Mirek999 píše:Ja se take hlasim v utery jsem udelal take ridicak na auto.Konecne nebudu mit papiry jenom na motorku ,ale konecne i na karu.
Praha 5 >>II<<
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
-
Mirek999
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Praha 5 >>II<<
Dekuji take jsem na nej cekal dlouho,ale dockal a ted jsem vysmaty to je paradni pocit ze uz to mam za sebou.Slavisimo píše:Gratulace...Ja si jeste pockam :/
Optimismus pramení z nedostatku informací 
@mirek999 gratulace
@gismo hele závodníku občas koukej do zpětnýho zrcátka asi předevčírem jsem za tebou stál na semaforech
pak ses chtěl asi honit, ale já musel odbočit z Jeremiášky 
@gismo hele závodníku občas koukej do zpětnýho zrcátka asi předevčírem jsem za tebou stál na semaforech
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Mirek: Taky gratuluji!
Jinak já to dělal ve středu a div se nebo ne,taky za 1200,- Autoškola Athoz,že? Nebo ne? 
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
homer01: Tsijo jen se prohodí slovo o holce a už to je jede z kopce

-
Mirek999
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dekuji vsem za gratulace.Jinak nevim jestli sestra by jela semnou je ji 20.No foto nevim zkusim ho nekde sehnat.homer01 píše:a nechceš vzít třeba sestru sebou? nahod fotoMirek999 píše:Takze me cekejte nekdy uz na jare na Strahove nebo tak nejakym srazu budu si pujcovat od sestry favouse
-
Mirek999
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja ji delal u dopravnich podniku v depu Hostivar.Mam to od skoly jakoz to autoeletrikar.Lucky píše:Mirek: Taky gratuluji!Jinak já to dělal ve středu a div se nebo ne,taky za 1200,- Autoškola Athoz,že? Nebo ne?
tak schánějMirek999 píše:Dekuji vsem za gratulace.Jinak nevim jestli sestra by jela semnou je ji 20.No foto nevim zkusim ho nekde sehnat.homer01 píše:a nechceš vzít třeba sestru sebou? nahod fotoMirek999 píše:Takze me cekejte nekdy uz na jare na Strahove nebo tak nejakym srazu budu si pujcovat od sestry favouse
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
A já jakožto manažer to mám taky od školy...SPŠ dopravní co?Mirek999 píše:Ja ji delal u dopravnich podniku v depu Hostivar.Mam to od skoly jakoz to autoeletrikar.Lucky píše:Mirek: Taky gratuluji!Jinak já to dělal ve středu a div se nebo ne,taky za 1200,- Autoškola Athoz,že? Nebo ne?
Jo a kdo Tě zkoušel při zkouškách?
-
Mirek999
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takze jsem takdy dopravni.Jezdil jsem taky filckou vinovou v 1,9d,instruktor se jmenoval Jelinek.Lucky píše:A já jakožto manažer to mám taky od školy...SPŠ dopravní co?Mirek999 píše:Ja ji delal u dopravnich podniku v depu Hostivar.Mam to od skoly jakoz to autoeletrikar.Lucky píše:Mirek: Taky gratuluji!Jinak já to dělal ve středu a div se nebo ne,taky za 1200,- Autoškola Athoz,že? Nebo ne?
a čím si jezdil? A jak se jmenoval tvůj instruktor? Já jezdil Filckou
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Aha...t já jezdil modrou 1,3Mirek999 píše:Takze jsem takdy dopravni.Jezdil jsem taky filckou vinovou v 1,9d,instruktor se jmenoval Jelinek.Lucky píše:A já jakožto manažer to mám taky od školy...SPŠ dopravní co?Mirek999 píše: Ja ji delal u dopravnich podniku v depu Hostivar.Mam to od skoly jakoz to autoeletrikar.a čím si jezdil? A jak se jmenoval tvůj instruktor? Já jezdil Filckou
