co to blábolíš, nikomu sraz u tesly není u prdele, ale když se neustále něco koná i několikrát tejdně tak nemyslíš že už je toho moc? do toho chceš dělat něco na džbáně v pátek mimoň, to by pak člověk nedělal nic jinýho než jezdil po srazech:?benga píše:je vidět že všem lidem ve směs kromě mě je sraz u tesly u prdele všichni ste se změnily a dost konec![]()
![]()
![]()
redmenn píše:já mám rád pidi auta s mega motorama
Ja mam rad megaauta s megamotoramahomer01 píše:redmenn píše:já mám rád pidi auta s mega motorama![]()
![]()
takže říkám předem na příštím sraze u hornbachu přijede kámoš z bawem 730 rv 1988 tak se klucí z bmw klubu těšte ato bude taky muj poslední srazík a už to myslím vážně100RM píše:Ja mam rad megaauta s megamotoramahomer01 píše:redmenn píše:já mám rád pidi auta s mega motorama![]()
![]()
na Aštara serem, je to kokot, má malou moc a jeho lodě a technologie sou zastaralý. sice má miliony lodí, ale asi tak dvě nebo tři se vrátí zpátky. ostatní se rozpadnou na sračku. sou bez udržby a bez pravidelnejch technickejch...AdieuD píše:Jestirky na vas! At vas svedou na cestu ZLA!
Astar Seran vas za tyhle rouhacske kecy nevezme sebou a neodletite s miliony vesmirnych lodi![]()
![]()
![]()
![]()