Nekonečná hádka o ničem

Tuningová scéna ve Varech a okolí
zvooky
Kontaktovat uživatele:

Re: moderator esklada?

Příspěvek od zvooky »

stenlis píše:nechápu nad čim se tady rozčilujete. to že dan zamknbul čtyři témata ve kterých se dokážete bavit první stranu,.a pak tam melete píčoviny. a vůbec to stim tématem nesouvisí . měli by ste se podívat očem tam kecáte a očem to téma je. ale zásadně jsem proti ....
už ani sem na Kv. fofum nechodim .... protože já zapoměl """tuning chce čas""""
jak malý děti...
nejsem sám kdo si myslí že karlovarský forum je vo ničem.
S tim tuning chce čas snad nařažíš na mě????
BBS Motorsport

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

stenlis píše:nechápu nad čim se tady rozčilujete. to že dan zamknbul čtyři témata ve kterých se dokážete bavit první stranu,.a pak tam melete píčoviny. a vůbec to stim tématem nesouvisí . měli by ste se podívat očem tam kecáte a očem to téma je. ale zásadně jsem proti ....
jak malý děti...
kdyz sem nelezes tak co tady delas? :D

tuning chce cas, to je pravda, styling je rychlejsi 8)
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

Se mi libi,jak se zase hleda jeden clovek,kterej za vsechno muze...klasickej KOMUNISTICKEJ postup.Neco se stane,najde se JEDEN,na kteryho se to hodi a tradaaa....toho jednoho budeme drbat a pomlouvat,ale hlavne ze mame klid.A jestli mame cisto na svym dvorecku...o tom nemluvime,protoze musime preci pomlouvat,shazovat,urazet a zesmesnovat....
Nikoho tady nenapadlo,ze se treba mohlo shodnout vic lidi.Ze za tim nemusi nutne byt jen jeden.A jestli tady zas nekdo vytahne kecy typu...SRABARNA DELAT TO ZA ZADY....fakt vtipny....pri defenestraci jim taky nerikali "za 5 minut vas prijdeme vyhodit z okna"....
Kdyz uz to tady resite...dle me by nemel moderator mluvit sproste,prosazovat jednu vec,urazet ostatni,natoz je zesmesnovat,nebo nekomu vyhrozovat atd...kazdej at si sahne do svedomi a popremejsli.
A jestli zas nekdo napise,ze sem Mirek Dusin....no a ???Byl to slusnej kluk 8)
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Mikael píše:Se mi libi,jak se zase hleda jeden clovek,kterej za vsechno muze...klasickej KOMUNISTICKEJ postup.Neco se stane,najde se JEDEN,na kteryho se to hodi a tradaaa....toho jednoho budeme drbat a pomlouvat,ale hlavne ze mame klid.A jestli mame cisto na svym dvorecku...o tom nemluvime,protoze musime preci pomlouvat,shazovat,urazet a zesmesnovat....
Nikoho tady nenapadlo,ze se treba mohlo shodnout vic lidi.Ze za tim nemusi nutne byt jen jeden.A jestli tady zas nekdo vytahne kecy typu...SRABARNA DELAT TO ZA ZADY....fakt vtipny....pri defenestraci jim taky nerikali "za 5 minut vas prijdeme vyhodit z okna"....
Kdyz uz to tady resite...dle me by nemel moderator mluvit sproste,prosazovat jednu vec,urazet ostatni,natoz je zesmesnovat,nebo nekomu vyhrozovat atd...kazdej at si sahne do svedomi a popremejsli.
A jestli zas nekdo napise,ze sem Mirek Dusin....no a ???Byl to slusnej kluk 8)
Co to meles, se zadnej vinik nehleda, mluvil sproste stejne jako ja (jestli to byl duvod, spis se mu proste nelibilo ze sem na nej byl osklivej), takze at slozi funkci, a to ze neco zaridil za mymy zady, to je normalni jo???
Mozna ze je cas na jinyho moda,proc ne, ale ten postup je KOMOUSSKEJ
A nemel by idealni moderator aspon umet psat Cesky a nedelat hrubky v kazdy 2. vete???
Ze se shodlo vic lidi, to jako ON a TY?
Ano Mirek Dusin byl slusnej kluk, ale ty si na nej jen hrajes, pac moje zkusenost je uplne jina
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