-
Mirek999
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To ja jezdil zkousky s fabii 1,9Sdi a jel jsem s ni jenom jednou.Ale rychle jsem si zvykl,bez problemu.Lucky píše:Aha...t já jezdil modrou 1,3Mirek999 píše:Takze jsem takdy dopravni.Jezdil jsem taky filckou vinovou v 1,9d,instruktor se jmenoval Jelinek.Lucky píše: A já jakožto manažer to mám taky od školy...SPŠ dopravní co?a čím si jezdil? A jak se jmenoval tvůj instruktor? Já jezdil Filckou
Jo a kdo Tě zkoušel při zkouškách?Ale zkoušky sme dělali z Fabii Combi 1,2..takže sme si s ni museli před zkouškama zajezdit...
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
No jasné..na lepší auta se zvyká vždy lépe..akorát,že já měl v den zkoušek sníh no...furt to padalo a furt to padaloMirek999 píše:To ja jezdil zkousky s fabii 1,9Sdi a jel jsem s ni jenom jednou.Ale rychle jsem si zvykl,bez problemu.Lucky píše:Aha...t já jezdil modrou 1,3Mirek999 píše: Takze jsem takdy dopravni.Jezdil jsem taky filckou vinovou v 1,9d,instruktor se jmenoval Jelinek.Ale zkoušky sme dělali z Fabii Combi 1,2..takže sme si s ni museli před zkouškama zajezdit...
-
Mirek999
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Task to ja prave mel stesti ja to delal den pred tim to bylo utery jeste bez snehu nastesti a byl jsem rad.Lucky píše:No jasné..na lepší auta se zvyká vždy lépe..akorát,že já měl v den zkoušek sníh no...furt to padalo a furt to padaloMirek999 píše:To ja jezdil zkousky s fabii 1,9Sdi a jel jsem s ni jenom jednou.Ale rychle jsem si zvykl,bez problemu.Lucky píše: Aha...t já jezdil modrou 1,3Ale zkoušky sme dělali z Fabii Combi 1,2..takže sme si s ni museli před zkouškama zajezdit...
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
No jako to Ti věřím...mě se chtělo pěkně zvracet,když sem to viděl...a ráno sem si říkal když sem juknul z okna,že mám asi po řidičákuMirek999 píše:Task to ja prave mel stesti ja to delal den pred tim to bylo utery jeste bez snehu nastesti a byl jsem rad.Lucky píše:No jasné..na lepší auta se zvyká vždy lépe..akorát,že já měl v den zkoušek sníh no...furt to padalo a furt to padaloMirek999 píše: To ja jezdil zkousky s fabii 1,9Sdi a jel jsem s ni jenom jednou.Ale rychle jsem si zvykl,bez problemu.
-
Mirek999
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Lucky píše:No jako to Ti věřím...mě se chtělo pěkně zvracet,když sem to viděl...a ráno sem si říkal když sem juknul z okna,že mám asi po řidičákuMirek999 píše:Task to ja prave mel stesti ja to delal den pred tim to bylo utery jeste bez snehu nastesti a byl jsem rad.Lucky píše: No jasné..na lepší auta se zvyká vždy lépe..akorát,že já měl v den zkoušek sníh no...furt to padalo a furt to padalo![]()
Na to do smrti nezapomenu
No to te chapu ja se bal i bez toho aniz by snezilo.Ale instruktor maximalne v pohode jsme jeli a i jsme spolu kecali a vse v pohode.Nastesti taky jsem si oddechl.
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Homer :

- gismo
- Kontaktovat uživatele:
nechcete vzdy ty reakce trochu promazavat? Ty reakce jsou pak zbytecne moc velky.
Chjo, se nudim
Chjo, se nudim
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Gismo: Nudíš? Tak si zkus pročítat reakce,to Tě zabaví

Mirek999 píše:Takze sestra libimseti. www.libimseti.cz/sexy-peta
a ani není špatná