Ritchma píše:Hele lidi kdo má z Prahy 13 myčku a používá tablety? Máme zanussi myčku a přestali se v ní normálně rozpouštět tablety, nikdy sem to s žádnou myčkou nezažil, prostě se po umytí otevře myčka a v tý přihrádce na tabletu je tableta skoro netknutá jenom lehce rozmočená, v zanussi nám řekli že ty tablety testovali různý a že se špatně rozpouštěj a že navíc můžou změnit ve vodárnách tvrdost vody bo co a že pak se to špatně rozpouští. Mě to příjde jako kravina
schade.fan píše:ale alehomer01 píše:hele stačí když si sedneš do auta, tak zapnout pásy, seřídit si všechny zrcátka a nezapomenout na ruční brzdu![]()
a co rozsvítit???
když si vzpomenu jak jsem se dlouho rozhodoval jestli už je to všechno...
a to jsem si málem zapoměl zavřít plexi
No já sem právě nikdy nezažil že by se tableta nerozpustila ale prostě ta tableta ne že by tam zůstal kousek, ale vypadá jako kdyby jí jenom někdo lehce postříkal vodou, prostě je tam celá. Dřív sme měli bosch a bez problémů, tady je kuchyně dělaná na zakázku a bohužel spotřebiče zanussi. Každej výrobek od nich se pořád kazí, šílená značkaHensel píše:Ritchma píše:Hele lidi kdo má z Prahy 13 myčku a používá tablety? Máme zanussi myčku a přestali se v ní normálně rozpouštět tablety, nikdy sem to s žádnou myčkou nezažil, prostě se po umytí otevře myčka a v tý přihrádce na tabletu je tableta skoro netknutá jenom lehce rozmočená, v zanussi nám řekli že ty tablety testovali různý a že se špatně rozpouštěj a že navíc můžou změnit ve vodárnách tvrdost vody bo co a že pak se to špatně rozpouští. Mě to příjde jako kravina
čauky tak kamaráde to bude asi nějakejma erekcema na slunic bo nám se dnes doma zase v BOSCHce nerozpustil prášek...ale asi to bude tím, že jsem ho tam dal moc
Scary_movie píše:Jo to když já dělal řidičák, tak to se svítit ještě nemuselo. Byl krásný červnový den a já si to takhle v sandálkách vyšlapuji do autoškoly. Vedle mě v učebně sedí samí starší páni (něco jako Houmr) a houpijí se na židlích. Najednou přišel do učebny pan komisár a já vůl si stoupnul. Všichni se začali smát a já si teda zase sednul. Jízdu jsem jel jako poslední a na komisárovi bylo vidět, že je vyčerpaný a že už mu to je jedno. Sedl jsem do vozu (tehdy ještě Škoda Felicie 1.3 MPi LPG) a připoutal se, srovnal si jenom vnitřní zrcátko, do vnějších jsem se jenom podíval. V levém jsem viděl zadní dveře a v pravém instruktorovu ruku. Nastartoval jsem, za jedna, pustil ručku, přidal plyn, pustil spojku a jel jsem. Test byl fakt dobrej a tak jsem to odhadovaně zaškrtal. Technickou jsem zvládl. Konečný výsledek jízda OK, test KO a technika OK. No za pár dní jsem tam šel znova udělal test a od té doby jsem pirát silnic s bodovým systémem...
Co je cipe. Počkej až tam budeš srát bobky ty. Tož to si eště povíme...schade.fan píše:Scary_movie píše:Jo to když já dělal řidičák, tak to se svítit ještě nemuselo. Byl krásný červnový den a já si to takhle v sandálkách vyšlapuji do autoškoly. Vedle mě v učebně sedí samí starší páni (něco jako Houmr) a houpijí se na židlích. Najednou přišel do učebny pan komisár a já vůl si stoupnul. Všichni se začali smát a já si teda zase sednul. Jízdu jsem jel jako poslední a na komisárovi bylo vidět, že je vyčerpaný a že už mu to je jedno. Sedl jsem do vozu (tehdy ještě Škoda Felicie 1.3 MPi LPG) a připoutal se, srovnal si jenom vnitřní zrcátko, do vnějších jsem se jenom podíval. V levém jsem viděl zadní dveře a v pravém instruktorovu ruku. Nastartoval jsem, za jedna, pustil ručku, přidal plyn, pustil spojku a jel jsem. Test byl fakt dobrej a tak jsem to odhadovaně zaškrtal. Technickou jsem zvládl. Konečný výsledek jízda OK, test KO a technika OK. No za pár dní jsem tam šel znova udělal test a od té doby jsem pirát silnic s bodovým systémem...![]()
já už tam jednou bobky sral voeScary_movie píše:Co je cipe. Počkej až tam budeš srát bobky ty. Tož to si eště povíme...schade.fan píše:Scary_movie píše:Jo to když já dělal řidičák, tak to se svítit ještě nemuselo. Byl krásný červnový den a já si to takhle v sandálkách vyšlapuji do autoškoly. Vedle mě v učebně sedí samí starší páni (něco jako Houmr) a houpijí se na židlích. Najednou přišel do učebny pan komisár a já vůl si stoupnul. Všichni se začali smát a já si teda zase sednul. Jízdu jsem jel jako poslední a na komisárovi bylo vidět, že je vyčerpaný a že už mu to je jedno. Sedl jsem do vozu (tehdy ještě Škoda Felicie 1.3 MPi LPG) a připoutal se, srovnal si jenom vnitřní zrcátko, do vnějších jsem se jenom podíval. V levém jsem viděl zadní dveře a v pravém instruktorovu ruku. Nastartoval jsem, za jedna, pustil ručku, přidal plyn, pustil spojku a jel jsem. Test byl fakt dobrej a tak jsem to odhadovaně zaškrtal. Technickou jsem zvládl. Konečný výsledek jízda OK, test KO a technika OK. No za pár dní jsem tam šel znova udělal test a od té doby jsem pirát silnic s bodovým systémem...![]()
já už tam jednou bobky sral voeScary_movie píše:Co je cipe. Počkej až tam budeš srát bobky ty. Tož to si eště povíme...schade.fan píše:Scary_movie píše:Jo to když já dělal řidičák, tak to se svítit ještě nemuselo. Byl krásný červnový den a já si to takhle v sandálkách vyšlapuji do autoškoly. Vedle mě v učebně sedí samí starší páni (něco jako Houmr) a houpijí se na židlích. Najednou přišel do učebny pan komisár a já vůl si stoupnul. Všichni se začali smát a já si teda zase sednul. Jízdu jsem jel jako poslední a na komisárovi bylo vidět, že je vyčerpaný a že už mu to je jedno. Sedl jsem do vozu (tehdy ještě Škoda Felicie 1.3 MPi LPG) a připoutal se, srovnal si jenom vnitřní zrcátko, do vnějších jsem se jenom podíval. V levém jsem viděl zadní dveře a v pravém instruktorovu ruku. Nastartoval jsem, za jedna, pustil ručku, přidal plyn, pustil spojku a jel jsem. Test byl fakt dobrej a tak jsem to odhadovaně zaškrtal. Technickou jsem zvládl. Konečný výsledek jízda OK, test KO a technika OK. No za pár dní jsem tam šel znova udělal test a od té doby jsem pirát silnic s bodovým systémem...![]()
A co??schade.fan píše:já už tam jednou bobky sral voeScary_movie píše:Co je cipe. Počkej až tam budeš srát bobky ty. Tož to si eště povíme...schade.fan píše:![]()
Lucky píše:Tak páni a dámové je to tadyyyyy...máám toooo!![]()
Sice v tom sněhu to bylo pošušňáníčko,ale je to tam....
![]()
![]()
Ale musím se přinzat,že z těch nervů budu mít snad žaludeční vředy
no já radši nebudu povídat test byl ok ,jízda kvuly rychlosti ko pač já neumím jezdit pomalu .a technika ok .ale dneska už mi jeto jedno sem prostě RE5PECTScary_movie píše:Jo to když já dělal řidičák, tak to se svítit ještě nemuselo. Byl krásný červnový den a já si to takhle v sandálkách vyšlapuji do autoškoly. Vedle mě v učebně sedí samí starší páni (něco jako Houmr) a houpijí se na židlích. Najednou přišel do učebny pan komisár a já vůl si stoupnul. Všichni se začali smát a já si teda zase sednul. Jízdu jsem jel jako poslední a na komisárovi bylo vidět, že je vyčerpaný a že už mu to je jedno. Sedl jsem do vozu (tehdy ještě Škoda Felicie 1.3 MPi LPG) a připoutal se, srovnal si jenom vnitřní zrcátko, do vnějších jsem se jenom podíval. V levém jsem viděl zadní dveře a v pravém instruktorovu ruku. Nastartoval jsem, za jedna, pustil ručku, přidal plyn, pustil spojku a jel jsem. Test byl fakt dobrej a tak jsem to odhadovaně zaškrtal. Technickou jsem zvládl. Konečný výsledek jízda OK, test KO a technika OK. No za pár dní jsem tam šel znova udělal test a od té doby jsem pirát silnic s bodovým systémem...
přesněScary_movie píše:Asi tak, dnes už mi to je fuck, co řákali v autoškole.... A----- žiju
tak gratulaceeeeeLucky píše:Tak páni a dámové je to tadyyyyy...máám toooo!![]()
Sice v tom sněhu to bylo pošušňáníčko,ale je to tam....
![]()
![]()
Ale musím se přinzat,že z těch nervů budu mít snad žaludeční vředy