predem diky za rady!
vypln predniho narazniku ???
vypln predniho narazniku ???
tak sem konecne hondici vyrobil novej predek
ted ceka nez vydelam na barvu, abych ho moh nalakovat tak bych zatim chtel vymyslet vypln. tahokov je pro me az posledni varianta a leda cernej s velkejma okama... predstavoval bych si spis neco plastovyho co by vypadalo jako ze to tam je original, treba vykuchat z jinyho narazniku, ale zatim sem nepotkal zadny auto ktery by melo mrizku co by se mi libila a byla dost velka (nebranim se ani spojeni z vice kusu, ale max asi ze 2), rozmer je cca 138x20
predem diky za rady!
predem diky za rady!
- Přílohy
-
- DSC00139.JPG (217.03 KiB) Zobrazeno 1859 x
jj koukam uz dva tejdny, se ví
jedu do prace a furt cumim autum na narazniky 
2 panda: koukal sem na toho golfa a to by se mi celkem libilo, i vysoka bude vic nez dost, ale obavam se ze by mi nestacily dve na sirku a tri uz bude hrozna palka na takovyhle novy auto, ale vemu si do auta metr a az ho nekde potkam nazivo tak to zmerim
pac rozmer asi nikde sehnat nepude...
2 panda: koukal sem na toho golfa a to by se mi celkem libilo, i vysoka bude vic nez dost, ale obavam se ze by mi nestacily dve na sirku a tri uz bude hrozna palka na takovyhle novy auto, ale vemu si do auta metr a az ho nekde potkam nazivo tak to zmerim
a co tohle, je to jak tahokov, ale řekl bych, že je to z plastu...
vím že to tady kdysi dávno někdo sháněl a tuším že ho lidi odkázali do OBI, jak dopadl, nevím

vím že to tady kdysi dávno někdo sháněl a tuším že ho lidi odkázali do OBI, jak dopadl, nevím

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: vypln predniho narazniku ???
sháněl to fazole, pokud vim...
já bych tam vrznul jenom pár příček nad sebe 
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
jo já si nebyl jistej, jestli tomu někomu fazole poradil, nebo to sháněl přímo vonBrutus píše:sháněl to fazole, pokud vim...já bych tam vrznul jenom pár příček nad sebe
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
HANYSx píše:tak sem konecne hondici vyrobil novej predekted ceka nez vydelam na barvu, abych ho moh nalakovat tak bych zatim chtel vymyslet vypln. tahokov je pro me az posledni varianta a leda cernej s velkejma okama... predstavoval bych si spis neco plastovyho co by vypadalo jako ze to tam je original, treba vykuchat z jinyho narazniku, ale zatim sem nepotkal zadny auto ktery by melo mrizku co by se mi libila a byla dost velka (nebranim se ani spojeni z vice kusu, ale max asi ze 2), rozmer je cca 138x20
predem diky za rady!
jej to je ta honda stěma zadníma šílenejma světlama jak byla v tematu "
[Pics] Mladá na lovu, aneb fotky upravených aut z ulic - 2.
jak má ty 4x kulatý světla v chromovejch čtverečkách?
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
v obi to neměli, měli jenom rohožku před dveře a do dřezu
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
to by se mi taky pacilo sehnal to nekdo nekde uz ?
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
http://www.tuningshop.cz/Plastova-mrizk ... 36649.html
http://shop.ep-tuning.cz/product_info.p ... f0a908ee39
http://shop.ep-tuning.cz/product_info.p ... f0a908ee39
Škoda Favorit 135 LS - minulost
Ford Focus 2.0i Trend - přítomnost
Ford Focus 2.0i Trend - přítomnost
mc-otka píše:HANYSx píše:tak sem konecne hondici vyrobil novej predekted ceka nez vydelam na barvu, abych ho moh nalakovat tak bych zatim chtel vymyslet vypln. tahokov je pro me az posledni varianta a leda cernej s velkejma okama... predstavoval bych si spis neco plastovyho co by vypadalo jako ze to tam je original, treba vykuchat z jinyho narazniku, ale zatim sem nepotkal zadny auto ktery by melo mrizku co by se mi libila a byla dost velka (nebranim se ani spojeni z vice kusu, ale max asi ze 2), rozmer je cca 138x20
predem diky za rady!
jej to je ta honda stěma zadníma šílenejma světlama jak byla v tematu "
[Pics] Mladá na lovu, aneb fotky upravených aut z ulic - 2.
jak má ty 4x kulatý světla v chromovejch čtverečkách?
ty svetla sou sileny joo ?
aTo mY dEkujMe PaNeFiesta píše:ten před. nárazník se mi velmi páčí....
tak si sežeň chladič oleje dej si ho do tý díry a máš to jednoduši, řekni někomu ať ti udělá vtčko
vw golf II 1.6 carb.
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>
samozrejme by to bylo reseni nejefektivnejsi, ale honda je pro me uzitkovy auto, kterymu zustane motor vicemene v serii, takze ho zase az tak nepotrebuje. Penize co by stal chladic oleje na hondu si rasi schovam treba na vacku do taunusemcsow píše:tak si sežeň chladič oleje dej si ho do tý díry a máš to jednoduši, řekni někomu ať ti udělá vtčko
- F.l.a.n.e.l.
Jen si to házím nahoru ať se mi to lépe hledá

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Hele kluci, ty plastve z včelího úlu bych chtěl sehnat někdo mi řikal že kubi desgin něco má ale ne přesně to co ma audi rs4,6 či G5 GTI