Di do hajzluschade.fan píše:já tam byl dvakrát voeScary_movie píše:Hele obchodujischade.fan píše: jo tak to určitě pojedeNech si toho a doraž někdy do EDENU na sraz...
jel jsem s lukashem...di do hajzlu
už víš?
Praha 6
- Scary_movie
Re: Praha 6
Škoda GSW - Můj život vlastně měří jenom čtvrt míle, nic jinýho mě nezajímá. Na těch deset vteřin, nebo míň jsem volnej.
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
jo tak to fakt nevim.možná o vikendu,ale jen jestli prace dovolí...Scary_movie píše:A kdy tam pojedeš?lefi píše:Když zajedeš pro mě apak do říčan a zpět tak je za 500 necham..jinak za 750 až tam pojedu![]()
- Scary_movie
Kurňa, to je prekérka.... Výjde mě to líp za 500 nebo za 750 ?? hm tak asi počkám až tam pojedeš, ale aby byl ještě sníhlefi píše:jo tak to fakt nevim.možná o vikendu,ale jen jestli prace dovolí...Scary_movie píše:A kdy tam pojedeš?lefi píše:Když zajedeš pro mě apak do říčan a zpět tak je za 500 necham..jinak za 750 až tam pojedu![]()
Škoda GSW - Můj život vlastně měří jenom čtvrt míle, nic jinýho mě nezajímá. Na těch deset vteřin, nebo míň jsem volnej.
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
hmm tak asi jdu do hajzlu,protože sockou se tam nepotáhnuScary_movie píše:Di do hajzluschade.fan píše:já tam byl dvakrát voeScary_movie píše:Hele obchodujiNech si toho a doraž někdy do EDENU na sraz...
jel jsem s lukashem...di do hajzlu
už víš?
Težko říct, ale asi jo. Jedeš v neděli? Jestli ne tak jdi do hajzlu
sw20
- Scary_movie
Ale nevzpomínám si, že bych tam vyděl eMBéčko... Hele, ty mě klameš...schade.fan píše:hmm tak asi jdu do hajzlu,protože sockou se tam nepotáhnuScary_movie píše:Di do hajzluschade.fan píše: já tam byl dvakrát voejel jsem s lukashem...di do hajzlu
už víš?
Težko říct, ale asi jo. Jedeš v neděli? Jestli ne tak jdi do hajzlu
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
tak určitě to budeš mít na stejno bych řeklScary_movie píše:Kurňa, to je prekérka.... Výjde mě to líp za 500 nebo za 750 ?? hm tak asi počkám až tam pojedeš, ale aby byl ještě sníhlefi píše:jo tak to fakt nevim.možná o vikendu,ale jen jestli prace dovolí...Scary_movie píše:A kdy tam pojedeš?![]()
) A jako jakej mají vzorek?
- Scary_movie
A za 750 jich prodáš kolik? Dvě or čtyři?lefi píše:tak určitě to budeš mít na stejno bych řeklScary_movie píše:Kurňa, to je prekérka.... Výjde mě to líp za 500 nebo za 750 ?? hm tak asi počkám až tam pojedeš, ale aby byl ještě sníhlefi píše: jo tak to fakt nevim.možná o vikendu,ale jen jestli prace dovolí...) A jako jakej mají vzorek?
jinak vzorek si moc nepamatuju,ale byly jak novy...nikdy mě nikde nenechaly...
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
Tak řeč byla o dvouch že jo...4 chci nechat za 1500,takže 750 jen za dvě!
- Scary_movie
Beru dvě:-) Zadní bych prosillefi píše:Tak řeč byla o dvouch že jo...4 chci nechat za 1500,takže 750 jen za dvě!
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
říkám,že jsem jel s lukashem feldouScary_movie píše:Ale nevzpomínám si, že bych tam vyděl eMBéčko... Hele, ty mě klameš...schade.fan píše:hmm tak asi jdu do hajzlu,protože sockou se tam nepotáhnuScary_movie píše:Di do hajzluTežko říct, ale asi jo. Jedeš v neděli? Jestli ne tak jdi do hajzlu
sw20
Tak buďto někde v říčanech nebo v Pha 6...
- Scary_movie
Stále si nemůžu vybavit obličej. Nejsi to ty jak když odjížděl "Di do hajzlu" tak jsme stáli ty, gizmo a já??? Pokud jo tak už vím... Ale byla to síla... Málem si vletěl do toho BMW???schade.fan píše:říkám,že jsem jel s lukashem feldouScary_movie píše:Ale nevzpomínám si, že bych tam vyděl eMBéčko... Hele, ty mě klameš...schade.fan píše: hmm tak asi jdu do hajzlu,protože sockou se tam nepotáhnu
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
- Scary_movie
V PH6 to bude lepší, ještě se domluvíme:-) Nejezdíš do EDENU?
