Praha 6
- Scary_movie
Re: Praha 6
zkus něaký bazar ... i když ... nikoho s Corsou neznám.
Škoda GSW - Můj život vlastně měří jenom čtvrt míle, nic jinýho mě nezajímá. Na těch deset vteřin, nebo míň jsem volnej.
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
snih
NO tak dva zimaky i s diskama bych mel sehnany falsi dva disky tak jeste musim sehnat dve gumy ale mel bych to az o vikendu co z je trochu pozde no neco musim vymyslet, protoze musim tojet prihalsit
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
ty vole měležej doma zimaky na shade už obuty,jsou jak novy kolik dáš????Scary_movie píše:Mě povídej něco o zimákách:-) Kola na to mám, ale na nich jsou driftovací šlupky (tedy guma, která nemá vzorek) Potřeboval bych narychlo také sehnat... No a sraz je v tom případě i v mém podání ohrožen... Ale pokud budou silnice sjízdné, tak pojedu. Nemám v předu nárazník, tak mám pluh:-))Berry píše:NO ja na sraz asi nepojedu pokud neszenu zimaky no zkusim rict aby nejak sponzoing protoze musim dojet jeste prihlasti auto![]()
- Scary_movie
Kolik nabídneš??? Dám tak 500 za obalefi píše:ty vole měležej doma zimaky na shade už obuty,jsou jak novy kolik dáš????Scary_movie píše:Mě povídej něco o zimákách:-) Kola na to mám, ale na nich jsou driftovací šlupky (tedy guma, která nemá vzorek) Potřeboval bych narychlo také sehnat... No a sraz je v tom případě i v mém podání ohrožen... Ale pokud budou silnice sjízdné, tak pojedu. Nemám v předu nárazník, tak mám pluh:-))Berry píše:NO ja na sraz asi nepojedu pokud neszenu zimaky no zkusim rict aby nejak sponzoing protoze musim dojet jeste prihlasti auto![]()

Škoda GSW - Můj život vlastně měří jenom čtvrt míle, nic jinýho mě nezajímá. Na těch deset vteřin, nebo míň jsem volnej.
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
- Scary_movie
Teda chci jenom dvě:-)) Nebo vyměnim za kola ze Šáde s 40% gumama na driftákaScary_movie píše:Kolik nabídneš??? Dám tak 500 za obalefi píše:ty vole měležej doma zimaky na shade už obuty,jsou jak novy kolik dáš????Scary_movie píše:Mě povídej něco o zimákách:-) Kola na to mám, ale na nich jsou driftovací šlupky (tedy guma, která nemá vzorek) Potřeboval bych narychlo také sehnat... No a sraz je v tom případě i v mém podání ohrožen... Ale pokud budou silnice sjízdné, tak pojedu. Nemám v předu nárazník, tak mám pluh:-))

www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
ty vole aspoň 750 bys moch dát když jsou už obutyScary_movie píše:Teda chci jenom dvě:-)) Nebo vyměnim za kola ze Šáde s 40% gumama na driftákaScary_movie píše:Kolik nabídneš??? Dám tak 500 za obalefi píše: ty vole měležej doma zimaky na shade už obuty,jsou jak novy kolik dáš????![]()
- Scary_movie
Já teda jsem s prachama fakt mizerně:-)) 500 a přihodím ty kola s 40% vzorkem. Za dvě kola to jde ne???lefi píše:ty vole aspoň 750 bys moch dát když jsou už obutyScary_movie píše:Teda chci jenom dvě:-)) Nebo vyměnim za kola ze Šáde s 40% gumama na driftákaScary_movie píše:Kolik nabídneš??? Dám tak 500 za oba![]()
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
co já budu dělat s 2špatnejma 13kama na shade.jestli to jsou 215/50 15 tak jo...Scary_movie píše:Já teda jsem s prachama fakt mizerně:-)) 500 a přihodím ty kola s 40% vzorkem. Za dvě kola to jde ne???lefi píše:ty vole aspoň 750 bys moch dát když jsou už obutyScary_movie píše:Teda chci jenom dvě:-)) Nebo vyměnim za kola ze Šáde s 40% gumama na driftáka![]()
- Scary_movie
Je to klasická 13. Tak ty vole, trochu soudnost ke studentovi. Ještě ti k tomu můžu přidat přední světla ze 105lefi píše:co já budu dělat s 2špatnejma 13kama na shade.jestli to jsou 215/50 15 tak jo...Scary_movie píše:Já teda jsem s prachama fakt mizerně:-)) 500 a přihodím ty kola s 40% vzorkem. Za dvě kola to jde ne???lefi píše: ty vole aspoň 750 bys moch dát když jsou už obuty

