sám velký Ichcán mě tento postup sdělil prostřednictví vizeredmenn píše:není možná....pokud takový postup existuje, je plně pod mou kontrolou poskytnutí tohoto postupu....
ano Ichcan nasim Skodovkam vtelesnil antikorohomer01 píše:sám velký Ichcán mě tento postup sdělil prostřednictví vizeredmenn píše:není možná....pokud takový postup existuje, je plně pod mou kontrolou poskytnutí tohoto postupu....
naopak, drůbeží auta jsou daleko dokonalejší než auta s kundou vepředuredmenn píše:to je jenom iluze vám vniknutá prostřednictvím vysokofrekvenčního přenosu infromací... na drůbežích autech nic takového není...
to je právě mylná informace a touto informací jsou zmateni všichni uživatelé vozů s kundou ve znakuredmenn píše:to je chybná představa. drůběží auta nemůžou jít jako první, protože prvořadý sou auta s píčou ve znaku. jsou to totiž národní vozy na Pikčakundě, tudíž drůbeží auta, sou až za nimi...
jj přesně tak,přišel jsem vám pomoci hájit škodovkuhomer01 píše:hele ty buzno, okřídlenej šíp nikdy žádná ptačí chřipka neskolíHONZA_013 píše:Počkej až to tvoje chytne ptačí chřipkuBobik píše:buzno a megabuzno, víte prdlajs co je kvalita![]()
![]()
to teprv pak bude prdel!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
je to omyl máš špatné informace o vyvolených vozechredmenn píše:ne ne. nejenom ta naše, ale auta sou podle priorit a drůbeží bohužel mezi prvními 5 nejsou. už jenom proto, že jsou velice riziková...