sedačka autostyl - kvalita

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
fakie vw
Kontaktovat uživatele:

sedačka autostyl - kvalita

Příspěvek od fakie vw »

Ahoj chci se zeptat jestli někdo máte skušenosti s touto sedačkou a její kvalitou a pevností. Dík za odpověd

http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... cted=30428
VW golf II GT 1.8Turbo

fakie vw
Kontaktovat uživatele:

gti

Příspěvek od fakie vw »

Hmmm tak to bude asi pěkný shit jak to tady nikdo nemá a nemá s tím žádné skušenosti :wink:
VW golf II GT 1.8Turbo

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: sedačka autostyl - kvalita

Příspěvek od PJ »

frankie vw: klidek nemuzes spechat, mam pocit ze nejaky kluci maj sedak od autostylu, mozna ne tenhle ale o kvalite ti to napovi.
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

fakie vw
Kontaktovat uživatele:

gti

Příspěvek od fakie vw »

Mám na mysli právě tuhle. Nechci do toho dát moc peněz a taky zas nechci aby se to rozpadlo jak bych náhodou boural :twisted:
VW golf II GT 1.8Turbo

BALI

Re: sedačka autostyl - kvalita

Příspěvek od BALI »

trubkový rám nedoporučuju... neni pohodlnej a tlačí
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

DaNNy

Příspěvek od DaNNy »

mam ji a naprosta spokojennost. 2 roky v aute a porad jako nova...ted uz se sice pocalounena do kuze, ale ne z duvodu rozpadu...za tu cenu muzu doporucit...aspon takove zkusennosti mam ja

fakie vw
Kontaktovat uživatele:

gti

Příspěvek od fakie vw »

Zajímá mě hlavně pevnost. Protože sedačky typu jako jackie sport prý jsou dost na prd. A tyhle jsou z těch levnějších tak se proto se ptám. Právě me upoutal ten trubkový rám,že by to mohlo být dost pevné a stabilní. No začínám o ni uvažovat. Uvidím co napíšou další :wink:
VW golf II GT 1.8Turbo

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Já bych měl dotaz související se sedačkama - v čem je rozdíl u židlí za 3 a 6.000.- ? Např. tato a nějaký Sparco. Je to konstrukcí, homologací nebo jen značkou??? A z hlediska bezpečnosti je rozdíl mezi židlí za 3, 10 nebo 15.000,-? A sklopný sedačky (pochopitelně vyšší cena) jsou dobrý v tom, že jsou praktický např do 3D auta nebo luxusním dělá možnost nastavení opěradla, ale když si člověk kupuje takovou sedačku, tak asi od "jízdy" v ní něco očekává a nebude v ní ležet. Hlavní by mělo být držení a ochrana těla.
.......
teď nevim jestli jsem se jen ptal nebo si i sám odpověděl :ja_nic:

máca

Příspěvek od máca »

my tu jacky mame v zavodaku na amatersky kopce a jestli muzu by uprimnej, ak nic mo, auto dostalo ranu a sedacka se normalne zlomila, ane se neohla, ale proste praskla ve svarech, to je asi ten rozdil treba mezi ni a sparcem, videl sem plno bouracek a ty"drazsi" sedacky to v ydrzeli, tak bych asi radeji volil neco starsiho ale kvalitniho za ty samy penize, precijen nikdy nevis co se stane a ani 4 bodovy pasy ti nepomuzou, kdyz se to pod tebou zlomi :roll:

Robik

Příspěvek od Robik »

Já mám tu Autostyle v modrém barvě - skořepiny....a jsem spokojený....navíc to že má trubkový rám vůbec nevadí....teda alespon mě ne....člověk je v ní pořádně zapuštěný.... 8)
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků

http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

fakie vw
Kontaktovat uživatele:

gti

Příspěvek od fakie vw »

No právě o te jackie sport jsem slyšel taky,že se rozletěla na kusy. Tady ale jsou ty trubky tak myslím,že by měla vydržet víc.
VW golf II GT 1.8Turbo

Beaver

Příspěvek od Beaver »

máca píše:my tu jacky mame v zavodaku na amatersky kopce a jestli muzu by uprimnej, ak nic mo, auto dostalo ranu a sedacka se normalne zlomila, ane se neohla, ale proste praskla ve svarech, to je asi ten rozdil treba mezi ni a sparcem, videl sem plno bouracek a ty"drazsi" sedacky to v ydrzeli, tak bych asi radeji volil neco starsiho ale kvalitniho za ty samy penize, precijen nikdy nevis co se stane a ani 4 bodovy pasy ti nepomuzou, kdyz se to pod tebou zlomi :roll:
Ktera JACKY to presne byla ? :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Sparco se dělá nesklopitelná všechno krom sprint a speed jenom lamino ne?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

máca

Příspěvek od máca »

Beaver píše:
máca píše:my tu jacky mame v zavodaku na amatersky kopce a jestli muzu by uprimnej, ak nic mo, auto dostalo ranu a sedacka se normalne zlomila, ane se neohla, ale proste praskla ve svarech, to je asi ten rozdil treba mezi ni a sparcem, videl sem plno bouracek a ty"drazsi" sedacky to v ydrzeli, tak bych asi radeji volil neco starsiho ale kvalitniho za ty samy penize, precijen nikdy nevis co se stane a ani 4 bodovy pasy ti nepomuzou, kdyz se to pod tebou zlomi :roll:
Ktera JACKY to presne byla ? :wink:
nevim presne oznaceni, ale je to ta nejlevnejsi od nich, tusim ze stala neco kole 3200, ale typ uz nevim :(

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“