tak koberce jsou u čalouníka .. 2 hodiny jsme debatovali, jak to uděláme. Snažili jsme se najít kompromis mezi tím, co je moje představa a mezi tím, co je možné udělat

Párkrát jsem slyšel, že jsem se zbláznil a pan čalouník zase párkrát slyšel "tohle já nechci"

Nakonec jsme to k oboustranné spokojenosti vyřešili a já jdu na první kontrolu ve středu. Tady bych chtěl zdůraznit, že to je jedna z nejdůležitějších věcí při úpravách, které neděláte sami ... a to: DOHLÍŽEJTE NA PRŮBĚH PRACÍ!! V první evoluci jsem se poučil, že i když všechno 3x vysvětlíte dopodrobna a přiložíte plánek, stejně je potřeba všechno dozorovat a kontrolovat ... pokud možno co nejčastěji.
Jinak už mam nahozený strop v autě, clonítka, woofery, podlahu v kufru apod. Teď odmašťuju přední dveře a BROUSIM ... furt brousim. Taky si dnes jedu pro plastové "C" sloupky a jsem zvědavý, jestli vyleze něco z kitování těch plastem zavařených děr na prvním plniči. Páté dveře jsou už připraveny na lak (ty zasáhla tehdy vichřice, spadla na ně železná příčka). Zítra čekám poštovní zásilku s dalším tlumením a nějakýma vychytávkama

Myslim, že se budou líbit.
Pokud je tu zájem o fotky aktuálního stavu auta, tak můžu dát. Ale už mi někteří říkají, ať nevkládám každou pí*ovinu .. ať dám až hotovej stav.
Tuningu zdar a těm co sedí do noci v garáži na kupičce kartonu a odmašťují dveře zvlášť