ja v kladne budu, ale nevim, jestli pojedemautickovalady píše:kdo jede v pátek na Kladno na loučení s tuning sezonou???

ja v kladne budu, ale nevim, jestli pojedemautickovalady píše:kdo jede v pátek na Kladno na loučení s tuning sezonou???
já taky ještě nevím....my se pořád snažíme o mimčo takže jsme pořád v posteliprovocation píše:ja v kladne budu, ale nevim, jestli pojedemautickovalady píše:kdo jede v pátek na Kladno na loučení s tuning sezonou???
tak nejak... deti jsou roztomily a ja je miluju, specialne, kdyz si je jeich rodice verec vyzvednou a ja mam pak pokojhomer01 píše:jo činnost je to moc příjemná![]()
![]()
ale bez těch dětí
![]()
![]()
holka, kolikrat v zivote si mela nastarosti 2+4 roky smrady co tuhle vylijou piti, ukazujou si pindiky (to je jejich oblibeny-hlavne se za ne tahat) a porad je to "papat" "kakat" "on mi bere auticko" "TOHLE nutne potrebuju" ....autickovalady píše:a to já ne, chci s ním být každou vteřinu svého života - dokud mi neuteče
jelikož jsem pracovala ve školce a bydlela jsem u své švagrové která má 3děti....vím o čem mluvímAdieuD píše:holka, kolikrat v zivote si mela nastarosti 2+4 roky smrady co tuhle vylijou piti, ukazujou si pindiky (to je jejich oblibeny-hlavne se za ne tahat) a porad je to "papat" "kakat" "on mi bere auticko" "TOHLE nutne potrebuju" ....autickovalady píše:a to já ne, chci s ním být každou vteřinu svého života - dokud mi neuteče
Deti jsou dar, krasny dar, ale vsechno neco stoji a tohle stoji hlavne nervy a cas
asi jses materskej typautickovalady píše:jelikož jsem pracovala ve školce a bydlela jsem u své švagrové která má 3děti....vím o čem mluvímAdieuD píše:holka, kolikrat v zivote si mela nastarosti 2+4 roky smrady co tuhle vylijou piti, ukazujou si pindiky (to je jejich oblibeny-hlavne se za ne tahat) a porad je to "papat" "kakat" "on mi bere auticko" "TOHLE nutne potrebuju" ....autickovalady píše:a to já ne, chci s ním být každou vteřinu svého života - dokud mi neuteče
Deti jsou dar, krasny dar, ale vsechno neco stoji a tohle stoji hlavne nervy a cas
neukazaly skoro mamcoautickovalady píše:ukázaly se ty fotky???? mě nea mateřskej typ jsem 1000000000%
ty mas pumu? No tak kocicku zatahame za vocasek noooo!Johnik píše:Sakriš chvíli tady nejsem a už se za něco táhá a co když nemám vousy za co zataháš mě?