Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli má dneska cenu ještě kupovat takovýhle auto - přeci jen je to rok 92 a 15let starý auto - mám trochu strach. Naproti tomu se mi MX3 hrozně líbí a navíc přímu u téhle to dost vypadá, že se majítel staral (popis: Mazda MX-3 1.8 V6 r92 ABS,El-šíbr,zrc,okna centrál+al-Dálkové ovl.Vyhřívaná vš 4 sedadla,parkovací system,lak Ferrari-odst. F1.Homolog.folie,kodovaná skla.NOVÉ-rozvody,akumul,tlumiče KYB,kotouče,výfuk,rezonátor,zad díl Remus,čepy stabilizátoru,modré čelní okno). Není to bazar, je to přímo od majitele, který bydlí pár km ode mě. Chci se na to jet podívat, ale známý se kterým jsem se o ní bavil mi tvrdí, že mazdy hnijou a že bych za chvíli do toho musel znovu rvát prachy. Cena je uvedená 90tis. což mě teda příjde dost oproti jiným podobnýmnabídkám, ale zkusim ještě o ceně jednat.
Fotky, které majitel přidal do inzerátu:
Proto bych se tady rád poptal na názory, má cenu kupovat takový auto při té ceně? A co ta koroze? Je to pravda, je jasné, že nějak ano, ale opravdu tak hnijou lemy, jak tvrdí známý? Díky za odpověďi.