Zarizovani za zady si nikdy nedelal ???Tak to abych se zasmal...
A opet ti rikam....vysvetli svou zkusenost....opet se opakuji...uz sem ti to tady jednou psal a odpoved zadna...Kdyz uz neco zacnes,dotahni si to do konce.Pak se nediv,ze se dela neco za zady...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Mikael píše:Zarizovani za zady si nikdy nedelal ???Tak to abych se zasmal...
A opet ti rikam....vysvetli svou zkusenost....opet se opakuji...uz sem ti to tady jednou psal a odpoved zadna...Kdyz uz neco zacnes,dotahni si to do konce.Pak se nediv,ze se dela neco za zady...

o me zkusenosti vis sakra moc dobre (na 100%) nedelej blbyho :wink: neni treba to tady rozepisovat

A copak jsem udelal za zady, napis???
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

ARV6 píše:

o me zkusenosti vis sakra moc dobre (na 100%) nedelej blbyho :wink: neni treba to tady rozepisovat

To teda nevim...a rikal sem ti at to tady nerozepisujes,ale resis to osbne...ale to je zrejme pod tvoji uroven.A KOMUNISTICKEJ zpusob je taky to,ze se neco doslechnu,vice mene mi to nekdo naprasi,donese a ja to vezmu za svy,aniz bych to nejak resil... 8)
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

stenlis

Příspěvek od stenlis »

zvooky píše:
jak malý děti...
S tim tuning chce čas snad nařažíš na mě????
ne nenarážim.
já nelezu já jen řekl svůj názor.

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

wrenklin píše:klid klid at je tu moderatorem ten kdo tu byl driv a PODLE ME kdo sem nechce chodit at sem nechodi jeho problem BASTA.
JENZE JA DOTOHO NEMAM CO KECAT pac sem tu skoro nejmin ze vsech ,ale zato mam vsecky rad :lol: 8)
to sem nevedel ze ARV6 V12 UZ NESU MODERTOLKINK :oops:
klid tu byl.. a to byl moderátor esklada a amogh ale i to se někomu nelíbilo tak se udělali další. a k čemu?? k ničemu..akorád ke skáze :potlesk:
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

Eskláda píše:5)V SEKCI FORD moderuji taky a proč je tam klid a tady ne?? hm? stále je to tedy vše mnou?
je divný že na tohle nikdo nereagoval.. :?:
S-MAX

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Eskláda píše:
Eskláda píše:5)V SEKCI FORD moderuji taky a proč je tam klid a tady ne?? hm? stále je to tedy vše mnou?
je divný že na tohle nikdo nereagoval.. :?:
a co ty tam moderujes??? :smich2:

temata tam zadny zamkly nevidim
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Eskláda píše:
wrenklin píše:klid klid at je tu moderatorem ten kdo tu byl driv a PODLE ME kdo sem nechce chodit at sem nechodi jeho problem BASTA.
JENZE JA DOTOHO NEMAM CO KECAT pac sem tu skoro nejmin ze vsech ,ale zato mam vsecky rad :lol: 8)
to sem nevedel ze ARV6 V12 UZ NESU MODERTOLKINK :oops:
klid tu byl.. a to byl moderátor esklada a amogh ale i to se někomu nelíbilo tak se udělali další. a k čemu?? k ničemu..akorád ke skáze :potlesk:
vzpomen si na tu dobu, zkus to, ano bylo to to obdobi kdy jsi mazal prispevky, a to ve velkym, pak jsi moderator nebyl az pozdeji sis to zpet vybrecel?