No tak...
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
dobré ráno
jj šáde a zima nejlepší kombinace
to scary:jo ty světla se mu určitě hodí

to scary:jo ty světla se mu určitě hodí

sw20
ježiš to sou kšefty,světla mám taky ještě,a asi další půlku auta...
- Scary_movie
Lefi: No tak... Nedělej Zagorku.
Schade.fan: tak ještě můžu přidat hlavu ručky a řadičky a kryty pedálů
)
Schade.fan: tak ještě můžu přidat hlavu ručky a řadičky a kryty pedálů

www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
tak jedině když se pro mě stavíš a zajedeš si semnou pro ně do říčan:)Scary_movie píše:Lefi: No tak... Nedělej Zagorku.
Schade.fan: tak ještě můžu přidat hlavu ručky a řadičky a kryty pedálů)
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Scary_movie píše:Lefi: No tak... Nedělej Zagorku.
Schade.fan: tak ještě můžu přidat hlavu ručky a řadičky a kryty pedálů)

sw20
- Scary_movie
Si děláš kozy??
Do říčan???? Na to se Ti vyseru
Ty jemáš v Říčanech? No klidně, ale benzín cvakáš ty 

www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
ok tak já je vyhodimScary_movie píše:Si děláš kozy??Do říčan???? Na to se Ti vyseru

- Scary_movie
Tak to mi je rovnou dejlefi píše:ok tak já je vyhodimScary_movie píše:Si děláš kozy??Do říčan???? Na to se Ti vyseru

www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
Fakt je mám v říčanech.doby kdy jsem měl gumy a převodovku vedle postele jsou pryč..
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
gumy
Vy toho naserete do rican je to kousek no boze, ja vubec s autem nemuzu vyjet potrenuju gumy na plechach 

- Scary_movie
Lefi: Jak víš, že to mám u postele??? No tak to ti koupim jízdenku na vlak tam a zpět. To mám já zadarmo
)

www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
- Scary_movie
Berry: příště to chce si pořídit super káru, něco dobrýho, co je super na sněhu, vodě i suchu. Něco jako formuli. Už vím 120 

www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
jo tak to určitě pojedeScary_movie píše:Lefi: Jak víš, že to mám u postele??? No tak to ti koupim jízdenku na vlak tam a zpět. To mám já zadarmo)

sw20
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
auto
ja nepotrebujus i porizovat 120 staci mi corsa a swift proste jen sehnat zimaky a bude se jezdit 

- Scary_movie
Hele obchodujischade.fan píše:jo tak to určitě pojedeScary_movie píše:Lefi: Jak víš, že to mám u postele??? No tak to ti koupim jízdenku na vlak tam a zpět. To mám já zadarmo)

www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
ty vole vlakem jsem jel naposled když jsem neměl řidičak a jezdil na kalbyScary_movie píše:Hele obchodujischade.fan píše:jo tak to určitě pojedeScary_movie píše:Lefi: Jak víš, že to mám u postele??? No tak to ti koupim jízdenku na vlak tam a zpět. To mám já zadarmo)
Nech si toho a doraž někdy do EDENU na sraz...

- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kola
ja bych vedel
No jinak nevim v cem je problem nevim proc si nesjedees do rican je to za rohem pomalu

No jinak nevim v cem je problem nevim proc si nesjedees do rican je to za rohem pomalu

- Scary_movie
Takže 500 bereš? Ještě je schov já pokud budu mít car tak se ozvu, poněvadž mi písal bratranec, že potřebuje mojí raketu. Ale nevím, zda sežene papíry, bo je mám u sebe:-))lefi píše:ty vole vlakem jsem jel naposled když jsem neměl řidičak a jezdil na kalbyScary_movie píše:Hele obchodujischade.fan píše: jo tak to určitě pojedeNech si toho a doraž někdy do EDENU na sraz...
jako jak chceš.gumy jsou fakt v poho a řekni mi kde to seženeš za ty prachy....
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
Když zajedeš pro mě apak do říčan a zpět tak je za 500 necham..jinak za 750 až tam pojedu
- Scary_movie
A kdy tam pojedeš?lefi píše:Když zajedeš pro mě apak do říčan a zpět tak je za 500 necham..jinak za 750 až tam pojedu

www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
já tam byl dvakrát voeScary_movie píše:Hele obchodujischade.fan píše:jo tak to určitě pojedeScary_movie píše:Lefi: Jak víš, že to mám u postele??? No tak to ti koupim jízdenku na vlak tam a zpět. To mám já zadarmo)
Nech si toho a doraž někdy do EDENU na sraz...

sw20