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
- Scary_movie
Už víííím. Ty vole. A kde bydlíš?schade.fan píše:scary:jj to jsem já...jak jsi mě tam tlačil v tom vozejku
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
kvuli světlé výšce svého vozu tam nejezdim protože bych tam nezajel...Scary_movie píše:V PH6 to bude lepší, ještě se domluvíme:-) Nejezdíš do EDENU?
- Scary_movie
Jo aha... Tak to o tobě Berry mluvil. Že se tam nevejdeš. Tak do prvního patra zaparkuješ a do druhé seběhneš:-)lefi píše:kvuli světlé výšce svého vozu tam nejezdim protože bych tam nezajel...Scary_movie píše:V PH6 to bude lepší, ještě se domluvíme:-) Nejezdíš do EDENU?
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
auto
No to je blbi aby tam sbihal tak bychoms e sesli v prvnim kdyz by ans bylo min jinak asi nepojedu nemam zatim gumy 
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- Scary_movie
Berry byl si někdy v tom prvním patře? Tam se nesejdeme, protože tam parkují zákazníci a ne tvrdí hoši vod EDENUBerry píše:No to je blbi aby tam sbihal tak bychoms e sesli v prvnim kdyz by ans bylo min jinak asi nepojedu nemam zatim gumy
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
to sice jo ale to na ten sraz skoro nemusim jezdit.a hlavně se mi rozhodně nechce nechavat auto z dohledu zrovna v podzemních garažích...
- Scary_movie
Je mi to jasné. To chce vzduchovej podvozek:-) A nemáš osobní vůz?lefi píše:to sice jo ale to na ten sraz skoro nemusim jezdit.a hlavně se mi rozhodně nechce nechavat auto z dohledu zrovna v podzemních garažích...
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
Scary_movie píše:Je mi to jasné. To chce vzduchovej podvozek:-) A nemáš osobní vůz?lefi píše:to sice jo ale to na ten sraz skoro nemusim jezdit.a hlavně se mi rozhodně nechce nechavat auto z dohledu zrovna v podzemních garažích...
jasně že mam,pravě tim tam nezajedu,ja tam nezajedu kvuli tomu že bych se na vejšku nevešel,ale kvuli tomu jak to mám nízky.bych nesjle ty hupy
- Scary_movie
Tak buď se nevejdeš výškou, nebo jak to je nízký... Ty jo, tak to si v ritilefi píše:Scary_movie píše:Je mi to jasné. To chce vzduchovej podvozek:-) A nemáš osobní vůz?lefi píše:to sice jo ale to na ten sraz skoro nemusim jezdit.a hlavně se mi rozhodně nechce nechavat auto z dohledu zrovna v podzemních garažích...
![]()
![]()
![]()
![]()
ty si vuuul:D
jasně že mam,pravě tim tam nezajedu,ja tam nezajedu kvuli tomu že bych se na vejšku nevešel,ale kvuli tomu jak to mám nízky.bych nesjle ty hupy
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
sraz
Lefi tak do -1 sjedes ne takkdyz nas bude malo, tak by to mohlo byt v -1 stejen de o prd 
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Re: sraz
ja nevim přesně jak to tam vypada,ale napřiklad takovy ty retardery jak jsou postaveny a pokryty asfaltem nevyjedu....takže asi tak nějak.Berry píše:Lefi tak do -1 sjedes ne takkdyz nas bude malo, tak by to mohlo byt v -1 stejen de o prd
- Scary_movie
Berry: Já tam jel jednou, když byl EDEN poprvé. Protože jsem jel o něco dříve a jel si koupit něco k pití a měl jsem problém zaparkovat (najít místo k zaparkování)... Kdyby bylo místo tak je jedno jestli -1 či -2Berry píše:Lefi tak do -1 sjedes ne takkdyz nas bude malo, tak by to mohlo byt v -1 stejen de o prd
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
Hele parchanti jakto že nejste nikdo ve škole sakra 
- Scary_movie
Lefi: helelefi píše:Hele parchanti jakto že nejste nikdo ve škole sakra
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
Re: halo
já vim,ale když chceš začít opravdu styling tak musíš spoustu věcí obětovat...Berry píše:Ja jsem v pracijinak toje prakticky auto koukam