A celou tu dobu ktera vedla "ke zkaze" jsi byl taky moderator, a cos delal? Nic. Tak ted drz hubu mas na tom stejnej podil

A ted neco delej at to z ty zkazy vyvedes, ukaz se ty kingu, plnou hubu kydu tak se predved :lol:
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Mikael píše:
ARV6 píše:

To teda nevim...a rikal sem ti at to tady nerozepisujes,ale resis to osbne...ale to je zrejme pod tvoji uroven.A KOMUNISTICKEJ zpusob je taky to,ze se neco doslechnu,vice mene mi to nekdo naprasi,donese a ja to vezmu za svy,aniz bych to nejak resil... 8)
Ne neni to pod moji uroven, jenom se uz nehci babrat v necem z ceho sem byl tenkrat dost hotovej....

"A KOMUNISTICKEJ zpusob je taky to,ze se neco doslechnu,vice mene mi to nekdo naprasi,donese a ja to vezmu za svy,aniz bych to nejak resil"

a neudelals presne to s tema nasima pomluvama jak rikas???
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Sádra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sádra »

To si to budete vycitat stale?Kdyz to tak ctu,tak by to mel byt vazne nekdo jiny....a hadat se muzete pres SZ snad

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Sádra píše:To si to budete vycitat stale?Kdyz to tak ctu,tak by to mel byt vazne nekdo jiny....a hadat se muzete pres SZ snad
jo klidne jsem pro, at se to tady obmeni, Amogh at zustane jako cestny predseda, a Hattori (samo jestli vubec bude chtit) je moderator. Tecka
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

Ne neudelal...nadval sem vam za to???Resil sem to nejak???
Pomlouvat umi kazdej.Sice se rika na kazdym sprochu pravdy trochu,ale verit povidackam...trochu hloupy...
BTW...hotovej si z toho byl naprosto zbytecne 8)
A jeste jedna vec...popremejslej,kdo za tebou po 5-ti dnech pribehl a nakukal ti ty kraviny...tomu rikam "kamard do deste" 8)
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Mikael píše:Ne neudelal...nadval sem vam za to???Resil sem to nejak???
Pomlouvat umi kazdej.Sice se rika na kazdym sprochu pravdy trochu,ale verit povidackam...trochu hloupy...
BTW...hotovej si z toho byl naprosto zbytecne 8)
A jeste jedna vec...popremejslej,kdo za tebou po 5-ti dnech pribehl a nakukal ti ty kraviny...tomu rikam "kamard do deste" 8)
No zajimavy veci mi hlavne rekla Kata, ale opravdu to nechci rozebirat, je to pro mne pase... Pro mne jsi pricina cely ty veci ty s tvym povedenym kamosem. To sem ale uz nechtel vubec resit

Opravdu si myslis ze Kladicek by tady byl dobrej moderator??? Tomu neverim
Naposledy upravil(a) ARV6 dne 24 led 2007 13:57, celkem upraveno 1 x.
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

láďo přestaň se vztekat jo..
nevim kde pořád bereš nějaký mazaní příspěvků! chci důkaz ne řeči..
S-MAX

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Eskláda píše:láďo přestaň se vztekat jo..
nevim kde pořád bereš nějaký mazaní příspěvků! chci důkaz ne řeči..
nemyslim ted, ale tesne jeste nez jsem se stal modem, si mazal pro tebe nepohodlny prispevky ve velkym to nepopres, a pak jsi se to snazil zehlit po SZ, skoda ze jsem je uz smazal... Tak se ted nediv
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

:shock: co to meleš?? nechápu o co ti pořád jde?? dej mi důkaz a budu už v klidu ale tohle??

nebo se na to tady vysereme uplně a je to.. tak jak to tady udělalo už plno lidí a díky komu..
S-MAX

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

Cekal sem,kdy vytahnes Katu...zeptam se te takhle.Kdyz na tebe bude nekdo rvat opravdu hodne nahlas a nadavat ti sproste,myslis si,ze zustanes naprosto v klidu a budes mluvit uvazlive???
A dalsi vec,ja tam byl s pritulkou.A nechtej po me,abych nekoho hlidal.Za chovani si je kazdej zodpovednej sam,tak tady prosimte nikoho neobvinuj...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Eskláda píše::shock: co to meleš?? nechápu o co ti pořád jde?? dej mi důkaz a budu už v klidu ale tohle??

