku jak ze žurnálu jinak ne
No, tak to radeji napisu "tak si polibte" zadnej zurnal spis National geographic
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Danecek píše:Me je to celkem jedno, ale sobota odpoledne by mohla bejt dobra ne? nebo teprv jedete na darky?
pravidelne 23tyho o pulnoci do tesca
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Danecek píše:Me je to celkem jedno, ale sobota odpoledne by mohla bejt dobra ne? nebo teprv jedete na darky?
pravidelne 23tyho o pulnoci do tesca
pravidelně 24. na benzínku
taakze znamy dostavaj predrazenej chlast a autosampony s vonny stromecky?
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
by POKORNEO: Nazdárek, zítra rozešlu maily s fotkou z EDENU. Vypadají tam všichni jako ho.......chá chá
Škoda GSW - Můj život vlastně měří jenom čtvrt míle, nic jinýho mě nezajímá. Na těch deset vteřin, nebo míň jsem volnej. www.742.wz.cz www.sum.webgarden.cz
pokorneo píše:TAKŽE DEFINITIVNÍ ROZHODNUTÍ JE TO 19.12.2006 V 18:24 KFC CHODOV ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to Scary_movie: oka pošli fotky jsem zvědav ...
Ok, ale až zítra, protože je mám ještě ve foťáku. Hele divím se že si dojel domů, když si mizel, tak si nechal gumy na zemi:-) Byl tam takový černý prach od tebe. Pěknej rozjezd. A takže se do KFC jede kárama, či MHD a berou tam stravenky??:-)
Škoda GSW - Můj život vlastně měří jenom čtvrt míle, nic jinýho mě nezajímá. Na těch deset vteřin, nebo míň jsem volnej. www.742.wz.cz www.sum.webgarden.cz
pokorneo píše:TAKŽE DEFINITIVNÍ ROZHODNUTÍ JE TO 19.12.2006 V 18:24 KFC CHODOV ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ok, ale až zítra, protože je mám ještě ve foťáku. Hele divím se že si dojel domů, když si mizel, tak si nechal gumy na zemi:-) Byl tam takový černý prach od tebe. Pěknej rozjezd. A takže se do KFC jede kárama, či MHD a berou tam stravenky??:-)
co to je MHD?
taky neznám tuhle zkratku ...
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
Michale píše:srry ze vam do toho lezu, ale podle me by bylo prehlednejsi dat sem hlasovani s terminama
pokud jsi si nevšiml tak už tady dávno je ...
jinak je jasny ze bud se slezem zitra nebo az pristi rok pac ten druhej datum muze vyhovovat jenom tem lidem co nebudou s rodinou a nemaji co na praci normalni lidi si delaj veci doma a zarizujou jeste ostatni ..
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .