Výjevy

Tuningová scéna ve Varech a okolí
Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

wrenklin píše::lol: nekde sem to vcera dokonce videl ukazovaly ten novej model a rikaly neco o tom ze bmw investovalo do rr,oni prece jenom vi co je dobry to mas to sami jako vw do lamborčíny :idea:
Hehe...to se asi Hattori rozpuli...jinak si myslim,ze "jen" investovali...ale nevim...tezko rict.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

zvooky
Kontaktovat uživatele:

Re: Výjevy

Příspěvek od zvooky »

Nějak tu přestavam všemu rozumet a tim padem me to přestava bavit i neco přispívat
BBS Motorsport

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

wrenklin píše::lol: nekde sem to vcera dokonce videl ukazovaly ten novej model a rikaly neco o tom ze bmw investovalo do rr,oni prece jenom vi co je dobry to mas to sami jako vw do lamborčíny :idea:
To oni sice investovali a určitě využívají určitou část know-how,ale myslím že by už z principu nikdy BMW nemohlo postavit,stejna jako žádná jiná automobilka na světě,něco jako Rolls-Royce!Samozřejmě že by mohli něco takovýho začít vyrábět,ale tohle auto se pohybuje ve sféře kde jméno znamená sakra hodně... :wink: Viz. například Phaeton!Ikdyž občas ani to jméno nestačí,to dokázal třeba Maybach... :roll: A Lamborghini neinvestovalo,resp. ho nekoupilo ani tak VW jako Audi! 8)
✠Luftwaffle✠

wrenklin

Příspěvek od wrenklin »

zase RR nenadnasej k oblakum furt je to auto pro nas nedostupne mne se treba taky libi A MARTIN A JEZDIM V BMW...
RR me doteka nicim nenadchlo az na ten kabrbliolet furt delali stejny limuziny akorad ze je obcas fejsliftovaly treba takej majbach se mi dizajnove libi vic jak celej rr.
tim chci rict ze kazdymu se libi neco jinyho :nono:

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Když se sem mají psát výjevy,tak vám povím dva výjevy co vypadly z dvou 15-16letejch kluků za kterejma jsem včera šel!Takže
"Alfa Romeo je sice hezčí než Kia,ale te je jinak daleko lepší než Alfa protože má lepší výbavu"
Do dvojkový Oktávky se dává stejnej motor jako do A8 a ta má oproti O2 lepší akorát interiér.
:lol:
✠Luftwaffle✠

wrenklin

Příspěvek od wrenklin »

se my ted liby ta nova Alfa VYPADA JAK MIURA

HATTORI 16 LETY HOLKY BYCH POCHOPIL ALE KLUCI :lol: :roll: :roll:

zvooky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zvooky »

:D tak to jsou super vyjevy, chtel bych videt jak jsi se u toho tvařil ty :D
BBS Motorsport

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

hattori_hanzo píše:Když se sem mají psát výjevy,tak vám povím dva výjevy co vypadly z dvou 15-16letejch kluků za kterejma jsem včera šel!Takže
"Alfa Romeo je sice hezčí než Kia,ale te je jinak daleko lepší než Alfa protože má lepší výbavu"
Do dvojkový Oktávky se dává stejnej motor jako do A8 a ta má oproti O2 lepší akorát interiér.
:lol:
No dobry... :lol: A s tim RR si myslim ze Bmw muselo kurevsky investovat, hlavne novy technologie, motor je tusim taky zaklad Bmw
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

wrenklin píše:se my ted liby ta nova Alfa VYPADA JAK MIURA

HATTORI 16 LETY HOLKY BYCH POCHOPIL ALE KLUCI :lol: :roll: :roll:
tak to mas smulu, vsech 500ks je uz zaplacenejch a maji svy majitele :D
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

wrenklin

Příspěvek od wrenklin »

tos prikopime doktore

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

wrenklin píše:HATTORI 16 LETY HOLKY BYCH POCHOPIL ALE KLUCI :lol: :roll: :roll:
Měli v tom trošku bordel no... :D
zvooky píše::D tak to jsou super vyjevy, chtel bych videt jak jsi se u toho tvařil ty :D
No já nejdřív u Alfy málem spolknul cigáro a u Oktávky jsem málem prošel zdí Lázní 5! :D
ARV6 píše:No dobry... :lol: A s tim RR si myslim ze Bmw muselo kurevsky investovat, hlavne novy technologie, motor je tusim taky zaklad Bmw
Tak jsem koukal a ten základ je opravdu BMW,ale techniku mají rozdílnou,např. Rolls nepoužívá double Vanos a tak... :wink: Investovalo určitě hodně,ale Rolls na tom zase tak úplně zle nebyl a hlavně bych řekl že z týhle investice bude dlouho těžit! :D
✠Luftwaffle✠

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

hattori_hanzo píše:
wrenklin píše:HATTORI 16 LETY HOLKY BYCH POCHOPIL ALE KLUCI :lol: :roll: :roll:
Měli v tom trošku bordel no... :D
zvooky píše::D tak to jsou super vyjevy, chtel bych videt jak jsi se u toho tvařil ty :D
No já nejdřív u Alfy málem spolknul cigáro a u Oktávky jsem málem prošel zdí Lázní 5! :D
ARV6 píše:No dobry... :lol: A s tim RR si myslim ze Bmw muselo kurevsky investovat, hlavne novy technologie, motor je tusim taky zaklad Bmw
Tak jsem koukal a ten základ je opravdu BMW,ale techniku mají rozdílnou,např. Rolls nepoužívá double Vanos a tak... :wink: Investovalo určitě hodně,ale Rolls na tom zase tak úplně zle nebyl a hlavně bych řekl že z týhle investice bude dlouho těžit! :D
No germanskej management udelal dost prace, at RR tak i Mini zvedli prodeje a auta sou uspesny, a i dost povedeny, i Range Rover je na podvozku X5, jasny ze cil byl zisk jinak by to nedelali...
Myslim ze Phantom je celkem odvaznej v designu diky Bmw, uz nevypada tak konzervativne. Vidim v tom prevahu + nez -
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

ARV6 píše:No germanskej management udelal dost prace, at RR tak i Mini zvedli prodeje a auta sou uspesny, a i dost povedeny, i Range Rover je na podvozku X5, jasny ze cil byl zisk jinak by to nedelali...
Myslim ze Phantom je celkem odvaznej v designu diky Bmw, uz nevypada tak konzervativne. Vidim v tom prevahu + nez -
No BMW nelze nepochválit za to že k těm značkám má super přístup v tom že ikdyž je vlastní a sdílí některou techniku tak je nechává dejchat vlastním životem!Konkrétně u těchhle lifestylovejch značek je to sakra důležitý takže to nedopadá jako u Fordovo Jaguaru s páčkama z Mondea nebo Bentleye s klíčkem z Passatu... 8) S tím podvozkem jsem to ani nevěděl,ale zajímalo by mě kdo jim dodává převodovky,známej si ho pořídil za dvě mega(jetýho)a vysrala se mu asi po třech kilometrech co si auto převzal! :D

Taky dobrej výjev :lol:

"Joz, 26.1.2007 8:47:53
Oplati sa v dnesnej dobe vobec kupovat BMW? Nedavno som mal moznost soferovat novu 3ku BMW. Bol som plny ocakavani, ale nicim ma az tak neuchvatila. Jazdil som na niekolkych autach Mercedes C a E, novy Opel Astra, Passat, Octavia 1, Fabia a zda sa mi, ze v sucasnej dobe su jazdne vlastnosti aut velmi podobne a ze je skoda vyhadzovat peniaze a kupovat si nejaku premiovu znacku len za image.
Zaujimali by ma Vase nazory. Najma ludi co maju skusenost so soferovanim drahych limuzin ako BMW a Mercedes a sucane radovych vozidiel ako Opel, VW, Honda, Toyota, Skoda, aby ich vedeli porovnat."
✠Luftwaffle✠

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

No sem zvedavej,kolik nazoru se tu objevi.Moc lidi nema to stesti vyzkouset si ty modely... :roll:
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

wrenklin

Příspěvek od wrenklin »

videl sem novej model subaru jíp nevym jak se menuje ale fuj ten je osklivej vyjev

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

S novou trojkou jsem nejel,s C klasse taky ne,řídil jsem starý čtyřvoko Ečko a to bylo sice dobrý,ale ten interiér se mi zoufale nelíbí a nějaký soudy nad tím jak se to chová na silnici vynášet nemůžu,Astra je...no,Opely jsou prostě nudný auta,říkám o nich že jsou po lobotomii,Passata nevím jakýho měl na mysli ale jel jsem s B3 a ta je taková prostě německá a hlavně už je dneska za zenitem,B4 je taková trojkově Golfovsky standartní,B5 mi příjde jako lepší a luxusnější O1 a B6 je sice krásná,komfortní,špičkově udělaná,ale řídil jsem 1,6 benzín a to mi docela zkazilo náladu - docela dost slabej motor na takový auto,s O1 jezdím často a musím říct že auto to rozhodně není špatný,akorát ten 1,9TDi má ty svoje klasický neduhy a interiér na mě taky nikdy nepůsobil nikdy moc svěže(snad jen Laurin & Klement měl něco do sebe)a Fabii nekomentuju,HTPčko Junior je ukrutná bída, 1,9SDI se mi nezdálo že by s tím nějak hejbalo a 1,9TDi co jsem řidil už byla dost jetá takže ten relativně velkej motor s tím na voloběh klepal že jsem si připadal jak když sedím na Tatramatce,ale docela slušně to jelo...

No jinak od BMW jsem řidil akorát nějakou trojku,to už ani nevím co to bylo a ani si to nějak moc nepamatuju,Mercedes jsem řidil to Ečko,Opel bez komentáře,VW je už tolik propraný že k tomu asi taky nejde nic moc objevnýho dodat ale řídil jsem jich hodně,Hondy se mi taky nějak moc nezaryly do paměti,od Toyoty jsem řidil Avensise a ten se mi až na to podivný obložení v interiéru a ne moc pohodlnej tvar hlavice řadící páky docela líbil,hlavně ten motor(jel jsem s 2,2 D-4D a oproti O1,Sharanu,Galaxy a jinejm koncernvágnům s 1,9TDi mi spadla brada jak taky může vypadat diesel),Škodovka viz. VW...

Takže můj názor - porovnává neporovnatelný! :wink:
Jo a sorry za to čárkování,nechtělo se mi patlat se s tečkama... :?:
✠Luftwaffle✠

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

Hehe...ja uz si nepamatuju,co sem ridil.Mergla ale jen Sprintera a Vito...Nejlepsi Opel je Kadett,ten vydrzi neskutecny veci :lol:
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

zvooky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zvooky »

ja nic neřidil ja ani nemam vodičak
BBS Motorsport

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Mikael píše:Hehe...ja uz si nepamatuju,co sem ridil.Mergla ale jen Sprintera a Vito...Nejlepsi Opel je Kadett,ten vydrzi neskutecny veci :lol:
Nejlepší je stejně Transit,dodneška s láskou vzpomínám na předminulý prázdniny když jsem s asi padesát let starým,prohnilým a totálně zhuntovaným křížoval silnice ZČ kraje! :D Klasika - naložená tuna zboží a rozjezd stylem za jedna,vytočit,řach dvojka,vytočit,řach trojka a hned tam bylo čtyřicet! :lol: Jo a na dálnici,tak tam jsem to občas rozvohnil i na pětaosumdesát... 8)
✠Luftwaffle✠

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

Zavodniko odjakteziva koukam....
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

líbí se mi jak v tom tady máte pořádek... :lol:
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Mikael píše:Zavodniko odjakteziva koukam....
No jasně,jsem starej známej slo_mo racer! :lol:
✠Luftwaffle✠

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

hattori_hanzo píše:
Mikael píše:Zavodniko odjakteziva koukam....
No jasně,jsem starej známej slo_mo racer! :lol:
Uvidime v unoru 8)
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Mikael píše:Uvidime v unoru 8)
Budeme dělat americký nárazníkový testy?Obrázek
✠Luftwaffle✠

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

Az tak ???No nevim no...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Mikael píše:Az tak ???No nevim no...
Proč ne?Kdyžtak to potom přeleštíme tempem a nikdo nic nepozná...nebo to svedeme na novináře... :D
✠Luftwaffle✠

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Eskláda píše:líbí se mi jak v tom tady máte pořádek... :lol:
Co je dyt to je tema vyjevy tak at si sem kazdej bleje co chce ne?
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

hattori_hanzo píše:
Mikael píše:Az tak ???No nevim no...
Proč ne?Kdyžtak to potom přeleštíme tempem a nikdo nic nepozná...nebo to svedeme na novináře... :D
Ty sis necetl pravidla ???Na novinare se nesmis ani podivat...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

doporucuji precist..... tam se najde vyjevu.... ////////viewtopic.php?t=46442&postdays= ... c&start=96
R6 twin turbo + V10 + V12

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem tam odepsal a už začali rubat! :lol:
✠Luftwaffle✠

Odpovědět

Zpět na „Karlovy Vary“