Opakuju,dokuď tam neni aspoň 500W stálejch tak to hrat nebude (sranda,hlavně se s prací pochlub)Je vidět že nejsi bastlič jak já,moje dřevo má do MDFky hodně daleko....
Berry píše:Jinak jako ja nehci urazit, ale myslim i ze zkusenosti , ze renault nema ten znak na kapote jen tak pro srandu kralikum a u citroenu to teda taky neni zadna slava fakt dobry auto od nich je snad jen saxo 1.6 16V VTS
ty woe můj člověk renault na pičů a citrón s pažoutem taky stejná země původu stejnej krám
Lukash píše:po delší době o5 zdravím ale ne moc vesele
jen nerikej, zes pezo nekde oprel
musím zaklepat ještě nikdy jsem žádnou nehodu neměl,ale trošku to nezvládlo turbo a skončil jsem na 84km dálnice směr Brno
A je to tady!!!!!!! Já se tě vždycky ptal jestli se večer modlíš ty "néééé není třeba nemodlím....) ...... ................................................................................................................................................................................. NE vážně .. turbo líto
lefi píše:Opakuju,dokuď tam neni aspoň 500W stálejch tak to hrat nebude (sranda,hlavně se s prací pochlub)Je vidět že nejsi bastlič jak já,moje dřevo má do MDFky hodně daleko....
já vím že pro tebe pokud to nemá 500w tak to askoro ani nehraje ale mě to stačí
Berry píše:Jinak jako ja nehci urazit, ale myslim i ze zkusenosti , ze renault nema ten znak na kapote jen tak pro srandu kralikum a u citroenu to teda taky neni zadna slava fakt dobry auto od nich je snad jen saxo 1.6 16V VTS
ty woe můj člověk renault na pičů a citrón s pažoutem taky stejná země původu stejnej krám
To vis zkusenosti ale rikam pisu uz nikdy tam to byl mega pruser
Stejne nej auto co mel tata driv jako sluzebaka seat toledo 2.0 GT v plne palbe nechapu ze tenkrat stal 750tis jezdilo za 7litru a po dalnici umelo skoro 240km/h, ae sehnat dobry kus dnes uz nejde, proto u me az ted budou money, tak jedine felina a uz vim jaka
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Honzo, ty *****, nepomlouvej mi citrona! Passion, beauté et amour, ça c'est la Citroen BX
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between