nebo se na to tady vysereme uplně a je to.. tak jak to tady udělalo už plno lidí a díky komu..
jeste rekni ze to neni pravda??? To by sis snad uz delal prdel

Myslim ze i ostatni si vzpomenou jak jako dusledek toho jsem psal cerveny napisy

A prisel jsi kvuli tomu o moderatorstvi
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Mikael píše:Cekal sem,kdy vytahnes Katu...zeptam se te takhle.Kdyz na tebe bude nekdo rvat opravdu hodne nahlas a nadavat ti sproste,myslis si,ze zustanes naprosto v klidu a budes mluvit uvazlive???
A dalsi vec,ja tam byl s pritulkou.A nechtej po me,abych nekoho hlidal.Za chovani si je kazdej zodpovednej sam,tak tady prosimte nikoho neobvinuj...
Ale notak, to neni duvod si vymyslet... Ne tys tam nebyl s pritulkou, ony tam byly samy, a pozdeji ste se tam prisrali (asi jsi ji chtel kontrolovat ci co)
Konec o tomhle tematu koncim
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

ARV6 píše:
Eskláda píše::shock: co to meleš?? nechápu o co ti pořád jde?? dej mi důkaz a budu už v klidu ale tohle??

Myslim ze i ostatni si vzpomenou jak jako dusledek toho jsem psal cerveny napisy

to nebylo ale kvůli tomu že bych mazal příspěvky ale kvůli tomu že jsi tady všem cpal že je mažu a na to jsem ti dal upozornění,na to jsi nereagoval tak přišel lock a to jsi si zase ty vybrečel u miloše.. nevim
S-MAX

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

ARV6 píše:
Mikael píše:Cekal sem,kdy vytahnes Katu...zeptam se te takhle.Kdyz na tebe bude nekdo rvat opravdu hodne nahlas a nadavat ti sproste,myslis si,ze zustanes naprosto v klidu a budes mluvit uvazlive???
Ale notak, to neni duvod si vymyslet... Ne tys tam nebyl s pritulkou, ony tam byly samy, a pozdeji ste se tam prisrali (asi jsi ji chtel kontrolovat ci co)
A tohle vis jak???Tys tam byl taky ??? :smich:
Vis co je malinkej problem???My sme se nikam nesrali.Holky prisly samy... 8)
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

Mikael píše:
ARV6 píše:
se bavíte o tom jak jste mi vyprávěli s hanzem?? :smich: :koupelna:
S-MAX

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Eskláda píše:
ARV6 píše:

to nebylo ale kvůli tomu že bych mazal příspěvky ale kvůli tomu že jsi tady všem cpal že je mažu a na to jsem ti dal upozornění,na to jsi nereagoval tak přišel lock a to jsi si zase ty vybrečel u miloše.. nevim
ty zas... kriple, lzes ted uplne brutalne

A miloshovi jsem NIKDY nepsal, to se ho klidne zeptej
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

Eskláda píše:
Mikael píše:
ARV6 píše: Ale notak, to neni duvod si vymyslet... Ne tys tam nebyl s pritulkou, ony tam byly samy, a pozdeji ste se tam prisrali (asi jsi ji chtel kontrolovat ci co)
se bavíte o tom jak jste mi vyprávěli s hanzem?? :smich: :koupelna:
To ti asi rikal Hanz...ja te dloooouho nevidel...ale ano,o tom "nicem" se bavime... 8)
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

stop píšu laďovi SZ o klid a bez nadavek..nikdo mu tady taky nenadava 8)
píšu to jen aby jste to věděli a on to pak nemohl zase někde použít..
S-MAX

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Mikael píše:
ARV6 píše:
jak jsem rekl, konec. Klada to ted rozstipl. U mne jsi skoncil jako podvratak, ale samo se tomu divis vid?
Naposledy upravil(a) ARV6 dne 24 led 2007 14:15, celkem upraveno 1 x.
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Odpovědět

Zpět na „Karlovy Vary“